Astrologinė prognozė gruodžio 23–29 d.

AVINAS

Per Kūčias jūsų būsena bus panaši į pagiringą. Galbūt jausitės sunegalavę. Regis, sustiprės apleistumo, vienišumo jausmas. Kita vertus, jūs patys būsite linkę atsisakyti pasiūlymų kažkur dalyvauti. Kalėdų dienomis neblogai seksis meninė, kūrybinė veikla. Tačiau švęsti nesinorės, ypač jei mintys vis sukasi apie darbo problemas ar paieškas. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Tarpušvenčiu ateis suvokimas, ko trūksta iki trokštamos harmonijos. Regis, su kitų pagalba seksis spręsti verslo, turto, piniginius klausimus.

JAUTIS

Savaitgalį ruošitės šventėms, tvarkysitės, gaminsite patiekalus ir t.t. Galbūt eisite į šv.Mišias ar kitur, kur gausu žmonių. Regis, ir Kūčių vakarą bei pirmą šv.Kalėdų dieną nestokosite geros draugijos ir galėsite švęsti su išsiilgtais žmonėmis. Turbūt sulauksite svečių ir iš toli, ir iš arčiau. O jei patys kažkur vyksite, kelionėje tikėtina įdomi pažintis. Tačiau kitos dienos gali būti liūdnesnės dėl sveikatos sutrikimo ar kitų priežasčių. Verčiau nesivelkite į intrigas, nelegalią veiklą. Saugokitės traumų.

DVYNIAI

Savaitgalį galite būti užsienyje ar šiaip neįprastoje aplinkoje. Jei vis dėlto niekur neišvyksite, tuomet galite sulaukti svečio iš toli. Jeigu per šias šventes jums tenka dirbti, tuomet ir gerai padirbėsite, ir spėsite atšvęsti. Be abejonės, norėsis draugiško šurmulio, renginių. Problema, kad susitikimai turės ir nemalonią pusę. Keistas pavydas temdys nuotaiką. Saugokitės sukčių, apsinuodijimo. Nuo ketvirtadienio sumažės jėgų, bet būsite kūrybingi ir intuityvūs. Venkite svaigalų, nepiktnaudžiaukite stipriais vaistais.

VĖŽYS

Savaitgalį daug bendrausite telefonu, skaipu su žmonėmis, kurie dabar yra toli nuo jūsų ir su kuriais nesusitiksite kartu švęsti švenčių. Ypatingo dėmesio iš jūsų sulauks vaikai, mylimas žmogus. Galite ištarti meilės prisipažinimą ar kažkaip įsipareigoti. Jeigu nesuskubote išvykti į kelionę, tuomet klausysitės įspūdžių tų žmonių, kurie dalysis savo patyrimais užsienyje. Kitą savaitę įtampą gali kelti partnerio elgesys, artimo žmogaus problemos. Tačiau jums seksis daryti įspūdį kolektyvui, priešingai lyčiai. Be to, galite nuveikti daug darbų.

LIŪTAS

Savaitgalį bus gera, malonu, jei savo planus derinsite su antrosios pusės ir turėsite bendrą tikslą, o iš virtuvės ims sklisti malonūs aromatai. Kūčias ir pirmą Kalėdų dieną turbūt įdomiai praleisite su artimaisiais, išmėginsite įvairius būrimus ir pan. Tačiau jeigu studijuojate, turėsite rimtai sėsti prie mokslų. Tarpušvenčiu galima kelionė, jei esate suplanavę trumpas atostogas. Norėsite imtis profesinių sumanymų, bet daugiau dėmesio teks skirti renginiams, naujamečiams pasiruošimams. Gresia traumos.

MERGELĖ

Kūčių vakaras nenuvils, nes šalia esantys žmonės suteiks gerų emocijų. Tik nepiktnaudžiaukite svaigalais, nepersivalgykite. Neliūdėsite ir per Kalėdas, jei jas praleisite su mylimu žmogumi, partneriu, vaikais. Kalba gali pasisukti apie vedybas ar kitokį įsipareigojimą. Tiktų apsilankyti šventiniame renginyje. Tarpušvenčiu tikėtini svečiai iš toli, kelionė arba šaunus renginys, meilės nuotykis. Tiesa, pastarasis gali atnešti nekokių padarinių. Saugokite nuo pavojų vaikus.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis skatins pramogauti su vaikais, mylimu žmogumi, flirtuoti su gerbėjais, eiti į šventiškas miesto vietas, renginius ir t.t. Tačiau pasiruošimas Kūčių vakarui ir Kalėdoms atrodys kaip nelengva pareiga. Vis dėlto turbūt imsitės įvairios ruošos, tvarkysitės, virsite, kepsite. Pasisaugokite apsinuodijimų, infekcijų. Tarpušvenčiu būsite emocionalūs, linkę pavyduliauti. Galbūt neįtiksite antrajai pusei, partneriams ir teks su tuo susitaikyti. Jūsų poreikiai kitiems gali atrodyti ne pagal galimybes.

SKORPIONAS

Savaitgalį labiausiai rūpės namų ruoša, artimi žmonės, sukinėsitės virtuvėje ir pan. Regis, netikėtų rūpesčių sukels jūsų atžalos, mylimas žmogus. Jų kaprizai atrodys keisti. Vis dėlto Kūčių vakaras visus turėtų pradžiuginti, o per Kalėdas kažkas sužadins jūsų romantiškus prisiminimus arba suteiks naujų vilčių. Nesėskite prie vairo neblaivūs. Tarpušvenčiu nerimauti privers sveikatos būklė, namiškių, vaikų problemos. Tikriausiai energingai demonstruosite savo valią, reikšite idėjas, nuomonę. Itin saugokitės traumų.

ŠAULYS

Savaitgalį daug judėsite, plepėsite. Galbūt sėkmingai prekiausite. Tačiau Kūčias ir Kalėdas jūs norėsite praleisti kuo ramiau, tik su artimiausiais šeimos nariais. Regis, vieni kitus nudžiuginsite gražiomis ir naudingomis dovanomis. Pasistenkite nepadauginti svaigalų. Nuo antros Kalėdų dienos kils noras azartiškai rizikuoti, leistis į avantiūras, lošimus, žaidimus. Tikriausiai jus suintriguos gauti pasiūlymai, išgirsta informacija. Viskas klostysis geriau, jei tvarkingai atliksite būtinus darbus, įvykdysite įsipareigojimus.

OŽIARAGIS

Savaitgalį kils ūpas ruošti dovanas artimiems žmonėms, gaminti gurmaniškus patiekalus, puošti namus. Dažnai skambės jūsų telefonas. Apie save primins ilgai nematyti giminaičiai, draugai, o gal ir sena meilė. Per šias šventes būsite nusiteikę mėgautis kiekviena akimirka. Džiugins ir kalėdinės vaišės, ir draugija. Tarpušvenčiu bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis, dėmesingi būsite vaikams, mylimiesiems. Iš jų galite sulaukti siurprizų. Tik nesugadinkite to, ką ilgai kūrėte.

VANDENIS

Savaitgalį pasižymėsite dosnumu, turbūt pripirksite daugiau skanėstų ir dovanų, nei planavote. Jei verslaujate, prekiaujate, rezultatai nudžiugins, nes piniginė išties papilnės. Per šv.Kalėdas mėgausitės komfortu, gardumynais. Tačiau tikėtini reakcijos sutrikimai vairuojant arba avarijos dėl kitų kaltės. Tarpušvenčiu būkite objektyvūs, tolerantiški. Jei skleisite šilumą vaikams, artimiesiems, jie atsilygins tuo pačiu. Tačiau jei netoleruosite vieni kitų pasirinkimo, susijusio su draugais, laisvalaikiu, santykiai bus įtempti.

ŽUVYS

Savaitgalį jums nesinorės nieko veikti. Vis dėlto mielai teiksite labdarą, galbūt lankysite vienišus, ligonius. Jei išvengsite girtumo, apsinuodijimo, Kūčių vakaras bus įdomus, o šv.Kalėdos išties šventiškos. Regis, bendrausite su patinkančiais žmonėmis arba dalyvausite kultūriniame renginyje, užmegsite naujų pažinčių ir pan. Tarpušvenčiu intensyviai bendrausite. Galite nemažai nuveikti, pasitelkę reikalingas žinias ir naujausią informaciją. Galimas pasiūlymas, susijęs su įsidarbinimu, kelione.


Šiame straipsnyje: astrologijahoroskopaiprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
komunistai nepripazino nei Dievo nei velnio tuo labiau /zabobonu/ bet pavirte /demonais/ pamate kad tai ypac pelninga ir tuo paciu uzliuliuojama zmoniu samone jie tampa marionetemis o ta zydai zinojo ir pries Kristu uztat siandien toks pasaulinio masto politinis jovalas kur zmones jau nebetiki ju mulkinimu.......

Debilam

Debilam portretas
Ožeragiui ragas! Spalva dryžuota! Akmuo plyta! Liėtuviam debilam limpa europos vejas

Tikri

Tikri portretas
Vejai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

Daugiau straipsnių