Laikas planuoti kitų metų vestuves: kokios tendencijos?

  • Teksto dydis:

Jei norite tam tikrų tiekėjų ir tam tikrų paslaugų, jau reikėtų suskubti planuoti kitų metų vestuves, sako vestuvių planuotoja Laura Vagonė, nes, pasak jos, gražių vietų, kur patogu kelti vestuves, Lietuvoje nėra labai daug. Tačiau specialistė pabrėžia, kad nereiktų verstis per galvą ir daryti vestuvių vienintele gyvenimo švente.

Kalbėdama apie kitų metų tendencijas, vestuvių planuotoja pastebi, kad daug kas kasmet išlieka panašu, nes vestuvės – klasikinė šventė.

„Tikrai visos nuotakos nepuls rengtis juoda spalva ar dryžuotomis suknelėmis. Kad ir kokio atspalvio bebūtų, balta suknelė išliks ir šiais metais“, – sako L. Vagonė.

Metai iš metų į vestuvių šventes keliauja ir tos pačios gėlės: hortenzijos, bijūnai, rožės. O naujos mados nebūtinai prigyja.

„Praėjusiais metais pavasarinės žolės žalumo spalva pagrindine metų spalva, bet negaliu sakyti, kad tai virto įgyvendinta tendencija realybėje, nes tos tokios gaivios žalios vestuvių neturėjau nė vienų“, – sako vestuvių planuotoja.

Pasak L. Vagonės, kitų metų vestuvėse daugės gėlių, populiarės įdomesni nuotakų galvos aksesuarai, o vyrai išlips iš tamsiai mėlynų kostiumų.

Daugiau patarimų vestuvėms – įraše.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

qqq

qqq portretas
atsakymas--- tendencijos...palikti senmerge:)

bunke.

bunke. portretas
O ka sako Vagonas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių