Astrologinė prognozė kovo 7–13 dienoms

AVINAS

Savaitgalį įspūdžių galite tikėtis, jei išsiruošite į pramoginį renginį, Kaziuko mugę ar susitiksite su patinkančiu asmeniu. Tai metas, kai lengva rimtai susipykti su partneriu, išprovokuoti gilų keršto jausmą ir pan. Kitą savaitę būsite nusiteikę aktyviai veikti profesijos srityje, versle. Bus akivaizdu, kad kiekvienas kovoja už save, bet tam tikro solidarumo, palaikymo galite sulaukti. Turbūt teks bendrauti su užsieniečiais, specialistais, valdininkais ar teisininkais. Tikėtini rūpesčiai, susiję su skolomis, mokesčiais, draudimu. Kai ką pavyks išspręsti. Jei elgsitės nesąžiningai, kils grėsmė susikompromituoti. Saugokitės avarijų, sprogimų, ugnies.

JAUTIS

Savaitgalį jums rūpės asmeninis ūkis, tvarka, švara, higiena, grožis, sveikata, mityba. Gali dominti ir amatai, masiniai renginiai, ypač jei ketinate lankytis ar prekiauti savo dirbiniais mugėje. Visa tai atims nemažai jėgų, todėl gali pablogėti savijauta. Kibs ir infekcijos. Kitą savaitę darbe nusimato reformos, naujovės. Galbūt gausite pasiūlymą dėl darbo, nuomos ar pan. Arba pradėsite gydymosi, reabilitacijos kursą. Regis, jums seksis tarpininkauti, ypač jei mokate eiti į kompromisus, toleruoti kitokią nuomonę. Atsargiai elkitės su technika, elektra. Neinvestuokite pinigų į abejotinus reikalus, nerizikuokite reputacija.

DVYNIAI

Savaitgalį dalyvaukite mugėje, konkursuose, žaidimuose, atverkite širdį mylimam žmogui, suteikite džiaugsmo vaikams. Galbūt laimėsite kokį prizą ar pagaliau įveiksite vidinį barjerą, trukdžiusį laisvai pasireikšti, mylėti. Apdairumo nepraraskite, nes kai kurias iliuzijas gali išsklaidyti nemalonus incidentas. Labiau prižiūrėkite vaikus. Kitą savaitę gerai seksis dalykinė, kūrybinė veikla. Galite prisiimti naują įsipareigojimą. Galbūt pasiryšite apsilankyti grožio salone, sporto klube arba įkalbėsite, kad tai padarytų artimas žmogus. Norite ar nenorite, teks pabendrauti ir su tais, kuriuos mieliau ignoruotumėte. Pasistenkite išsaugoti tai, ką turite. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS

Šį savaitgalį daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, gerovei, komfortui. Galima tikėtis stiprių emocijų ir išgyvenimų, nors stresų jums kaip tik reikėtų itin vengti. Asmeniniai santykiai gali pakrypti į gera, jei stengsitės suprasti emocines artimųjų reikmes, nekritikuosite. Nuo pirmadienio ypatingomis savybėmis ar gabumais jus gali nustebinti vaikai, mylimas žmogus. Paaštrėjęs jūsų protas ir kūrybinis azartas gali padiktuoti drąsių sprendimų, padovanoti prasmingų idėjų. Staiga galite pakliūti į keblią situaciją viešumoje, kelyje, politikos fronte. Pasitikėti kitais žmonėmis gana rizikinga, nes jumis gali pasinaudoti. Pasisaugokite traumų, ugnies, avarijų.

LIŪTAS

Šį savaitgalį seksis įgyvendinti planus, susijusius su svečių priėmimu ar giminių lankymu, skambučiais jiems ir pan. Dėl svarbaus reikalo galite susitarti su broliu ar seserimi. Daug galite laimėti gražbylyste, artistiniais sugebėjimais. Galite leistis į netolimą kelionę, renginį tam, kad užsidirbtumėte ar maloniai praleistumėte laiką. Kitą savaitę mėginsite aprėpti daugybę reikalų. Tikėtinos naujos pažintys, sutartys, naujienos. Gali kilti impulsas užsiimti tuo, kas iš tikrųjų domina, traukia. Turėtų pavykti sumanymas, susijęs su nuoma, apdaila, praktiniais šeiminiais reikalais. Rūpinkitės sveikata, saugokitės traumų, ugnies. Rizikos tikėtinos kelionėje, komandiruotėje.

MERGELĖ

Savaitgalį kils idėjų, susijusių su verslu, statybomis, žemės ūkiu arba nekilnojamojo turto nuoma, pirkimu ar pardavimu. Gerai praleisite laiką ir Kaziuko mugėje. Galimos pajamos iš savo dirbinių, nuomos, individualių paslaugų, prekybos arba neblogi pirkiniai. Derėtų neprarasti saiko mėgaujantis gyvenimo malonumais, išlaidaujant. Kitą savaitę aktualūs bus tiek savi, tiek kitų žmonių turtiniai, piniginiai reikalai. Tikėtina, kad darysite pajamų ir išlaidų apskaitą, planuosite. Daug įvykių, bendravimo. Jeigu domėsitės aktualijomis, sužinosite svarbių dalykų ir tinkamai pasinaudosite informacija. Gresia ūmūs uždegimai. Saugokitės gamybinių ir kitokių traumų, vagysčių.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį viskas bus neblogai, jei galėsite pasirinkti, su kuo bendrauti, kur lankytis. Tuomet pakaks ir aktyvumo, ir smalsumo. Regis, stiprių emocijų sekmadienį sukels sužinotos naujienos, pavydo scenos, nesusipratimai. Neverskite visų jaustis kaltų. Kitą savaitę bus daug reikalų, kuriuos sėkmingai tvarkysite. Nestokosite kūrybingumo, originalumo ir komercinio apsukrumo. Galite užmegzti naujų ryšių, gauti praktišką dovaną arba naudingą patarimą. Svarbu laiku sutvarkyti nuosavybės ir buhalterinius dokumentus. Stenkitės nepasiduoti pykčiui, žemiems instinktams. Venkite skubotų pareiškimų, antraip galite susikompromituoti.

SKORPIONAS

Savaitgalį nelengva bus bendrauti, teks pasitelkti kantrybę ir supratimą. Jausite, kad kažkas keista vyksta už jūsų nugaros ir apie tai garsiai nepasakoma. Svarbius planus kurkite tik savo galvoje, garsiai apie juos kol kas nekalbėkite. Nieko nežadėkite. Kibs infekcijos, tad derėtų vengti masinio susibūrimo vietų. Kitą savaitę gerai seksis, jei savo veikloje galite remtis intuityviu protu ir fantazija. Intuicija padės atskirti grūdus nuo pelų, o kitų palaikymas teiks drąsos. Pasisaugokite traumų, ūmių uždegimų. Tikriausiai bus netikėtumų darbe ar sprendžiant reikalus, susijusius su sveikata, technika. Kažką galite prarasti dėl išaugusio išlaidumo ar dėl neapdairumo.

ŠAULYS

Savaitgalį jums rūpės visuomeniniai, masiniai renginiai ir kitų žmonių gyvenimai, laimėjimai. Regis, ieškosite bendraminčių ir jų rasite. Būtų neprotinga pasiduoti emocijoms ir iškloti viską, ką galvojate apie kitus. Galite ką nors labai įskaudinti arba patys liksite įžeisti. Atsargiai kelyje. Kitą savaitę jus prisimins seni draugai, gerbėjai, galite užmegzti pažintį. Palanku aiškintis santykius, bet apie aistringus jausmus prabilti neskubėkite. Turėkite omenyje, kad tarpusavio susitarimai jus rimtai įpareigos. Bus daug veiklos, jeigu užsiimate menu, labdara, gydymo, reabilitacijos veikla. Itin saugokite nuo pavojų vaikus.

OŽIARAGIS

Savaitgalį bus nesunku atkreipti į save kitų dėmesį. Yra tikimybė, kad nusipelnysite daugiau populiarumo, sustiprinsite savo įtaką. Vargu ar pavyks išvengti nepalankių aplinkybių šeimoje ir bendraujant su draugais. Kitą savaitę gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje srityje. Galbūt teks realiai išbandyti jėgas, žinias. Net jei nerodysite jokios iniciatyvos, lindėti šešėlyje jums neleis kolegos, pažįstami. Nusimato svarbūs pokalbiai, susirinkimai. Turėtų sektis, jeigu reikės laikyti egzaminą, reprezentuoti veiklą, projektą. Gresia buitinės ir kitokios avarijos, agresija. Venkite bet kokios rizikos.

VANDENIS

Savaitgalį gali atsiskleisti kai kurie jūsų talentai, mąstymo perliukai. Galite gauti žinią iš toli, sulaukti svečio arba patys kažkur vyksite, dalyvausite. Kelionėse tykos pavojai. Neviršykite greičio ir neužsnūskite prie vairo. Kitą savaitę gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, pademonstruotumėte kompetenciją, atliktumėte skubų darbą. Bus proga leistis į neplanuotą kelionę, vykti į renginį. Tikėtinas reikšmingas susitikimas. Vis dėlto pavojai gresia kelyje. Problemų gali sukelti ir technika, elektra. Regis, kažkas iš pažįstamų nepateisins jūsų pasitikėjimo arba pridarys žalos.

ŽUVYS

Savaitgalį bus nelengva daryti įtaką antrajai pusei, aplinkiniams, nors kaip tik to sieksite. Prireiks ypatingo psichologinio įžvalgumo, antraip santykiai gali pakrypti nepageidaujama linkme. Galbūt suksite galvą dėl pinigų, pirkinių, negrąžintų skolų. Jei eisite į Kaziuko mugę, nuo išlaidavimo nesusilaikysite. Kitą savaitę galite sulaukti žinių, susijusių su finansinėmis, teisinėmis perspektyvomis, turto ar pelno dalybomis. Gali padvelkti permainomis darbo, verslo srityje. Galbūt dalyvausite profesiniame konkurse, bylinėsitės ar pan. Nusimato gana lygi kova. Vis dėlto atsiras priežasčių dirglumui, nepasitenkinimui. Liežuvis gali tapti jūsų priešu ir neplanuotai pakreipti situaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

Daugiau straipsnių