Garsios kaunietės domėjosi rudens makiažo ir drabužių tendencijomis

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą madai neabejingos žinomos kaunietės rinkosi į naujosios makiažo ir šukuosenų studijos „Juode Studio“ studijos atidarymo vakarą.

Čia vyko tikra grožio šventė – studijos profesionalų komanda kartu su stilistų duetu „ŠaŠa“ pristatė naujausias rudens mados ir vizažo tendencijas. Pristatymo modeliais tapo puikiai visiems žinomos damos.

Atidarymo šventėje pasirodė būrys stilingų moterų: aktorė Sandra Daukšaitė, TV laidų vedėja ir virtuvės šefė Ilona Juciūtė-Čibirkienė,  floristė bei laidų vedėja Kristina Rimienė, TV žiūrovų numylėtinė Gerda Žemaitė, TV laidų vedėja, prodiuserė Vaida Skaisgirė, aktoriaus Ramūno Šimukausko žmona ir daugybė kitų.

Naujausiems mados vėjams pristatyti buvo pasirinktos įvairios galimos situacijos moters gyvenime rudenį.

Pristatymo modeliais tapo puikiai žinomos, žavios ir tuo pačiu labai skirtingos damos. Aktorė Daiva Rudokaitė pristatė nepriekaištingą raudono kilimo įvaizdį, o jos dukrai, modeliui Akvilei buvo pritaikytas nepriekaištingas derinys, jei jauna dama susiruoštų į vakarėlį mieste su draugais. Aktorė Justė Zinkevičiūtė atrodė tarsi pasiruošusi gražią rudens dieną pasivaikščioti parke.

Neseniai ištekėjusios TV laidų vedėjos ir interjero dizainerės Donatos Skorupskaitės-Liaukevičienės derinys priminė, jog net ir ištekėjus nederėtų savo įvaizdžiu rūpintis mažiau – jai buvo parinkti drabužiai, puikiai tinkantys romantiškam pasimatymui su mylimu vyru. Įspūdingos išvaizdos manekenei Viktorijai Zigmantienei buvo sukurtas stilingos moters ofise stilius.

2018 rudens makiažo ir stiliaus tendencijos

Pasak visažistės Vaidos Juodės, šį rudenį ant bangos išlieka natūralumas: „Šį rudenį madingu išlieka natūralios, skaisčios odos įvaizdis. Šviesi, išblyškusi, porcelianinė oda su nedideliu pudros sluoksniu – puikus pasirinkimas. Svarbus spalvų vientisumas, kuris atsispindi tiek lūpose, tiek akyse bei skruostuose. Vasara buvo ypač madinga spalvoti ryškūs akių pravedimai, o rudenį grįžta sodriai juodas akių pravedimas, taip pat išryškinta vandens linija. Lupos – natūralios, be stipraus kontūro,. Jei norisi ryškių lūpų, patartina veido beveik nedažyti, rinktis „nuogas akis“.

J. Šatas atskleidė – šį rudenį skirtingų stilių derinimas vis dar išlieka aktualus: „Kostiumai puikiai derės prie sportinių batelių, o aukštakulniams vietos rankinėje tikrai užteks. Džinsą derinkite su džinsu ir nebijokite dar džinsinio prieskonio. Stilių miksas, žaidimas tuo pačiu audiniu, tik skirtingais jo atspalviais – yra TOP. Didelius megztinius derinkite su klostuotais sijonais, įvaizdžiui žaismingumo suteiks aukštakulnės basutės ir kojinės. Arba būkite drąsios ir mūvėkite šortus – prie tokio įvaizdžio puikiai tiks ilgaauliai aukštakulniai. Klasikos mylėtojoms – spalvos žemiškos ir ramios, o eksperimentatorės drąsiai gali rinkti neoninių bei ryškių spalvų miksą“.

„Ruduo – pats stilingiausias metų laikas. Kaip ir kasmet, vėsesniu sezonu, grįžta taip pamiltas drabužių sluoksniavimas. Šiuolaikinė moteris yra veikli ir nuolat skubanti, todėl ji turi jaustis patogiai, bet tuo pačiu nepamiršti ir elegancijos bei moteriškumo“, - renginio metu kalbėjo „ŠaŠa“ stilistas J. Šatas.

J. Šato kolegė, stilistė, mados blogerė V. Šaulytė priminė aksesuarų ir žavingų detalių svarbą: „Šį rudenį puikiai tiks skaidrūs lietpalčiai, kurie pagelbės lietingą dieną, skubant į susitikimą ar vakarėlį. Tigro, zebro raštai bei langeliai vėl sugrįžta į lentynas. Nereikia bijoti jais pagyvinti pasirinktą įvaizdį. Kaip ir aksesuarai – ryškios, margos skarelės, akiniai, platūs diržai, blizgančios, margos kojinės – puikiai žaidžia ir prie klasikinio varianto, ir prie klostuoto sijono. Rudenį nusispalvinkime detalėmis!“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tik pačios sau ir įdomios...

Nuomone

Nuomone portretas
O kuo jos garsios? Nei vienos nezinau. Garsuma as suprantu kitaip.

Liusė

Liusė portretas
Mažeikienė kiba lūpas prisipūtė
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių