Pagrobė automobilį su bendrovės pinigais


2006-06-28
Romualdas Pauliukevičius
Pagrobė automobilį su bendrovės pinigais

Pagrobė automobilį su bendrovės pinigais

Antradienio rytą pietinėje miesto dalyje aidėjo šūviai. Šratu į koją buvo sužeistas pinigus vežęs prekybos agentas, o prie „Kalifornijos“ naktinio klubo vyras gynėsi pistoletu nuo girto mušeikos.

Daužė langus

5 val. prie naktinio klubo kilo konfliktas tarp dviejų vyrų. Stambus girtas vyras smogė į veidą klaipėdiečiui Andrejui ir puolė jį plyta. Gindamasis Andrejus šovė iš legaliai įsigyto 6 mm kalibro šratinio revolverio, bet nepataikė. Agresyvus mušeika išdaužė plyta Andrejaus automobilio „Mazda“ langus.

Patruliai sulaikė įtariamąjį 34-erių Alksnynės g. gyventoją Tomą ir nuvežė jį į ligoninę. Medikai suteikė jam būtiną pagalbą, nes daužydamas stiklus vyras susipjaustė, be to, buvo gavęs kelis smūgius muštynių metu. Iš ligoninės Tomas buvo nuvežtas į komisariatą ir po apklausos uždarytas į areštinę.

Buvo su kauke

7.30 val. bendrovės „Daisena“ darbuotojas 21-erių Algis vežė į Šilutę pinigus. Bendrovės automobilio „Volkswagen Golf“ daiktadėžėje gulėjo beveik 10 tūkst. litų, darbo dokumentai, keli mobilieji telefonai ir šratais šaudantis pistoletas be šovinių.

Anot Algio, Rimkuose ties Laukų g. jį sustabdė nepažįstamas vyras, kuris užsimovė ant veido juodą medžiaginę kaukę ir jėga bei grasindamas revolveriu pagrobė automobilį su jame buvusiais daiktais ir pinigais.

Grumtynių metu užpuolikas šovė iš revolverio Algiui į koją. Vakar jam buvo išimta kulka. Vyras gydomas ligoninėje.

Pareigūnai abejoja

Pareigūnai „Klaipėdai“ sakė tiriantys įvairias versijas, tačiau kai kurie nukentėjusiojo paaiškinimai jiems kelia rimtų abejonių. Panašiai kalbėjo ir Šilutėje esančios bendrovės atstovas.

Algis prekybos agentu dirbo mažiau nei metus. Bendrovėje stebėjosi, kodėl jų darbuotojas sustojo Rimkuose, stabdomas nepažįstamo žmogaus.

Vakar iki 18 val. pagrobtas automobilis dar nebuvo rastas. Manoma, kad plėšikas jį turėtų palikti, nes ant mašinos yra ne vienas užrašas „UAB Daisena“.