Ryškiausi sezono įvaizdžiai pagal V. Skaisgirę

  • Teksto dydis:

Jau visai netrukus į televizijos ekranus sugrįš didelio žiūrovų susidomėjimo sulaukusi TV3 gyvenimo būdo laida „Raudonas kilimas“. Nors laidos ašimi tampa kaskart pasakojamos atviros ir nuoširdžios ryškiausių šalies asmenybių istorijos, ne ką mažiau smalsu kaskart išvysti laidos vedėjos Vaidos Skaisgirės įvaizdžius.

Jais ir antrajame laidos sezone rūpinsis stilistas ir kūrybinio dueto „ŠaŠa“ narys Joringis Šatas, kurio teigimu TV ekrane svarbu laikytis tam tikrų stiliaus taisyklių.

Praėjusį sezoną gyvenimo būdo laida „Raudonas kilimas“ žiūrovams dovanojo ne vieną įsimintiną akimirką – atvirus pokalbius su ryškiausiomis asmenybėmis bei jų išskirtines išpažintis. Laidos vedėjos ir kūrėjos V. Skaisgirės teigimu, laukia dar labiau intriguojantis sezonas.

Naujajam laidos sezonui prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė ir laidų vedėja ruošiasi kruopščiai ir atsakingai, iki smulkmenų suderindama mažiausias detales. Būtent todėl tokie svarbūs V. Skaisgirei yra ir jos įvaizdžiai, kuriuos ji vėl patikėjo J. Šatui.

„Drabužius stengiamės derinti prie laidos temos. Kartu su Vaida ieškome labiausiai tinkančio sprendimo, bendradarbiaujame su dizaineriais, važiuojame į matavimus ir išsirenkame derinius dažniausiai kelioms laidoms į priekį“, – pasakojo stilistas.

J. Šatas atskleidžia, kad siekiant tobulų rezultatų bendradarbiavo su ne vienu dizaineriu ir mados namais. V. Skaisgirei jau buvo parinkti dizainerės Aurelijos Beliakaitės, Laura Daili, Kristi Andress kūriniai, taip pat „Pietro Filipi“, „Empyre Beauty lounge“, „Rent Boutique“ ir kitų prekės ženklų bei dizainerių drabužiai.

„Šį sezoną, kaip ir praėjusį, įvaizdžiai bus visokie – nuo elegantiškos klasikos iki įžūlaus rokeriško derinio“, – intrigavo J. Šatas.

Pasak stilisto, įvaizdis televizijoje turi didelę reikšmę. „Įvaizdis televizijoje dirbančiam žmogui svarbus ne tik eterio metu, bet ir kasdienybėje. Neretai televizijos veidai formuoja jaunimo požiūrį į mada ir gyvenimą, todėl įvaizdžiai turi būti atitinkantys laidos koncepciją ir paties vedėjo charakterį“, – įsitikinęs stilistas.

„Televizija yra ta vieta, kur net pats pigiausias niekutis gali atrodyti brangiai. Reikia vengti stilistinio perspaudimo. Subtilumas visada atrodo geriau. Svarbu atsižvelgti į tai, kokios tematikos laidą vedi ar kokioje dirbi“, – dar pridūrė J. Šatas.

Antrajame gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ sezone – dar daugiau atvirų ir nuoširdžių pokalbių su ryškiausiomis Lietuvos ir užsienio asmenybėmis. Laidos komandos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios turi ką papasakoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jkjkkj

jkjkkj portretas
na jau taip nusikūdinusi, kad į moterį nebepanaši...

Skara

Skara portretas
Kas ta tokia?

ZALGYRIO FANAS

ZALGYRIO FANAS portretas
REIKETU PUTYTE P\ARODYTI AR VJI SKUSTA ANE DAR())))))))))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių