Astrologinė prognozė gruodžio 31 – sausio 6 dienoms

AVINAS

Savaitgalį būsite aktyvūs, linkę plepėti, smaguriauti. Naujųjų sutikimu džiaugsitės, jei su jumis kartu bus gera kompanija. Parodykite inciatyvą, jei trokštate su kažkuo susipažinti ar pasimatyti. Nuo pirmadienio ramiai ruoškitės tam, ko norėtumėte, bet nieko dirbtinai neskubinkite. Vertėtų peržvelgti informaciją, blaiviai įvertinti savo santykius. Tai turėtų padėti apsisaugoti nuo saviapgaulės, netikrų vilčių. Ypač rūpinkitės sveikata. Iki periodo pabaigos turbūt sugebėsite sutvarkyti nemažai reikalų, ypač susijusių su namų ūkiu, verslu, nuoma.

JAUTIS

Savaitgalį viskas klostysis neblogai ir nuotaika nesuges, jeigu galėsite pasirinkti, su kuo ir kaip sutikti Naujus metus. Galite sutikti įtakingą pažįstamą bei pakreipti pokalbį ta linkme, kas jums itin svarbu. O galbūt bus proga pasireikšti viešai, prieš publiką. Kitą savaitę dalyvausite diskusijose, renginiuose. Regis, gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Bus nesunku susirasti bendraminčių, naujų draugų, bet lengva su kažkuo ir susipykti. Nekritikuokite, nepykite. Nors ir norėsis, bet nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Sunkių darbų dar nepradėkite.

DVYNIAI

Savaitgalį tikriausiai vyksite viešnagėn pas tuos žmones, su kuriais susitinkate gana retai arba tiesiog mėgausitės egzotiška kelione. Galbūt niekur nevyksite, o patys sulauksite svečių iš toli. Labai atsargiai elkitės su pirotechnika, ugnimi, dujomis. Be to, apsvaigę jokiu būdu nesėskite prie vairo. Kitą savaitę nesistenkite forsuoti įvykių, skubinti reformų, jeigu kuo nors abejojate. Verta atkreipti dėmesį ir į kitų žmonių perspėjimus. Būkite itin diplomatiški ir kantrūs su tais, kurie turi daugiau valdžios ir įtakos negu jūs. Gali tekti spręsti nelengvus finansinius rebusus, ruošti ataskaitas. Džiugins susitikimai su draugais.

VĖŽYS

Naujametinį savaitgalį gali kilti ūpas kažkaip neįprastai pasielgti, kur nors išvykti ar pasiryžti meilės nuotykiui. Netikėto pasiūlymo galite sulaukti iš mažai pažįstamo asmens. Stiprės nusiteikimas ryžtis permainoms. Saugokitės avarinių situacijų, nevairuokite neblaivūs bei pasisaugokite kitų neblaivių piliečių kelyje. Nuo pirmadienio jau tiktų po truputį pradėti naujus darbus. Neblogas metas reikalams, susijusiems su teisėtvarka, tarptautiniais ryšiais, kelionėmis, tarpininkavimu, mokslu. Visa savaitė turėtų būti produktyvi savarankiškiems, dalykiškiems žmonėms, kurių iniciatyva nėra varžoma.

LIŪTAS

Šventinį savaitgalį daug bendrausite. Būsite emocionalūs, jautriai reaguosite į bet kokią pastabą, todėl galite įsivelti į ginčus. Vis dėlto netrūks romantikos ir nuotykių. Derėtų pasirūpinti sveikata, saugotis apsinuodijimo, alerginių reakcijų. Saugokitės ir vagysčių, ugnies. Kitą savaitę jums turbūt pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, tačiau tai gali šiek tiek kainuoti. Kalbos neretai suksis apie keliones, toli esančius pažįstamus, tarptautinius renginius ir aktualijas. Galimi susitikimai su oficialiais veikėjais, politikais, partijų lyderiais. Geriau seksis, jei gebate toleruoti kitokią nuomonę.

MERGELĖ

Savaitgalis bus neblogas, jei nenuvils pašlijusi savijauta. Jeigu gerai jausitės, galite drauge su vaikais ar mylimu žmogumi dalyvauti šventiniame renginyje. Tik saugokitės vagių, agresijos, fejerverkų, ugnies ir nesužeiskite kitų, nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais. Kitą savaitę, susiklosčius bet kokiai situacijai, pasistenkite išlikti ramūs ir taktiški, antraip galite sujaukti tai, kas jums yra svarbu. Reikalingas ypatingas budrumas, nes kažkas gali mėginti manipuliuoti, regzti intrigas. Gali tekti tvarkyti juridinius, finansinius reikalus. Yra vilties, kad jums svarbų reikalą užbaigsite sėkmingai ir turėsite naudos.

SVARSTYKLĖS

Naujametį savaitgalį padaugės kūrybinės energijos, azarto. Vienus tai skatins originaliau atrodyti, kitus – pasireikšti tarp draugų, demonstruoti talentus. Tačiau jei kils ūpas šokiruoti keistais poelgiais, kvailioti, galimi nelaimingi atsitikimai. Kitą savaitę darbe būkite iniciatyvūs, o atlikę būtinus darbus susitikite su draugais, gerbėjais. Aplinkybės gali priversti susidomėti sveikata, įvaizdžiu, higiena ar darbo sauga. Galbūt pasikeis svarbūs santykiai ir su tomis permainomis  teks susitaikyti. Nieko gero nesitikėkite, jei vengiate įsipareigojimų ir nerodote nuoširdaus geranoriškumo. Kaip šauksite, taip jums atsilieps.

SKORPIONAS

Savaitgalį noriai šeimininkausite virtuvėje, bendrausite su artimais žmonėmis. Vis dėlto netikėtas įvykis gali išmušti iš vėžių. Bus geriau, jei Naujuosius sutiksite namuose su šeima. Tik nepersivaišinkite svaigalais, nes tuomet iškils sunkiai įveikiamų sveikatos problemų. Nuo pirotechnikos bei kvaišalų keliamų pavojų saugokite ir vaikus. Kitą savaitę laukia kūrybiniai ieškojimai, patirsite romantinių ir erotinių susižavėjimų. Nestokosite kūrybinės ugnelės, avantiūrizmo, tačiau profesinė situacija neleis visiškai atsipalaiduoti ir užsimiršti. Galite prisiimti nelengvą įsipareigojimą.

ŠAULYS

Naujametį savaitgalį daug bendrausite, tai su vienu, tai su kitu pašnekovu gali tekti ir taurelę pakilnoti. Jeigu ketinate vykti viešnagėn ar esate pasikvietę svečių, nuo svaigalų verčiau susilaikykite, antraip neblaivumas sukels rimtų problemų. Pasirūpinkite namų ir technikos saugumu, nes yra nemaža gaisro, vagysčių grėsmė. Nuo pirmadienio vis dar jausitės pavargę nuo šventinio šurmulio, sutrikusio darbo ritmo. Gali pasitaikyti keistų nesusipratimų. Jei įmanoma, nesigriebkite atsakingų darbų, ribokite bendravimą. Nuo ketvirtadienio jau kils  užsiimti visuomeniniais ir kūrybos reikalais.

OŽIARAGIS

Savaitgalį būsite nusiteikę mėgautis žemiškais, gurmaniškais malonumais. Mielai ruošitės priimti svečius ar vykti į viešnagę, noriai teiksite dovanas, vaišinsite ir vaišinsitės. Tik apsvaigę nesėskite prie vairo. Nuo pirmadienio nenustygsite vietoje. Viskas jums bus įdomu, norėsis daug sužinoti, išbandyti. Turėsite progų pasijusti populiarūs. Tik įsismaginę nepaviešinkite tų paslapčių, kurias pažadėjote saugoti. Visa savaitė bus nebloga, jeigu su šeima derinsite interesus, nesipyksite dėl smulkmenų ir pinigų. Tiesiog stenkitės atsikratyti negatyvaus požiūrio į gyvenimą ir kitus žmones.

VANDENIS

Savaitgalį būsite nusiteikę meile apgaubti artimuosius ar tuos, kurie šalia. Regis, noriai bruzdėsite virtuvėje, ruošitės naujametei šventei, o po to jaukiai ir romantiškai švęsite. Derėtų neprarasti saiko vaišinantis, nes tai gali išprovokuoti nemalonius įvykius. Kitą savaitę aktualūs bus piniginiai, nuomos, mokslo, reklamos reikalai. Kad ir koks nelengvas būtų tų reikalų tvarkymo procesas, rezultato galite tikėtis gana palankaus. Tik būkite apdairūs pasirašydami komercines, draudimo, tiekimo sutartis, duodami interviu. Turbūt sulauksite žinų apie giminaičių, draugų aktualijas.

ŽUVYS

Savaitgalį jausite ramybės, vienatvės poreikį. Bus sunkoka, jei neišvengsite pokylių, dėmesio, šurmulio bei sunkiai virškinamo ar alergizuojančio maisto. Yra pavojus, kad dėl ankstyvo apsvaigimo Naujieji jums ateis nepastebėti. Saugokitės ugnies, dujų nuotėkio, traumų, vagysčių. Atsargiai su pirotechnika. Nuo pirmadienio gana nenoriai grįšite prie kasdienių aktualijų, darbų. Bus labai lengva išklysti iš teisingo kelio, supainioti mintis ir planus. Tiesiog būkite kuo atidesni ir pasitikėkite savimi. Netingėkite pasukti galvą, jei sprendžiate darbo, verslo, pragyvenimo problemas.


Šiame straipsnyje: horoskopaiprognozėsastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Kas per kliedesiai. Nei man nei mano artimiem zmonem nieks netinka. Negadinkit popieriaus rasinedami absurdus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių