MTV išsirinko gimnazistę


2006-06-28
JURGA BARKAUSKAITĖ
MTV išsirinko gimnazistę

MTV išsirinko gimnazistę

Svajonių darbas apvers šmaikštuolės klaipėdietės gyvenimą

Lietuviškojo MTV veidu tapo septyniolikmetė klaipėdietė Ugnė Skonsmanaitė. Paskutiniajame atrankos etape ji pelnė daugiausia komisijos simpatijų. Vis dėlto „MTV Networks Baltic“ rinkodaros vadovas Tomas Ramanauskas pripažino, jog panelės amžius privertė kelias sekundes dvejoti.

Pavergė entuziazmas

Ugnė tikrai nepamirš trumpiausios šių metų nakties. Penktadienį po sveikinimų ir konfeti lietaus Palangos klube „Šachmatinė“ klaipėdietė bėgo išsišėlti prie jūros. Panelė mielai pozavo fotografams prie Joninių laužo - blykstės ir dėmesys jos nė kiek netrikdė.

„MTV Networks Baltic“ rinkodaros vadovas T.Ramanauskas negailėjo komplimentų ką tik sužibusiai televizijos žvaigždei: „Ugnė kiekvieną etapą vis ryškiau atskleidė savo gyvumą, azartą, su kamera bendravo tarsi su senu draugu, taigi po finalo tik susižvalgėme ir supratome, kad jos prisijungimas prie MTV komandos yra neišvengiamas.“

T.Ramanauskas neslėpė, jog iš pradžių buvo galvota apie vyresnę laidų vedėją, tačiau klaipėdietės natūralumas, entuziazmas visus tiesiog papirko. „MTV dirba Ugnės amžiaus vedėjų. Tai nėra sensacija. Mes pasirinkome merginą, kuri augo su MTV, visas laidas žino skersai ir išilgai. Techniškai ji nebuvo pati geriausia, bet ją stebėti buvo gera“, - kalbėjo T.Ramanauskas.

Kraustysis į Vilnių

Ugnė MTV atranką prisimena su šypsena: „Atmosfera buvo labai gera, didelės baimės ar jaudulio tikrai nejaučiau“.

Penktadienio vakarą apie pergalę Ugnės mamai telefonu pranešė gimnazistės draugė. Naujoji MTV vedėja aiškino, jog pati tam tiesiog neturėjo laiko užgriuvus sveikinimų lavinai. „Mama mane labai palaiko“, - tikino Ugnė.

Panelė greičiausiai atsisveikins su Vytauto Didžiojo gimnazija ir savo aštuonioliktąjį gimtadienį gruodžio 8 dieną švęs Vilniuje. Ugnė pasiryžusi sostinėje baigti mokyklą.

Jai tai bus pirma savarankiško gyvenimo patirtis. „Stovyklos ar ekskursijos turbūt nesiskaito“, - juokėsi klaipėdietė.

Vaikino dar ieško

Ugnę ekranuose bus galima išvysti jau rugsėjį. „Jai teks išmokti nemažai „užkadrinių“ gudrybių, pavyzdžiui, į kurį kampą žiūrėti, kai tave filmuoja. Iš pradžių galbūt Ugnę slėgs įtampa, kad ji labai jauna, tačiau manau, kad panelė pajėgs susidoroti“, - kalbėjo „MTV Networks Baltic“ rinkodaros vadovas.

MTV Lietuvoje vis dar ieško vedėjo. „Per atranką išvydome daugybę įdomių, simpatiškų vaikinų, tačiau tie, kurie tikrai turi sugebėjimų, kažkodėl neatėjo. Daugelis buvo susikūrę iškreiptą MTV vedėjo įvaizdį, prieš kameras bandė vaidinti. Mes ieškome asmenybės, natūralaus žmogaus. Tai atrodo paprasta, bet iš tikrųjų žiauriai sunku“, - sakė T.Ramanauskas.

Naujieji „MTV Lietuva“ vedėjai ne tik dirbs prieš kameras, bet taip pat keliaus į su MTV susijusius renginius, landžios į „Baltic Chart“ patekusių atlikėjų koncertų užkulisius, dalyvaus įvairiuose festivaliuose ir apdovanojimuose.