Trys skirtingi įvaizdžiai stilingam pavasariui

  • Teksto dydis:

Šį pavasarį mados viršūnėje karaliaus netradicinės formos, metalo atspalviai ir įdomūs medžiagų raštai. Kartu su šiltuoju sezonu mada pražys įvairiausiomis spalvomis – nuo smaragdinės žalios, ryškios koralo raudonos iki pilkai mėlynos ar pastelinių atspalvių. Sportinis stilius dominuos įvairiomis progomis – tiek kasdieniuose laisvalaikio, tiek ir puošnaus vakarėlio deriniuose.

Avalynės tendencijos šiemet mus nukels į 80-tuosius, kurie vėl į madingiausiųjų gretas atneš įspiriamas basutes, masyvų kulną ir hipiškus motyvus. „Deichmann“ – visada avalynės mados tendencijų priešakyje, todėl jau dabar gali pasufleruoti, kokie modeliai karaliaus šiltąjį sezoną. Šį kartą tai – patogios aukštakulnės basutės, vasariškos espadrilės, lengvi lyg plunksna sportiniai bateliai ar bohemiško stiliaus sandalai. Saugus pasirinkimas vėsesnėms dienoms – zomšiniai ar gėlių motyvais puošti aulinukai.

Vasario 22 d. Klaipėdos „Akropolyje“ duris atvers atsinaujinusi „Deichmann“ parduotuvė, kurioje rasite karščiausias sezono tendencijas atitinkančias avalynės poras. Trimis skirtingais įvaizdžiais su jomis dalinasi mados ir stiliaus tinklaraščio „Deichmann Trendblog“ autorė Inga Šmigelskytė.

1. Laisvalaikio apranga ir „nude“ spalvos avalynė

Anot I. Šmigelskytės, renkantis laisvalaikio aprangą 2017 metų pavasariui, vertėtų išlipti iš komforto zonos ir nebijoti improvizuoti spalvomis, drabužių kirpimais bei avalyne.

„Plataus silueto „bomber“ tipo striukės lieka madoje, tik šį pavasarį jos sugrįžta su įdomesniu dekoru ir naujais audiniais. Ypač stilingos velveto medžiagos ir margais gėlių, bičių, paukščių raštų siuvinėjimais dekoruoti švarkeliai ar striukės“, – sako I. Šmigelskytė.

Šiltąjį sezoną, anot „Deichmann Trendblog“ autorės, gėlių motyvas tiek drabužiuose, tiek aksesuaruose džiugina netikėtais spalvų deriniais ir primena išpuoselėtus gėlynus, tuo pačiu suteikiant visai aprangai gyvybės ir pozityvo. Jie ypač tinka derinami su plėšytais įvairaus silueto džinsais, laisvalaikio ar sportines primenančiomis kelnėmis. 

„Neutralios, kūno spalvos batus jau matėme įvairius – nuo aukštakulnių iki žemapadžių aulinukų ar sportinio stiliaus batelių. Ir šį pavasarį „nude“ batai bus karščiausia mados tendencija. Sportinio stiliaus švelnios rožinės spalvos „Deichmann“ bateliai tobulai derės tiek su „bomber“ stiliaus švarkeliu, tiek su odine striuke, ryškiomis ar klasikinėmis juoda-balta spalvomis“, – teigia mados ir stiliaus tinklaraštininkė.

2. Sezono hitas – tinklelio motyvas

I.Šmigelskytė teigia, kad tinklelio motyvas 2017 metais valdys madą: nuo tinklinių pėdkelnių iki tinklinių palaidinių ar suknelių, dekoruotų tinkleliais.

„Šį pavasarį bus ypač madinga dėvėti plėšytus džinsus, derinamus kartu su tinklinėmis pėdkelnėmis. Tokia kombinacija suteiks jaunatviškumo, griežtumo bei pasitikėjimo savimi įspūdį“, – teigia I. Šmigelskytė.

Sidabro atspalvio švarkeliai taip pat puikuojasi mados viršūnėse. Jie ne tik itin stilingi, bet ir labai lengvai priderinami, todėl kasdienėje aprangoje gali tapti nepakeičiama detale.

„Metalo spalvos „biker“ stiliaus striukė puikiai derės tiek prie jau minėtų plėšytų džinsų ir tinklinių pėdkelnių, tiek prie baltų laisvesnio stiliaus kelnių, juodų džinsų ar net juodų klasikinių kelnių. Prie tokios aprangos derinkite avalynę, ištikimą patogumui – storesni padai, suvarstomi raišteliai. Madingi lieka ir paprasti juodi, puikiai visur priderinami pusbačiai. Taip pat melsvi, bordo, smaragdo žalumo ar pilki batai. Todėl išsirinkti batus, tinkančius prie jūsų garderobo, bus kaip niekada paprasta“, – teigia „Deichmann Trendblog“ tinklaraštininkė.

3. Į šventę – be standartų

Anot I. Šmigelskytės, šį pavasarį, renkantis šventišką aprangą, vertėtų pamiršti visus standartus.

„Juodas klasikines sukneles ar sijonus dedame į šoną. Verčiau rinkitės plėšytus juodus džinsus, „sijonkelnes“ ar klasikines kelnes dekoruotais galais“, – sako stiliaus ir mados tinklaraščio autorė.

Šį sezoną I. Šmigelskytė siūlo daugiau dėmesio atkreipti ir į palaidines.

„Pamirškite nuobodžius ir klasikinius baltus marškinius. 2017 metų pavasaris mus supažindins su įvairiomis plačių rankovių palaidinėmis, dekoruotomis raukinukais ar pakeltais petukais. Šiomis originaliomis ir išskirtinėmis rankovėmis dekoruojami ne tik marškiniai ar palaidinės, bet ir džemperiai ar megztukai, todėl nebus sunku išlikti stilingai net ir šaltesnėmis pavasario dienomis“, – sako stiliaus ir mados tinklaraščio autorė.

Puošnių batelių mados per daug nesikeičia – anot I. Šmigelskytės, klasika visada išlieka stilinga. Madoje ir toliau karaliaus klasikiniai juodi, lakuoti aukštakulniai bateliai be platformų. Taip pat stilingai šį pavasarį atrodys ir sidabro, raudonos, smaragdo žalumo ar mėlynos spalvos aukštakulniai.

„Jeigu ieškote labiau praeivių žvilgsnius patraukiančio įvaizdžio, rinkitės suvarstomus batelius, puoštus gėlių aplikacijomis, karoliukais ar blizgančiais žvyneliais, taip pat šiuo metu madingus metalo atspalviais žėrinčius avalynės modelius“, – sako I. Šmigelskytė.

Vasario 22 d. Klaipėdos „Akropolyje“ duris atverė atsinaujinusi „Deichmann“ avalynės parduotuvė. Pasitikite pavasarį stilingai kartu su „Deichmann“! Akimirkos iš atidarymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jbm

jbm portretas
suvalkuose pigiau ta pati parduotuve

audrone

audrone portretas
tai,kad jau atgyventos tendencijos Lietuva kaip visada veluoja.o batai Deitchman tiesiog baisus na ta prasme brokuoti

Vika

Vika portretas
Kiek pirkau batu Deitchmane, visi buvo brokauni. Vienus grazinau., kitus nepagalvojus paprasciausiai ismeciau. Tiesiog pilnapadis kulnas pradejo luptis ir is po melynos spalvos islindo ryskiai avietine spalva. Kitu basuciu supliusko kulnas - grazinau. Ir t.t. Daugiau neperku,nes ten geros kokybes batu,manau,.nebuna. Slamstas.
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių