Astrologinė prognozė gegužės 28–birželio 3 dienoms

AVINAS

Šeštadienis bus neblogas ar netgi smagus, išskyrus gana nesaugų vėlyvą vakarą. Sekmadienis nežada nei geros savijautos, nei malonių patirčių. Kai kurių asmenų intrigos gali sukelti trudžių. Ypač prastai veiks svaigalai, kvaišalai, prastos kokybės maistas. Tikėtini apsinuodijimai, infekcijos, pavojus vandenyje. Kita savaitė bus malonesnė, jei nereikės teisintis dėl per didelio atsipalaidavimo, netvarkos ar padaryto nuostolio. Pasistenkite nesiblaškyti dirbdami ir bendraudami, saugokitės sukčių, vagių. Antroje periodo pusėje pavyks nemažai nuveikti, jei laikysitės konkretaus plano.

JAUTIS

Savaitgalį ne iš karto atsipalaiduosite. Galbūt turėsite daug darbo, politinių rūpesčių, dalyvausite viešame renginyje ar konferencijoje. Naudos ir pasitenkinimo iš to galima tikėtis, bet galimi nekokie atviravimo bei viešumo padariniai. Regis, taip lauktas atokvėpis sekmadienį suteiks ne pasitenkinimą, o naujų rūpesčių ar nuostolių. Kitą savaitę seksis tvarkyti juridinius bei su mokslu ir užsieniu susijusius reikalus, ruošti publikacijas, mokslinius straipsnius, sakyti kalbas. Vis dėlto viešumas ir šurmulys labai vargins, o pervargę lengvai padarysite klaidų, kurios gali būti nuostolingos. Tiktų užsiimti kūryba.

DVYNIAI

Savaitgalis prasidės gana šauniai. Bus ūpo viskuo domėtis, mokytis, rašyti, dairytis po pasaulį. Deja, sekmadienį padidės įtampa, nervingumas. Regis, būsite linkę svaigintis, regzti intrigas ar sukčiauti. Arba su tokiais žmonėmis jums teks bendrauti. Skuboti susitarimai neveiks. Atsargiai prie vandens. Nuo pirmadienio jus nervins rutina ir norėsis įvesti kitokią tvarką. Pradėti nebus sunku, bet tęsti gali nepavykti. Gali sudominti kažkoks užsiėmimas, renginys. Apdairiai elkitės su pinigais, nesukčiaukite ir saugokitės nesąžiningų žmonių. Tikėtini nesusipratimai bendraujant su priešinga lytimi.

VĖŽYS

Savaitgalį bandymas atsikratyti įvairių įtampų gali išprovokuoti nesuvaldomą išlaidavimą arba didelį seksualinį apetitą. Sekmadienį imsite nerimauti, kad nespėjate kažko išmokti, paruošti ar pan. Nors nestokosite išradingumo, kūrybinio įkvėpimo, jums nelabai seksis pasinaudoti intelektiniu bagažu. Nežiopsokite kelyje. Kitą savaitę neblogai seksis dirbantiems protinį darbą bei ieškantiems tiesos ir gyvenimo prasmės. Galite atrasti savo pašaukimą, sutikti išmintingą žmogų. Vis dėlto nemaža ir saviapgaulių, tuščių iliuzijų tikimybė. Galima tam tikra kūrybinė arba meilės krizė.

LIŪTAS

Savaitgalio išvakarėse ir šeštadienį pravartu sutelkti savo dėmesį į gyvenimo partnerį, rasti bendrų užsiėmimų ir iš širdies pabendrauti. Sekmadienį gali apkartinti nevykęs pirkinys, psichologinė problema ar kt. Pavojingi bus bet kokie persistengimai ir bet koks nesaikingumas. Venkite svaigalų. Kitą savaitę staigmenos galite tikėtis iš aistros objekto, sutuoktinio, vaiko arba verslo partnerio, tačiau ji nebūtinai bus maloni. Gali apimti nusivylimo jausmas. Tačiau šiuo metu galite susidomėti nauja veikla, mokymo kursais ar filosofine teorija. Tai padės nukreipti dėmesį nuo slegiančių minčių.

MERGELĖ

Šeštadienį būsite nusiteikę padirbėti savo ūkyje ar kitur, o sekmadienį turbūt pasiduosite partnerio ar draugų vilionėms pasimėgauti svaigalais, šaltomis maudynėmis ir taip atsipalaiduoti. Regis, į gera tai neišeis. Būtų geriau, kad susilaikytumėte ir nuo santykių aiškinimosi. Nuo pirmadienio pasižymėsite darbe, versle, tačiau teks derinti skirtingus interesus. Galbūt šiuo metu tvarkysite paskolų, draudimo reikalus. Per daug nerizikuokite, nes aplink jus daug nesąžiningų žmonių, gebančių vedžioti už nosies, manipuliuoti. Yra pavojus, kad, vengdami konfrontacijos, jiems pasiduosite.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pradėsite smagiai, rasite progų papramogauti, praleisti laisvalaikį su vaikais ar gerbėjais. Deja, sekmadienis nežada geros savijautos. Pasisaugokite alergijų, infekcijų sukėlėjų, įskaitant erkes ir kitus gyvius. Atkreipkite dėmesį į šeimos narių (ir savo) emocinę bei sveikatos būklę. Kitą savaitę tikėtinas produktyvus pokalbis su darbdaviu, įtakingu veikėju ar valdininku. Tvarkykite dalykinius reikalus, o jei reikia, kreipkitės dėl tarpininkavimo ar juridinės konsultacijos. Vis dėlto nuo savaitės vidurio augs įtampa, daugės nesusipratimų darbe ir asmeniniuose santykiuose. Žeis kritika.

SKORPIONAS

Savaitgalį pradėsite ramiai, šeimyniškai, tačiau šeštadienio vakaras, sekmadienis jau bus neramūs. Norėsis pramogų, lengvo pasipelnymo. Pasisaugokite agresijos, gaisro, vagysčių ir patys nebandykite kitiems kenkti. Nuo pirmadienio pasižymėsite kūrybingumu. Galbūt atsiras galimybių kažką pakeisti savo gyvenime, meilės reikaluose. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį, įsidarbinti ar paskirti pasimatymą. Gali subręsti būtinybė pasitikrinti sveikatą, atlikti tyrimus. Neatidėliokite, ypač jei prastai jaučiatės. Vis dėlto periodo pabaiga bus keistoka. Labiau saugokite vaikus, turtą, santaupas.

ŠAULYS

Savaitgalis prasidės maloniai. Gerai nuteiks bendravimas su kaimynais, giminaičiais ar draugais. Deja, sekmadienį jau graušitės dėl kažkokių išsprūdusių žodžių, dingusio daikto ar kt. Reikės ypatingo apdairumo, kad neįsiveltumėte į nesusipratimus, apgaulingas pinkles. Neužsnūskite prie vairo ir nerizikuokite vandenyje. Nuo pirmadienio tikėtinas romantiškas polėkis, malonios pagundos. Galite gauti pakvietimą į pobūvį ar pasimatymą. Lengvabūdiškas nuotykis, slapta klasta gali rimtai pakenkti brandžiam ryšiui. Rizikuoti nederėtų ir dėl finansų, turto reikalų.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jums gali pavykti papildomai užsidirbti ar sėkmingai įsigyti norimą pirkinį, susitarti dėl paramos, talkos ar pan. Tiesa, sekmadienį išgirsti pažadai gali būti tušti, o vienas pokalbis gali nemaloniai nuvilti. Derėtų nepasikliauti abejotina informacija, gandais ir fantazijomis. Kitą savaitę pravartu daug ką aptarti, ypač jei tai susiję su švietimu, leidyba, informatika. Galite gauti neblogą pasiūlymą arba lauktą laišką. Verslo, nuosavybės reikaluose nepasikliaukite pirmu impulsu. Tikrinkite visą informaciją, faktus, sąlygas, nes lengva apsigauti.

VANDENIS

Savaitgalį dėl padidėjusio jautrumo galite pernelyg išpūsti bet kokią kritiką, netaktą. Verčiau elkitės ramiai, išmintingai. Sekmadienį labiau pasaugokite savo turtą, piniginę. Yra pavojus apsigauti, įsigyjant didelės vertės daiktus. Tausokite savo ir kitų sveikatą, turtą. Kitą savaitę pokalbiai suksis apie naujos veiklos ar verslo galimybes, perspektyvas. Išvadų nedarykite, galutinių sprendimų nepriimkite, nes prie šių temų dar teks grįžti ir tobulinti. Regis, piniginę gerokai palengvins vaikų ir kito šeimos nario poreikiai ar problemos. Arba pajusite nesąžiningos aferos pasekmes.

ŽUVYS

Savaitgalį norėsis tik ilsėtis be jokių rūpesčių, gerai išsimiegoti. Taip ir padarykite. Tik nepiktnaudžiaukite svaigalais, antraip gresia apsinuodijimai, nuostoliai. Derėtų vengti masinių susibūrimų, rizikingų maudynių ir tokių atsipalaidavimo būdų, kurie gali pakenkti sveikatai. Kitą savaitę visur stenkitės rasti aukso vidurį ir protingai įvertinti savo galimybes. Jūsų praktiškumas kaitaliosis su visišku neracionalumu, polinkiu klimpti į fantazijas, iliuzijas, tad vienu metu galite padaryti naudingą sprendimą, o kitu – labai nuostolingą. O ir suklaidinti jus gali bet kas, netgi tie, kuriais labiausiai pasikliaujate.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių