Pavogė baldus


2006-06-03
Pavogė baldus

Pavogė baldus

Bendrovės „Arnesta“ direktorius pranešė policijai, kad birželio rytą Žvejų g. pasigedo lauko kavinės baldų. Stalai ir kėdės buvo apjuosti metaliniu trosu. Nupjovę jį vagys pagrobė keturis komplektus baldų, kainuojančių 2000 litų.

Sumušė paauglį

Ketvirtadienį į Vaikų ligoninę pateko 15-metis Klemiškės kaimo gyventojas, kuris apie 17 val. buvo sumuštas ant Jono kalnelio. Moksleiviui buvo supjaustyta kairės rankos oda. Policija aiškinasi sužalojimo aplinkybes.

Užpuolė girtą

Kriminalistai sulaikė 16-metį Luką B., kuris uždarytas į areštinę. Jaunuolis įtariamas su trimis draugais be jokios priežasties gatvėje sumušęs girtą benamį, 38-erių Povilą. Jam buvo sulaužytas apatinis žandikaulis bei sumušta galva.

Partrenkė moksleivį

Gegužės 31 d. į ligoninę kreipėsi 18-metis Daivaras. Jis teigė, kad Paryžiaus Komunos g. jį partrenkė automobilis ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Vaikinui ligoninėje nustatytas kojos raiščių patempimas.

Išplėšė kioską

Tilžės g. turguje prekiaujantis gargždiškis Vilmantas trečiadienį atvyko į turgų ir rado išplėštą savo kioską. Kažkas iškirto metalinę sienelę ir pagrobė du automobilinius garso stiprintuvus. Verslininkas patyrė tūkstančio litų žalą. Kioską saugo saugos tarnyba, bet signalizacija nesuveikė.

Partrenkė moterį

Danės gatve atbuline eiga važiuodamas 18-metis Ilja nepastebėjo per gatvę einančios pensininkės ir ją partrenkė. 69-erių Verai buvo praskelta kakta, sumuštas veidas.