Dizainerių duetas sukūrė žiemos kolekciją „Nepamirštamos dramos“

  • Teksto dydis:

Paminėti trečiąjį prekės ženklo „MK Drama Queen“ gimtadienį kūrėjos Monika Paulikaitė ir Kotryna Armonaitė šiemet nusprendė kitaip – be didelio šurmulio ir pompastikos. Jų pagrindiniu tikslu žiemos kolekcijos pristatyme tapo išskirtinė fotosesija. 

Dizainerės pasakoja, kad įkvėpimas kolekcijai kilo iš visų praėjusių kūrinių ir nuolatinių klienčių, kurias visi jau pratę vadinti dramistėmis: „Apžvelgusios anksčiau kurtų rūbų tendencijas nusprendėme atkartoti jas su kitais audiniais. Tikime, kad visi deriniai leis pajausti tikrąsias mus.”

Žiemos kolekcijoje vyrauja šilti, megzti audiniai, daug pilkos spalvos, laisvi, judesių nevaržantys siluetai. Kaip niekada gausi ir rūbų modelių įvairovė – be suknelių, dizainerės nustebino pristatydamos kombinezonus, kelnes, megztukus. „Kolekciją dedikavome inovatyviai, XXI amžiaus moteriai, kurios kasdienybė pilna veiklų. Rūbai tinkami tiek darbui, tiek vakariniams pasisėdėjimams mieste”, – vieningai kalba mados verslo atstovės. 

Kolekciją dedikavome inovatyviai, XXI amžiaus moteriai, kurios kasdienybė pilna veiklų. Rūbai tinkami tiek darbui, tiek vakariniams pasisėdėjimams mieste.

Monika ir Kotryna teigia visuomet trokštančios kūriniuose ir nuotraukose atskleisti charizmatiškas asmenybes, pamirštą Lietuvos grožį, nežinomas vietas: „Su kolegėmis šįkart kadrams pasirinkome išskirtinius Vilniaus kampelius, o modeliai atspindėjo pabėgusias iš pamokų merginas, degančias noru kažką naujo nuveikti, sužinoti. Pilki bei juodi atspalviai susiliejo su žiemiškai tamsia aplinka.”

Apibūdindamos trejus darbo kartu metus, Monika ir Kotryna pabrėžia tris žodžius – patirtis, komunikacija, kūryba. „Mes augame kaip asmenybės, sutinkame begalę nuostabių žmonių ir jie yra didžiausias pasiekimas. Anksčiau daug ko bijodavome, o dabar drąsiai priimame visus iššūkius, pildom net keisčiausius klienčių norus”, – pranešime spaudai mintimis apie praskriejusį laiką dalijasi merginos. Ir priduria, kad svarbiausia tobulėti nenukrypstant nuo savo braižo ir stilistikos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių