Kokios jūsų atostogos pagal gyvūnų horoskopą?


2006-06-03
Kokios jūsų atostogos pagal gyvūnų horoskopą?

Kokios jūsų atostogos pagal gyvūnų horoskopą?

Atostogos priklauso ne tik nuo išleistos pinigų sumos, bet ir nuo žmogaus charakterio. O jis, anot Rytų astrologų, - nuo gimimo metų. Dvylikos gyvūnų, atitinkančių dvylikos metų ciklą, būdo bruožus turi ir tais metais gimusieji.

ŽIURKĖ – nesižavi jūra ir paplūdimiais. Šio ženklo žmonės dievina žalias kalvas, gėlių ir vaisių gausybę. Labai svarbu ir vietinė virtuvė, nes jų skonis labai išrankus.

JAUTIS – žmonėms, gimusiems po šiuo ženklu, atostogos tai atsiskyrimas (mėgsta vienatvę) arba kur nors išvykimas su šeima. Bet būtinai prie vandens. Buriavimas ir žvejyba – Jaučio stichija. Paplūdimio šurmulys ir gražus įdegis jo nedomina.

TIGRAS – ir per atostogas jam reikia nuotykių. Riziką mėgstantis Tigras norėtų, kad gerai kaitintų saulė, nes geras poilsis jam – karštis ir aistra. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, mėgsta povandeninę žūklę.

KATINAS – linkęs padykaduoniauti nuošalioje vietelėje prie vandens. Ežeras ir kanalas šiam tikslui – idealus variantas. Katinai mėgsta namų židinio šilumą, todėl atostogoms dažnai išsinuomoja namuką ar pan.

DRAKONAS – planuoja atostogas iš anksto. Jam labai sunku nuspręsti, kur atostogauti, juk pasaulyje tiek daug nuostabių vietų. Žingeidus Drakonas paplūdimyje neištvers nė poros dienų.

GYVATĖ – ši darbštuolė nenoriai eina atostogų. Jai užteks ir nedidelių saulės dozių, nes ji nemėgsta keliauti po kalnus, ir dažnai viena nuo visų atsiskyrusi. Šio ženklo žmonės domisi alpinizmu ir mėgsta skraidyti deltaplanais.

ARKLYS – pasirenka nuotykius. Idealus variantas – keliauti su mašina. Arkliams patinka šilti kraštai, bet kad būtų ne per karšta. Oro temperatūra neturėtų jiems trukdyti sportuoti, pavyzdžiui, žaisti paplūdimio tinklinį.

OŽKA – jai svarbiausias dalykas – bendravimas. Kurortinis romanas, galimas dalykas šio ženklo žmonių išradimas. Ožkų nuotaika keičiasi keturiasdešimt kartų per dieną, todėl atostogas jos planuoja iš anksto.

BEŽDŽIONĖ – mėgsta kalvas, medžius, apskritai bet kokią žalumą. Jos kredo – sveikas gyvenimo būdas! Šio ženklo atstovams svarbu pajusti, kad po atostogų jų fizinė bei dvasinė forma geresnė, negu buvo prieš tai.

GAIDYS – keliautojas svajoja apie kelionę aplink pasaulį. Kartais jam net nesvarbu, kur važiuoti, nes pagrindinis tikslas – pats keliavimas. Jis mėgsta egzotiškas ir paslaptingas vietoves.

ŠUO – labai prieštaringa asmenybė, todėl jam sunku pasirinkti tinkamą poilsio būdą. Šunys mėgsta vienatvę, bet jiems kartais malonu pabūti tarp žmonių, nes šio ženklo žmonės sugeba suderinti savyje nepriklausomybės bei minios instinktus.

KIAULĖ – dievina paplūdimį. Vakare šio ženklo žmonėms reikia kompanijos, kur jie galės save parodyti ir sudalyvauti aukštuomenės gyvenime. Todėl Kiaulė dažnai renkasi prabangius kurortus.

I.G.