R. Dominaitytė į kuprinę bando sutalpinti pusę gyvenimo

  • Teksto dydis:

Neįtikėtinu tempu gyvenanti aktorė, „Knygos teatro“ įkūrėja, režisierė Redita Dominaitytė atvira – dalyvavimas lietuvių kūrėjų naujo prekės ženklo rudens/žiemos kolekcijos fotosesijoje jai tapo trumpu atokvėpiu nuo darbų gausos.

„Šešios dienos per mėnesį, skirtos sau ir artimiesiems, tai kol kas daugiausia, ką galiu patirti“, – sakė pašnekovė.

R.Dominaitytė nuoširdi – jai tokia kasdienybė priimtina. „Jei mano gyvenimas būtų šventė, o ne darbas, galbūt rankinių, delninių ir kuprinių turėčiau daugiau nei jų dabar yra namuose! Tiesiog daugiau laiko skirčiau moteriškumui puoselėti”, – su šypsena patikino aktorė.

Jei mano gyvenimas būtų šventė, o ne darbas, tai daugiau laiko skirčiau moteriškumui puoselėti.

Pastarieji keleri metai jai – kiek kitokie. R. Dominaitytė pradėjo itin vertinti saikingo vartojimo kultūrą, o jos namuose daiktai ėmė atrasti savąsias vietas.

“Vertinu kokybiškus, laiko tėkmei ir madai nepavaldžius daiktus, todėl mano garderobe galima rasti įvairiais periodais įsigytų pirkinių”, – sakė moteris.

Dalyvaudama naujo prekės ženklo YCHO rudens/žiemos kuprinių fotosesijoje ji įvertino ne tik jų universalumą, bet ir dizaino “švarą” bei estetiką. R. Dominaitytė neslėpė – į kuprinę ji kaskart mėgina sutalpinti bent pusę savo gyvenimo, todėl visada atkreipia dėmesį, iš kokios odos ir kaip tvirtai kasdienybėje būtinas aksesuaras yra pasiūtas.

“Prieš kelis metus kaip verslo dovaną gavau lietuvių autorių odinę delninę. Prisipažinsiu, man toks gestas tikrai paliko įspūdį. Svarbu ne pats daiktas, o pateikimo ir vertės suvokimas. Tai parodo santykį į tarpusavio bendradarbiavimo ilgalaikę galimybę ”, – sakė pašnekovė.

R.Dominaitytė pasakojo visuomet atkreipianti dėmesį ir į daikto spalvą. Geriau jei jis būna ne juodas, baltas ar pilkas. Aktorė paatviravo – šiuo metu ji išgyvena mėlynąjį periodą.

Ji nėra vienintelė, gyvenanti įtemptu grafiku, todėl teikiančiųjų pirmenybę patogumui, patvarumui ir universalumui gretos vis didėja. Aktorė prisiminė popietę vienoje kavinėje, kur visos tuo metu joje buvusios damos avėjo žemakulnius batelius, greta buvo pasidėjusios būtent kuprines ir dirbo nešiojamais kompiuteriais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kikilis

kikilis portretas
Šauni, įdomi moteris.

qqq

qqq portretas
Aš irgi...bet ,manau,kad tai liguistumas :)? O,gal klystu ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių