Naujoje drabužių kolekcijoje – modernesnis žvilgsnis į klasikinį stilių

  • Teksto dydis:

Pirmoji „Reserved“ pavasario kampanijos dalis skirta moderniajai klasikai, kuri atspindi 90 –ųjų stilistiką ir yra artima to laikmečio siluetams.

Dizaineriai daug dėmesio skyrė rytų estetikai ir derino ją su sportiniais akcentais, rašoma pranešime spaudai. Norint susikurti vis kitą įvaizdį, svarbiausia pasirinkti stilingą aksesuarą. Pavyzdžiui, aplink juosmenį surišama maža rankinė, kuri šį sezoną bus ypač madinga, ilgi kabantys auskarai arba beisbolo kepurėlė jūsų įvaizdį gali paversti išskirtiniu ir madingu.

Jei reikėtų vienu sakiniu apibūdinti šio pavasario asortimentą, tai nesuklysite pasirinkę švarkus su stilingais prakirpimais, juodą stilizuotą kostiumą, kelnes su juostele šonuose, visiškai skaidraus ar persišviečiančio audinio paltą, džinsinį sijoną, tvido švarkelį, kuris primena „Chanel“ mados namų kuriamus švarkus, kimono kirpimo tunikas ir gėlių raštais dekoruotas sukneles. Naujoji pavasario kolekcija žaisminga, nes nepamiršta audinio tekstūra – 3D formos aplikacijos, kuriomis puošiamos bomber stiliaus striukės bei struktūriškos klostės ir raukiniai moterų linijos asortimente.

Kitas moterų linijos išskirtinis bruožas – ryški spalvų paletė. Dizaineriai rizikavo, todėl kolekcijoje atsirado intensyvi indigo, smaragdo žalia ir citrinų geltona, kurios derinamos su klasikinėmis juoda, mėlyna ir balta. Kiek atsargiai ir nedrąsiai į kolekcijos spalvyną buvo įtraukta šių metų alyvinė ir violetinė spalvos. 

Vyriškoji pavasario linija yra tarsi dviejų dalių – paprasta ir kasdienė, kuri tinkama visoms gyvenimo progoms, bei elegantiškoji pusė, kuri skirta puoštis ir išsiskirti. Šį sezoną vaikinui siūloma drąsiai rinktis juodas striukes, vienspalvius lietpalčius ir, žinoma, medvilninius marškinėlius. Kaip ir kiekvieną sezoną, lyderio pozicijų neapleidžia džinsas. Dizaineriai dar intensyviau skatina jo nepamiršti ir derinti tiek su laisvo, tiek ir klasikinio stiliaus drabužiais, o patiems drąsiausiems stileivoms net rekomenduoja vilkėti visą „total look“ džinsinį įvaizdį. Neveltui kolekcijoje daug mėlynos atspalvių: nuo intensyvios jūrinės mėlynos iki nublukusio džinsinio audinio melsvos. Atšilus orams prie mėlynų džinsų vyrai galės rinktis geltoną džemperį, o laisvą įvaizdį pagyvinti mėlyna kuprine. Taip pat pavasario vyrų kolekcija atiduoda duoklę įžūlokam grunge stiliui bei retro stiliaus gerbėjams. Kolekcijoje rasite užuominų į mokyklinį ar studentišką beatnik įvaizdį.

Pavasario įvaizdžio fotosesijoje fotografavosi moterų modelis Mckenna Hellam, kuri šiuo metu yra „karščiausiųjų“ modelių sąraše. Su ja dirba „Chanel“, „Hermès“, „Valentino“ ir „Céline“ mados namai. Vyriškąją kolekcijos dalį pristatė models.com agentūrai priklausantis ir su ja dirbantis modelis Adrian Sahores.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AK

AK portretas
Labai gerai, šaunuoliai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių