A. Valentaitė: man visada buvo svarbu, kaip atrodysiu po 15 metų

  • Teksto dydis:

„Man visada buvo svarbu, kaip aš atrodysiu ne tik šią akimirką, bet po 10 ar net 15 metų. Todėl makiažas visada buvo tik trumpalaikė priemonė ar stiliaus detalė. Norėjau puoselėti savo grožį ir užkirsti kelią blogai savijautai“, – sako modelis bei stilistė Asta Valentaitė, per dieną išgerianti iki trijų litrų vandens.

„Reklamos visuomenei formuoja nuomonę, kad jei, pavyzdžiui, kažkas nutinka odai, reikia iškart griebtis kremo. Norint gražių plaukų – pirkti naują šampūną. O jei stinga energijos ar skauda galvą – vitaminų ir vaistų. Juk išties viskas, ypač grožis ir gera savijauta, prasideda viduje. Daugybę ligų galime „išgydyti” joms dar net neprasidėjus, svarbiausia gerti daug kokybiško vandens. Stebuklų nebūna – taip pat svarbu sveikesnė mityba ir sportas“, – tiki viena gražiausių šalies moterų vadinama A. Valentaitė.

Man labai svarbu – gerti daug vandens.

Londone šiuo metu gyvenanti stilistė juokiasi vis sulaukianti klausimų, kur slypi jos grožio bei jaunatviškos išvaizdos paslaptis. Viena pagrindinių Astos grožio ir geros savijautos taisyklių – kasdien išgerti 3 litrus vandens.

„Man labai svarbu – gerti daug vandens. Oda jį tarsi „sugeria” iš vidaus. Žmonės pastebi, kad viena ar kita moteris tiesiog švyti – švyti tos, kurios ne tik gražiai pasidažo, bet ir kasdien nepamiršta išgerti daug vandens. Tik patartina atkreipti dėmesį į geriamojo vandens kokybę. Aš pati dažniausiai renkuosi mineralinį vandenį su natūraliais gamtoje susiformavusiais elektrolitais“, – teigia moteris.

Anot A. Valentaitės, daug keliaujant ir skraidant, organizmą nuolat reikia „apdovanoti“ sveikesne mityba ir sportu: „Tikrai nesu radikalė, bet tikiu, kad kartas nuo karto mums ne pro šalį detox diena ar savaitė iškrovos režimu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sernas

sernas portretas
bulviu lauke tiktu.

Rita

Rita portretas
Nu bet kiek tulzingu pastebejimu..nesu jos nei drauge, nei gerbeja, bet stebiuos is kur pas zmones tiek pykcio jos adresu...tikrai atrodo neblogai, juk metu nebe 18, viskas normoj. Gal tik su 3ltr vandenelio perlenke. Tautieciai, bukim bent kiek pakantesni artimui ;)

Ina

Ina portretas
Grožis dievo dovana.Gyventi,kai tau pavydi sunku.Valentaitė vandenį geria,o pavyduoliai tikriausiai kasdien 3metrus kirmėlių suvalgo.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių