Kas yra kicas? Tai yra gerai, ar blogai?
Kicas
Sukūrė Kipse, Lap 22 2008 12:48
Temoje atsakymų: 12
22 lapkričio 2008 - 01:29
CITATA(Kipse @ 2008-11-22 12:48) <{POST_SNAPBACK}>
Kas yra kicas? Tai yra gerai, ar blogai?
kol išsišifravau temos pavadinimą
mano senelis kicu vadina katiną...būt gerai, jei visi rašytume lietuviškai...
na, o kičas yra gerai, nes taip gali labiau suprasti tikrojo meno poveikį
nežiūrėk atgal - gyvenimas priekyje
24 lapkričio 2008 - 06:18
CITATA(Leja @ 2008-11-24 17:31) <{POST_SNAPBACK}>
Manau, kad viskas turi teisę egzistuoti, tame terpe ir kičas. O tai blogai ar gerai? Manau, nei tai, nei tai. Tai tiesiog beskonybė, kai kam patinka.
Man labiausiai nepatinka gintaru apklijuoti paveiksliukai. Nu nėr žiauriau.
Man labiausiai nepatinka gintaru apklijuoti paveiksliukai. Nu nėr žiauriau.
pajūry labai populiarūs tokie paveiksliukai, vieną ir aš turiu, jau gal prieš 20 metų dovanų gavau, tai negi išmesti, rūsyje pasikabinau
24 lapkričio 2008 - 09:16
O gal trumpai galit paaiskint kas tai yra?
Ps. Zinau, kad as tamsus kaip sklepas.
"You stand on the beach and taste the salty smell of the wind that comes from the ocean, and inside you feel the warmth of never ending freedom, and on your lips the bitter, tear - soaked kiss of your lover. [...] In heaven that's all they talk about -the ocean - and how wonderful it is. They talk about the sunsets they have seen. They talk about how the sun turned blood-red before it set. And they talk about how they felt when the sun was loosing its power, and the cold that was coming from the ocean, while the rest of the fire was still glowing."
24 lapkričio 2008 - 10:07
CITATA(zickute.j @ 2008-11-24 21:52) <{POST_SNAPBACK}>
O man patinka viskas,kas padaryta is gintaro,gal todel,kad toli nuo Lietuvos,nors gyvendama Lietuvoj-gintaro is vis nemegdavau... 
o aš visąlaik stebėjausi, kaip lietuvės, atvažiavę iš JAV po daugelio metų, perka tokius didžiulius gintaro karolius, mano manymu visai neskoningus, o pasirodo, jie ten labai madingi
24 lapkričio 2008 - 10:11
CITATA(TOMAZZ @ 2008-11-24 21:16) <{POST_SNAPBACK}>
O gal trumpai galit paaiskint kas tai yra?
TOM, nežinai, kas tai yra kičas, taip supratau? na, ir sklepe kartais prašviesėja....
kičas - tai kokio nors kūrinio tiksli kopija, beje, būna neskoninga, bet paklausi dėl to, kad pigi...
25 lapkričio 2008 - 04:47
šaunuolis tomas, tiesiai šviesiai pasakė: nežinau, apšvieskit.
iki šiol aš maniau, kad žinau, bet pasitikrinęs:
www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/Style_and_fashion/article.php?id=16669852
supratau, kad nieko nesupratau.
pavadinčiau kičą saldžiu menu, nes tai yra menas, reikia suvokti proporcijas, derinti spalvas, galų gale mokėti atvaizduoti natūrą kūrinyje.
iki šiol aš maniau, kad žinau, bet pasitikrinęs:
www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/Style_and_fashion/article.php?id=16669852
supratau, kad nieko nesupratau.
pavadinčiau kičą saldžiu menu, nes tai yra menas, reikia suvokti proporcijas, derinti spalvas, galų gale mokėti atvaizduoti natūrą kūrinyje.
05 lapkričio 2009 - 03:22
Kičas - tai banalaus turinio ir stiliaus kūrinys; iš pažiūros jis gražus, kupinas patoso ir jausmo, bet iš tikrųjų salstelėjęs, pretenzingas ir sentimentalus. Kičo mene nėra įtampos, jis neoriginalus, nereikalauja iš stebėtojo net menkiausių dvasinių pastangų, įsigilinimo.
Pasižiūrėjau internete tikslų apibūdinimq, nors ir pati žinojau.
Kai aš studijavau meną, mus mokino, kad KIČAS - yra labai blogai. Bet tikrąjį menq be paaiškinimo ne visados yra suprantamas.
Man asmeniškai tai yra gerai. Nes mes gyvename tarp įvairių sluoksnių žmonių, kurie nevisados nori klausyti arba turi užtikrintą savo asmeninį nuomonę, ir tai be abejo yra gerai. Aš toleruoju kiekvieno žmogaus nuomonė, kokia bebūtų.
Pasižiūrėjau internete tikslų apibūdinimq, nors ir pati žinojau.
Kai aš studijavau meną, mus mokino, kad KIČAS - yra labai blogai. Bet tikrąjį menq be paaiškinimo ne visados yra suprantamas.
Man asmeniškai tai yra gerai. Nes mes gyvename tarp įvairių sluoksnių žmonių, kurie nevisados nori klausyti arba turi užtikrintą savo asmeninį nuomonę, ir tai be abejo yra gerai. Aš toleruoju kiekvieno žmogaus nuomonė, kokia bebūtų.
05 lapkričio 2009 - 03:44
O man patinka viskas,kas padaryta is gintaro,gal todel,kad toli nuo Lietuvos,nors gyvendama Lietuvoj-gintaro is vis nemegdavau... 
Taip, nuoširdžiai padarytas darbas visados yra vertingas, net jeigu parduotuvėje ar turguje yra labai pigiai parduodamas. O nemegstame mes kičą,manau, tik todėl, kad esame ar buvome tokioje aplinkoje, kur jo nemėgsta. Aš tai sakau iš savo patirties.
06 lapkričio 2009 - 02:56
tų gintaru apklijuotų paveiksliukų nevadinčiau kiču, tai masinės gamybos suvenyrai...
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0