2016-ųjų va­sa­ra – ką tie­siog pri­va­lai tu­rė­ti sa­vo spin­to­je

Va­sa­ra – me­tas, kai at­ro­do, kad pa­kan­ka tu­rė­ti ke­le­tą leng­vu­čių su­kne­lių, mau­dy­mo­si kos­tiu­mė­lį ir kre­mą nuo sau­lės, bet tai ne­vi­siš­kai tie­sa. Kad ne­tek­tų ne­ri­mau­ti dėl reikiamu mo­men­tu ne­tu­ri­mo dra­bu­žio ar ak­se­sua­ro, štai są­ra­šas tie­siog pri­va­lo­mų daik­tų 2016-ųjų va­sa­rai. Pa­si­tik­rin­ki­te, ar jau vis­ką spė­jo­te įsi­gy­ti!

Aki­niai nuo sau­lės

Šią va­sa­rą tie­siog pri­va­lo­mas ak­se­sua­ras – di­de­li aki­niai nuo sau­lės. Di­de­li aki­niai ele­gan­tiš­kai at­ro­dys dar­bo die­ną pri­de­rin­ti prie di­de­lės ran­ki­nės ir sti­lin­go kuo­du­ko, o laisvadienį, ku­rį nu­sprę­si­te pra­leis­ti be ma­kia­žo, leis at­ro­dy­ti iš­ties pui­kiai be jo­kių pa­stan­gų. Di­de­li aki­niai nuo sau­lės rei­ka­lin­gi ne tik jū­sų sti­liui, bet sau­lė­to­mis die­no­mis priva­lo­mi ir dėl svei­ka­tos – juk bū­ti­na nuo sau­lės sau­go­ti akis.

Suk­ne­lė iki že­mės

Leng­va su­kne­lė iki že­mės šią va­sa­rą tie­siog pri­va­lo at­si­dur­ti jū­sų spin­to­je. Ji ne­pa­mai­no­ma karš­tą va­sa­ros die­ną mies­te, kai ne­no­ri­te ro­dy­ti per daug kū­no. O pa­jū­ry­je to­kia sukne­lė at­ro­do tie­siog pri­tren­kia­mai. To­kios su­kne­lės ža­ve­sys – ne­var­žo­mi ju­de­siai, va­sa­riš­kas įvaiz­dis ir sa­vy­bė tik­ti ko­ne prie vi­sų ti­pų ava­ly­nės bei švar­ke­lių ir megz­tu­kų.

Di­de­lė pa­to­gi ran­ki­nė

Kai sau­lė lei­džia­si taip vė­lai, nie­kuo­met ne­ga­li ži­no­ti, ko­kių pa­siū­ly­mų at­neš die­na. Tad di­de­lė ran­ki­nė, ku­rio­je tilps ne tik lūp­da­žis ir už­ra­šų kny­ge­lė, bet dar ir kre­mas nuo saulės bei tie­siog pri­va­lo­mas bu­te­liu­kas mi­ne­ra­li­nio van­dens, pa­pras­čiau­siai bū­ti­na.

Be to, ke­liau­da­ma į pa­plū­di­mį to­kio­je ran­ki­nė­je ga­lė­si­te patogiai ne­štis net ir rankš­luos­tį, tad ne­teks im­ti at­ski­ro krepšio plia­žo reikmenims.

Skry­bė­lė

Be šio ak­se­sua­ro va­sa­ra tie­siog neį­si­vaiz­duo­ja­ma. Ža­vin­ga skry­bė­lė ne tik pa­slėps nuo vė­jo ir jū­ros for­mą kiek pra­ra­du­sią šu­kuo­se­ną, bet ir ap­sau­gos nuo pa­vo­jin­gų sau­lės spin­du­lių jū­sų vei­dą ir plau­kus. Rin­ki­tės šį se­zo­ną itin ma­din­gas Pa­na­mos sti­liaus skry­bė­les ar­ba am­ži­ną kla­si­ką – di­de­les plačiakraštes.

Pa­to­gūs sport­ba­čiai

Lai­kai, kai ele­gan­tiš­ka ir ža­vi da­ma bu­vo tie­siog neį­si­vaiz­duo­ja­ma be aukš­ta­kul­nių, jau praei­ty­je. Ir dė­kui Die­vui! Tik­rai ne­bū­ti­na kan­kin­ti sa­vo pė­dų iš­ti­są die­ną, įsprau­dus jas į smai­lia­no­sius ba­te­lius, kad at­ro­dy­tu­mė­te ža­vin­gai su va­sa­riš­ka su­knu­te. Prie jos taip pat pui­kiai de­rės ir pa­to­gūs, sti­lin­gi sport­ba­čiai. Šiuo me­tu itin ma­din­gi – kiek sto­res­niu pa­du, vy­rau­ja me­ta­li­nės ir pa­ste­li­nės spal­vos.

Ju­de­sių ne­var­žan­tys džin­sai

Karš­tą die­ną tik­rai siau­bin­ga leis­ti kan­ki­nan­tis ap­si­mo­vus siau­ru­čius ap­temp­tus sto­ros me­džia­gos džin­sus. Pui­ki išei­tis, kai ko­jas no­ri­te pa­slėp­ti nuo vė­ses­nio vė­je­lio ar uo­dų – lais­vai kren­tan­tys džin­sai. Šią va­sa­rą bus itin ma­din­gi lais­ves­ni džin­sai aukš­tes­niu lie­me­niu. Jei ne­bi­jo­te eks­pe­ri­men­tuo­ti, rin­ki­tės švie­sios spal­vos ar plė­šy­tus džin­sus. Juk prie įde­gu­sio kū­no to­kie at­ro­dys dar pui­kiau!



NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko

nieko portretas
nieko neprivalom.Rengiames pagal savo stilių, pomėgius...

Čillei

Čillei portretas
Mieloji, dirbančiai visą vasarą, reikia turėti tik keletą džinsų šviesių, nors ir tamsių.. 10 palaidinių visokių spalvų nuo juodos iki baltos.... cha... juk prakaitas baltuose rūbuose matomas... Juodi tamsūs akiniai, šviesios rankinės, o tarp kitko ir tamsios rankinės, juk visą vasarą dirbsit... cha Tai ir iš šviesių rūbų, rankinių liks tik JUODI.... Nors vandenį pataupysite, kad nereiktrų dažnai plauti.... cha Nepykit, bet per vasarą reikia ir laisvų dienų turėti... Juk vis dėltyo vasara... šilta, gražu, karšta, jūra ošia, maudynės.... gal ir pasimatymai.... Ok, puiku, bet renkitės ryškiai, ir svarbiausia tvarkingai ir švariai.... Pats gražiausias grožis tik vasarą... Geros vasaros Čilei, ir žinoma kitoms puikioms tvirtosms, gražioms moterims... Iki Čia Aš IRMUTE.

dirbanti moteris

dirbanti moteris  portretas
Pritariu Cilei :) Ka siulotw visa vasara dirbancioms morerims :)?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių