Iškrito iš balkono


2006-09-25
Iškrito iš balkono

Iškrito iš balkono

Šeštadienį vakare Baltijos pr. prie 81 namo buvo aptiktas susižalojęs maždaug 25 metų vyras. Po kelių valandų dėl patirtų sužalojimų jis mirė ligoninėje. Tyrėjai spėja, kad neblaivus vyras buvo užrakintas penktojo aukšto bute. Atsibudęs jis bandė perlipti į kitą balkoną ir nukrito. Vakar jo asmenybė dar nebuvo žinoma.

Prarado motociklą

Jurbarke gyvenantis 26-erių Paulius atvyko į Klaipėdą, norėdamas parduoti naujutėlaitį motociklą „Suzuki“. Apie 20.30 val. anksčiau nepažįstamas vaikinas pasišovė pirkti motociklą, sėdo pavažiuoti ir negrįžo. Jurbarkietis patyrė 20 tūkst. litų nuostolį.

Sumušė paauglį

Į vaikų ligoninę pateko 14-metis paauglys, kuris apie 20 val. buvo sumuštas prie Trinyčių tvenkinio. Berniukui nustatyti daugybiniai galvos sumušimai, įtariamas smegenų sukrėtimas.

Nukentėjo apsaugininkas

Penktadienio vakarą ne darbo metu nukentėjo saugos tarnybos apsaugininkas. Apie 22 val. jis buvo sumuštas prie „Avitelos“ parduotuvės Taikos prospekte. Ligoninėje 25-erių vyrui buvo nustatytas veido sumušimas, įtariamas skruostikaulio lūžis.

Nustatė mušeiką

Kriminalistai nustatė ir apklausė įtariamąjį 41-erių Kauno g. gyventoją Saulių B. Jis įtariamas prieš tris savaites metaliniu strypu sumušęs garažo kaimyną. 34-erių Aidas po incidento pateko į ligoninę, kur jam buvo suteikta pagalba. Medikai nustatė, kad vyras buvo girtas ir apsinuodijęs neaiškios kilmės alkoholiu. Jis buvo gydomas Reanimacijos skyriuje.

Šovė į mašiną

Naująja Uosto g. „Volkswagen Golf“ automobiliu važiavęs vyras pamatė, kaip su juo susilygino automobilis „Ssang Yong“ ir jo vairuotojas nuleidęs stiklą iššovė iš pistoleto. Sustojęs golfo vairuotojas kėbule aptiko įdubą bei nubrozdintus dažus. Spėjama, kad buvo šauta rateliu. Nustatinėjama, kas vairavo lizingo būdu įsigytą „Ssang Yong“ visureigį.

Paskerdė telyčią

Šeštadienį Laukininkų g. gyventojas aptiko, kad Rimkuose iš ganyklos dingo jo pusantrų metų telyčia. Gyvulys buvo nuvestas už 500 metrų ir išmėsinėtas. Savininkas nuostolį įvertino 2000 litų.

Taranavo stulpą

Šeštadienį po vidurnakčio Perkėlos gatve važiavęs „Honda Prelude“ klaipėdiškis vairuotojas susidūrė su „Citroen XM“ atvažiuojančiu palangiškiu. Po susidūrimo honda nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į apšvietimo stulpą. Hondos vairuotojas susitrenkė veidą, o jo keleivė – galvą.

Kentėjo vaikai

Šeštadienį į ligoninę kreipėsi 10-metis Valerijus ir pasiskundė, kad jį laiptinėje primušė kaimynė. Mažamečiui nukentėjusiajam buvo nustatytas veido sumušimas.

Sausio 15-osios gatvėje nereguliuojama pėsčiųjų perėja dviračiu važiavęs 15-metis pateko po Šilalės gyventojo automobilio ratais. Jis atsipirko galvos ir blauzdos sumušimais.

Mogiliovo g. ties Bandužių g. sankryža „Opel Corsa“ vairuotojas nesustojo ties pėsčiųjų perėja ir kliudė 8-erių Agnių, kuriam užvažiavo ant kojos piršto.

Parengta pagal oficialią
Klaipėdos VPK informaciją