Ma­din­giau­sia me­tų nak­tis „Shop­ping Night Out“

Sti­lin­ga ap­si­pir­ki­mo nak­tį tra­di­ci­ja vėl už­pil­dė Vil­niaus gat­ves ypa­tin­gais de­ri­niais ir ne­si­bai­gian­čiais bur­bu­liu­kais tau­rė­se. „Shop­ping Night Out“ su­kvie­tė ma­dai nea­be­jin­gus mies­tie­čius pasivaikš­čio­ti siau­ro­mis se­no­sio­mis sos­ti­nės gat­ve­lė­mis.

Be­ne vi­sur praei­viai bu­vo gun­do­mi sal­džiais už­kan­džiais ir tau­rė­mis šam­pa­no. Dau­gu­ma su­si­gun­dė bū­tent šiuo šven­tės ža­ve­siu, ki­ti įnir­tin­gai do­mė­jo­si iš­skir­ti­nė­mis pre­kė­mis ir nuo­lai­do­mis. Iki vi­dur­nak­čio ne­nu­ri­mu­sios gat­vės siū­lė mu­zi­ką, ge­rą nuo­tai­ką, nau­jau­sias ten­den­ci­jas ir iš­skir­ti­nį in­ter­je­ro di­zai­ną, ku­ris kiek­vie­nam pir­kė­jui dar sy­kį įro­dė, kad šiai nak­čiai par­duo­tu­vės ryžo­si pa­si­ruoš­ti ypa­tin­gai.

Tik­riau­siai la­biau­siai įsi­mi­nė pa­čių klien­tų pa­si­ruo­ši­mas. Pom­pas­tiš­kos spal­vų ga­mos, pan­kiš­ka ava­ly­nė ir be­ne vis­ką pa­brė­žian­tis ma­kia­žas už­plū­do gat­ves, pa­ro­dant, kad lie­tu­viai iš­ties yra sti­liaus ir gar­de­ro­bo mė­gė­jai. Ro­dos, pa­si­jau­tė va­sa­ra.

Ma­din­giau­sio­mis pre­kė­mis bū­rius pir­kė­jų trau­kė ne tik ma­žes­nės ir di­des­nės par­duo­tu­vės, bu­ti­kai, bet ir į tik­rą sti­liaus oa­zę pa­vir­tęs gro­žio sa­lo­nas „Uff Squa­re“. Čia ap­žiū­rė­ti ir įsi­gy­ti ga­li­ma bu­vo net sep­ty­nių skir­tin­gų kū­rė­jų dra­bu­žių ir ak­se­sua­rų.

Šių me­tų „Shop­ping Night Out“ pa­siū­lė ir ma­dos my­lė­to­jams itin pa­trauk­lią nau­jie­ną. Ne­ga­lė­ju­sie­ji at­vyk­ti štur­muo­ti par­duo­tu­vių Vil­niaus cent­re, neei­li­nių pre­kių iš­skir­ti­nė­mis kai­no­mis įsi­gy­ti ga­lė­jo ir in­ter­ne­tu. Tad jau ku­rį lai­ką vie­nas la­biau­siai sti­lingųjų liaup­si­na­mų ma­dos ren­gi­nių šį­kart nu­džiu­gi­no ne tik vil­nie­čius ar mies­to sve­čius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių