J. Statkevičiaus jubiliejinis kolekcijos pristatymas: ką jame išvysime?

  • Teksto dydis:

Likus savaitei iki jubiliejinio 10-osios Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo, dizaineris papasakojo, kaip vyksta pasiruošimas mados renginiui.

„Jubiliejiniam pasirodymui pradėjome ruoštis dar pavasario pradžioje. Šiuo metu tam, kad renginys pavyktų tobulai, dieną naktį dirbu ne tik aš, bet ir daugybė mano padėjėjų, – pasakoja J. Statkevičius. – Tai bus lengvas, naujas ir šiuolaikiškas šou. Be galo džiaugiuosi, kad kolekciją pristatys mano mylimiausi modeliai, sugrįžę į Lietuvą iš įvairiausių pasaulio kampelių.“

Kaip rašoma pranešime spaudai, per visą „Siemens“ areną vingiuojančiu 300 m ilgio podiumu, užimančiu 1400 kv. m. plotą, žengs šimtas ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje sužibusių mūsų šalies modelių. Tarp gražuolių žiūrovai išvys ir su garsiausiais pasaulio mados ženklais dirbančias Editą Vilkevičiūtę, Juliją Steponavičiūtę bei vieną iš J. Statkevičiaus mūzų Ditę Antanaitytę.

Jau dešimtmetį kartu su J. Statkevičiaus kolekcijų pristatymais dirbantys scenos meistrai nedaro išimties ir šį kartą. Pasirodymą režisuoja Gintaras Varnas, scenografija rūpinasi Elvita Brazdylytė, o apšvietimu – šviesų dailininkas Tadas Valeika. Pasirodymo muzikinį takelį kuria pats J. Statkevičius kartu su DJ Allien iš grupės „Happyendless“.

Tai bus lengvas, naujas ir šiuolaikiškas šou.

Modelius pasirodymui puoš beveik 30 grimo ir šukuosenų profesionalų, o ant podiumo jos žingsniuos avėdamos vieno žinomiausių pasaulyje batų meistrų Manolo Blahnik kūrinius. Dizaineris atskleidė, jog modeliai bus papuošti „Utopia“ perlais, kuriuos itin mėgo Sophia Loren, ir kompanijos „Asteria“ deimantais. Ši kompanija išgarsėjo tuo, kad pirmoji pasaulyje išpopuliarino įvairiomis spalvomis žėrinčius deimantus.

Renginyje apsilankys gera dizainerio draugė, topmodelis Svetlana Griaznova, su garsiausiais pasaulio teatrais, tokiais kaip „La Scala“ bei „Grand Opera“ dirbantis Latvijos režisierius Alvis Hermanis, choreografė iš Rusijos Ala Sigalova, buvęs Latvijos operos direktorius Andrejs Žagars ir daugelis kitų.

Kolekcijos pristatymo temos ir kitų žiūrovų laukiančių staigmenų dizaineris išduoti nenori – paslapčių šydas bus praskleistas renginio metu.

Jubiliejiniai J. Statkevičiaus 10-osios kolekcijos pristatymai įvyks lapkričio 9 d. „Siemens“ arenoje, 18:30 ir 21:15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domicelė

Domicelė portretas
Nesuprantu komentuojančių,kurie visaip peikia Statkevičių.Jo darbus kiekvienas vertinam savaip ir čia nieko nepadarysi,bet už pasakytus žodžius šitaip neapkęsti,tai jau viršūnė.Juk jis pasakė tai,ką pusė Lietuvos kalba,tik jų žodžių negirdima,nes nėra įžymūs.Aš visu šimtu procentų sutinku,kad dabar Lietuvoje gera gyventi tiems,kurie moka ir gali per kitų galvas lipti,tiems,kurių giminaičiai užima aukštus postus,o jeigu esi lėtesnis,nesugebantis už save pastovėti,tai tik slėpkis po lapais.

"man

"man  portretas
liezuvis tam ir duotas: ka noriu,ta ir plepu"... Talentingas?... gal ir talentingas,taciau arogancijos simteriopai daugiau nei talento. Savo gimtosios Lietuvos privaletu nejuodinti ir nedergti ! VISKAS nublanksta. Namiskiams turetu buti nemalonu.

Boba

Boba portretas
Ar čia jau atsisveikinimo "balius" prieš išvykstant į jo mylimą "didžią" Rusiją? Jei taip, tai prašome paskelbti trumpąjį nr. 1 ir 2 eurų aukoms siųsti.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių