Astrologinė prognozė kovo 11–17 d.

AVINAS

Savaitgalį būsite nusiteikę ūkiškai paplušėti. Pasižymėsite darbštumu, tačiau sveikata bus lengvai pažeidžiama. Labai kenks svaigalai, nesveikas maistas. Nebūkite patiklūs, nes tikėtini kontaktai su nesąžiningais žmonėmis. Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio jums gali tekti su kažkuo kovoti, varžytis ar konkuruoti. Kaip įmanoma geriau atlikite užduotis, kuo nuoširdžiau bendraukite. Emocinių išgyvenimų gali sukelti finansinės, psichologinės arba seksualinės problemos. Turbūt jausite būtinybę grąžinti skolas, ieškoti naujų pajamų šaltinių, sumokėti baudas ar pan.

JAUTIS

Šį savaitgalį daug laiko skirsite šeimai, vaikams, ir pastarieji neabejotinai tuo džiaugsis. Vis dėlto gali nustebinti vaikų poelgiai ir pareiškimai arba artimo žmogaus iškelta scena. Jei per daug save ir juos lepinsite, po to galite graužtis dėl per didelio išlaidavimo ar apmaudaus nuostolio. Nuo pirmadienio pravartu nedelsiant imtis dalykinių projektų, gilintis į naujoves. Regis, jausite spaudimą iš reiklių žmonių, viršininkų. Santykiai su konkurentais ir partneriais tikriausiai bus permainingi ir įtempti, tačiau paslapčia kažkuo iš jų labai žavėsitės, trokšite artumo.

DVYNIAI

Regis, savaitgalis nebus toks smagus, kaip norėtųsi. Teks susidoroti su nemažu kiekiu buitinių problemų. Asmuo, kurio artumo ir supratimo trokštate, gali atsiriboti šalta siena. Turbūt neišvengsite savigraužos dėl padarytų klaidų, ištartų žodžių. Nuo pirmadienio jus atgaivins romantiški potyriai, flirtai, vaikų pasiekimai. Jeigu reikšitės scenoje, turbūt spinduliuosite charizmą. Galite laimėti prizą, sulaukti pripažinimo.Visgi niekur nepabėgsite nuo atsakingų ir ne itin malonių darbų. Regis, nuotaiką gadins vyresnio amžiaus ir konservatyvūs žmonės.

VĖŽYS

Savaitgalį noriai nardysite po informacijos šaltinius, mokysitės ir pan. Vis dėlto pernelyg įtempta protinė veikla yra nepatartina. Kaitaliokite ją su fiziniu pajudėjimu, sportu. Būkite itin atidūs kelyje. Nuo pirmadienio nešvaistysite laiko veltui. Ypač būsite nusiteikę rūpintis namais, šeima, nuosavybės klausimais. Gali pavykti tai, kas jau atrodė neįmanoma. Apskritai visa savaitė sudėtingiems darbams ir dalykiniams pokalbiams bus nelabai palanki, bet kūrybinei veiklai ir romantikai gana tinkama. Gerai sutarsite su vaikais. Tik tausokite jų ir savo sveikatą.

LIŪTAS

Savaitgalį norėsis komforto, ramybės. Labiau planuokite pirkinius, antraip prisipirksite tokių daiktų, kurie nereikalingi nei jums, nei šeimos nariams. Gali labai sugesti nuotaika pajutus aplinkinių savanaudiškumą, jūsų interesų nepaisymą. Nuo pirmadienio kelias dienas bus daug pokalbių ir skubių reikalų. Reikės nedelsiant reaguoti į gaunamą informaciją. Galbūt leisitės į kelionę. Regis, neblogai seksis tvarkyti su ryšiais, mokslu, reklama, dokumentais susijusius reikalus. Tačiau savaitės viduryje jau pasijusite išsisėmę, sudirgę. Pasitelkite kantrybę. Jei ką sugadinsite, pataisyti bus sunku.

MERGELĖ

Šio savaitgalio kontaktams ir užsiėmimams būsite labai išrankūs. Nelengva bus taikiai susikalbėti su augančia karta. Savo įtarumu, priekabumu kažkam galite labai sugadinti nuotaiką. Gali būti, kad teks rūpintis pagyvenusiu artimu žmogumi. Nuo pirmadienio būsite energingi, tad į priekį pasistūmės verslo reikalai. Galbūt ims daugėti pinigų ar tiesiog nebus kliūčių susitarti dėl aktualių dalykų. Antroje savaitės pusėje laukia daug lakstymo, pokalbių. Kažkas gali pakrypti nenumatyta linkme. Nuostolių gali pridaryti jūsų artimieji.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pasistenkite praleisti ramiai, vengti kompanijų, nes jumis gali mėginti manipuliuoti nekokią įtaką darantys asmenys. Bus geriau, jei viešai nesireikšite, nekritikuosite kitų, mokėsite patylėti. Kitą savaitę būsite nusiteikę rizikuoti ir mėginsite pradėti ar pastūmėti pirmyn kažkokį reikalą, projektą. Jėgų ir įkvėpimo nepristigs tik trumpalaikiams sumanymams. Regis, teks rūpintis pajamų šaltiniais, persikėlimu, mokesčiais, pirkiniais ar pan. Vertėtų atidžiau rinktis prekes, nes galite įsigyti brokuotą daiktą.

SKORPIONAS

Savaitgalį be reikalo nersitės iš kailio stengdamiesi kitiems įtikti. Tai pasirodys neįmanoma. Verčiau neužsiimkite tuo, prie ko nelinksta širdis. Saugokitės sukčių. Pasijusite geriau, jeigu šiek tiek pabendrausite su gerais draugais. Kitą savaitę jūsų nuotaika kaitaliosis, stigs pasitikėjimo savimi arba tais, su kuriais turite reikalų. Regis, sunku bus suspėti laiku atlikti įsipareigojimus, gauti reikiamos informacijos ar duomenų. Paaštrėjusi intuicija turėtų padėti kūryboje, protiniame darbe. Venkite svaigalų ir būkite atsargūs kelyje.

ŠAULYS

Savaitgalį pasižymėsite jautrumu, nervingumu. Galimas nemalonus incidentas kelyje arba bendraujant su priešiškai nusiteikusiu asmeniu. Būkite santūresni, nepraraskite savitvardos. Kažkas gali kainuoti daugiau nei planavote. Nuo pirmadienio neblogai seksis demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Neatsisakysite susitikti su draugais, pažįstamais, dalyvauti renginyje ir pan. Tikriausiai pavyks dėl kažko svarbaus susitarti, atnaujinti ryšius. Tačiau tai gali reikšti papildomas išlaidas. Nuo ketvirtadienio jau pataupykite savo jėgas, ypač jei negalite pasigirti sveikata ir atsparumu stresams.

OŽIARAGIS

Savaitgalį neturėsite galimybės tinginiauti. Gali tekti rašyti publikacijas, rinkti informaciją, užsiimti buhalterine veikla, naršyti po internetą. Galite sulaukti svečių iš toli arba leistis į kelionę. Saugokitės sukčių, neblaivių asmenų. Kitą savaitę pajusite didėjantį darbo krūvį arba griežtesnius reikalavimus. Galite sulaukti dalykinio pasiūlymo arba kažkokiais būdais jo sieksite. Ypač nersitės iš kailio, jei mėginate realizuoti save administraciniame darbe, politikoje. Regis, kažkas jums slapta kenks, nors jūs manysite, kad padeda.

VANDENIS

Savaitgalį jums gali priminti skolą arba paprašyti kažką paskolinti. Pasiskolintą daiktą itin saugokite, nes galite jį sugadinti, prarasti. Beje, su draugu ar pažįstamu gali susikomplikuoti santykiai dėl negrąžintos skolos, sugadinto ar pamesto daikto, kitokių nesusipratimų. Nuo pirmadienio pasižymėsite aktyvumu ir komunikabilumu. Mintys suksis apie studijas, keliones, emigraciją. Gali kilti perspektyvių sumanymų arba gausite pasiūlymą. Galbūt teks sakyti oficialias kalbas, bendrauti su įtakingais veikėjais. Regis, bus nelengva išsaugoti gerą reputaciją.

ŽUVYS

Savaitgalio įvykiai, pokalbiai galbūt kiek pakirs jūsų iliuzijas, įsitikinimus ir bus kažkokie pamokantys, galbūt per nemalonias patirtis, praradimus, jūsų silpnybių atskleidimus. Labiau vertinkite žmones, kurie jums neabejingi. Atsargiau elkitės su technika. Nuo pirmadienio būsite susirūpinę verslo planais, finansiniais klausimais. Galbūt kažką planuojate įsigyti ar kuriate naujus projektus. Pasistenkite surinkti informaciją apie dominančių prekių bei paslaugų kainas ir garantijas. Jausite didelę įtampą, jei teks bylinėtis, organizuoti seminarus, viešai kalbėti.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 29 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.)

    AVINAS. Tai gali būti finansinių reikalų diena. Jeigu šioje srityje viskas sutvarkyta, apmokėta, tuomet mintys suksis apie meilės troškimus, erotiką, domins sportas ir pramogos. JAUTIS. Tarp jūsų ir aplinkinių šiandien užsimegs ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

Daugiau straipsnių