Elegantiškoje kolekcijoje atskleista Anglijos dvasia

  • Teksto dydis:

Garsus mados fotografas Michal Pudelka, bendradarbiaudamas su dizaineriu Erdem ir „H&M“, sukūrė specialios dizainerio kolekcijos elegantiškumą atskleidžiančias nuotraukas.

„Kolekcijos nuotraukose norėjau palikti šiek tiek paslaptingumo. Savo darbuose man labiausiai patinka perteikti siurrealizmo netikėtumą ir detalėmis sustiprinti aplinkos, kurioje yra pozuojama, įvaizdį — pavyzdžiui, pakabinti gėles aplink pozuojantį modelį ir taip sukurti įrėminimo iliuziją“, — savo įspūdžiais dalinasi fotografas M. Pudelka.

Kartu su Erdem ir „H&M“, fotografas M. Pudelka nuotraukose vaizduoja stipriai jaučiamą Anglijos dvasią, o kolekcijos fotosesijos vieta — senoviniai, tačiau itin didingi rūmai, buvo pasirinkti neatsitiktinai. Šioje vietoje buvo filmuojamas ir Baz Luhrmann režisuotas „ERDEM x H&M“ kolekcijos trumpametražis filmas.

„Buvo labai malonu stebėti, kaip Michal savo nuotraukose perteikia šios kolekcijos nuotaiką. Man be galo patiko, kaip fotografas žaisdamas su skirtingomis detalėmis, tokiomis kaip gėlės, dar labiau sustiprino šios kolekcijos įvaizdį“, — džiaugiasi mados namų „Erdem“ įkūrėjas Erdem Moralıoğlu.


Šiame straipsnyje: ErdemH&MMichal Pudelka

NAUJAUSI KOMENTARAI

vietinis

vietinis portretas
O man kas iš to?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių