Gigantiškas šliužas išauga iki 1 metro, o vadinamas... jūrų kiškiu

  • Teksto dydis:

Įsivaizduoti vieno metro ilgio šliužą gali būti nelengva, tačiau Žemėje egzistuoja ir tokių egzempliorių. 

Sverti jie gali ir beveik 15 kg. Tačiau išlaikyti rankoje tokį gyvį bus tikrai nelengva. Ir ne dėl svorio, o dėl nepaprasto slidumo ir gleivėtumo.

Beje, gyvena šie jūrų kiškiai giliai gelmėse, o kiškiais praminti dėl... kiškio ausis primenančių pilvakojo čiuptuvų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

divine santaz

divine santaz portretas
Gerbiamos ponios ir ponai, norėdami geriau išvalyti savo finansų įstaigos valdymo platformą ir visada įtakoti mūsų buvimą, kad galėtume pasiūlyti kokybišką paslaugą, mes informuojame savo klientus, kad tie, kurie užsisakys mūsų paslaugą, gaus 25 % visų jų kito prašymo dėl finansavimo pirmojo etapo ir vietoj 3% palūkanų normos, paklausa bus 2% antrojo etapo. Ne sukurta kaip finansų įstaiga, o bendrovės direktorius pakartoja tarptautinę paslaugą, prašydamas jūsų pagalbos, kad galėtume pasiekti savo tikslą. pašto adresas: financiercredit@mail.com             divine.santaz@gmail.com ačiū

creditdestiny

creditdestiny portretas
Sveiki Turiu gera naujiena pasidalinti su visais žmonėmis! Gaukite paskolos pinigų internete! paskola reikia pinigų už projektą? finansuoti pirkimą? pradėti savo verslą? Tiesiog reikia bet kokią finansinę paramą? Mes teikiame internetu pinigines paskolas saugiai ir visiškai confidentialité.Nous yra bendradarbiaujant su partnerių bankų greitas ir patikimas paslaugas. Susisiekite su mumis dėl bet kokios informacijos. Jo adresas Gmail: creditdestiny@gmail.com NB! Juokdarys susilaikyti.

...

... portretas
O kuom virsta auksinės žuvelės į laisvę ištrūkusios?.. :
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių