Astrologinė prognozė lapkričio 1–7 dienoms

AVINAS

Savaitgalį teks bendrauti, prisiminti senus draugus, tarp jų – ir jau prarastus. Apie mirtį, krizes išties gali būti daug galvojama ir kalbama – ir garsiai, ir tyliai liūdint, meldžiantis. Jeigu esate kaip nors susiję su menu, pajusite kūrybinį įkvėpimą. Kitą savaitę galite įsivelti į problemas, ypač jei impulsyviai reaguosite arba panorėsite to, kas jums nepriklauso. Galbūt užmegsite keistą pažintį. Nuo savaitės vidurio nersitės iš kailio tvarkydami statybų, verslo, nuosavybės reikalus. Galbūt įsigysite, parduosite ar įkeisite nekilnojamąjį turtą. Iš šalies gali atrodyti, kad taip pažeidžiate kažkieno interesus, gal net savo artimųjų.

JAUTIS

Savaitgalį privalėsite atlikti nelengvą pareigą. Stenkitės kantriai klausytis senyvų žmonių, partnerio. Valdykite negatyvias emocijas. Jeigu vis dėlto su kažkuo apsipyksite, nepadoru būtų išsilieti ant niekuo dėtų aplinkinių. Jei susitiksite su bendraminčiais, turbūt įdomiai praleisite laisvalaikį. Kita savaitė atneš problemų, jei nenumatysite savo elgesio ar veiklos padarinių, arba pasitikėsite ne tuo, kuo derėtų. Galite pakliūti į situaciją, kurioje jausitės auka arba turėsite ginti savo ar partnerio interesus. Neblogai seksis kūrybinė veikla. Galimos pajamos ar išlaidos, susijusios su nedeklaruojama veikla, labdara. Saugokite sveikatą, nes būsite neatsparūs infekcijoms.

DVYNIAI

Savaitgalis skatins atsigręžti į dvasinius dalykus ir tai bus puikus vaistas nuo perdėto susirūpinimo materialine situacija, buitimi. Susitiksite su asmeniu, atvykusiu iš toli, ar tiesiog seniai matytu draugu, giminaičiu. Kitą savaitę pravartu kibti į darbą, mokslą ar kūrybą. Galite kažkuo pasižymėti, išsiskirti iš kitų. Jūsų gebėjimo tarpininkauti, organizatoriaus savybių gali prireikti kolektyvui, aplinkiniams. Tikriausiai seksis užsiimti reklama, ieškoti ryšių, sutarčių. Tik nesivelkite į abejotinas diskusijas, neakcentuokite savo pažiūrų. Būkite apdairūs, kad vėliau netektų aiškintis dėl paskleistų gandų, iškraipytos informacijos.

VĖŽYS

Savaitgalį itin jautriai reaguosite į svetimas nelaimes ir asmeninę situaciją, ypač jei trūksta pinigų, santarvės šeimoje, komforto, sveikatos. Gali apnikti skaudūs prisiminimai. Neišlaidaukite. Branginkite savo ir kitų jausmus. Jeigu išvyksite kur nors toliau nuo namų, galite tikėtis įdomių įspūdžių. Nuo pirmadienio nepiktnaudžiaukite sėkme – jeigu vieną kartą aklai pasisekė, nes antras kartas gali nuvilti. Verčiau neskubėkite sudaryti neapgalvotų sutarčių ar spontaniškai nutraukti seniau sudarytas. Patartinas stabilumas ir didelė kantrybė, nes dėl ambicijų gali kažkas sugriūti. Savaitės vidurys palankus oficialiems ir neoficialiems susitikimams, ryšiams megzti.

LIŪTAS

Šį savaitgalį jums būtinai reikės partnerio artumo, meilės. Regis, buvimas su juo atrodys svarbesnis už pareigas giminei, šeimai. Tikriausiai jums seksis perdaryti, renovuoti senus daiktus arba išradingai panaudoti jų detales. Kitą savaitę situacija bus permaininga. Tai atrodys, kad šypsosi sėkmė, tai staiga susijaukia ir jūsų, ir kitų planai. Tikėtinas sumanymas ar pasiūlymas, susijęs su kelione, mokslu, kvalifikacija. Venkite kvailai rizikuoti, skleisti gandus ar paniką. Jei naudojatės savo padėtimi siekdami tam tikrų tikslų, tai gali iškilti į viešumą. Bet kuriuo atveju niūrios kai kurių asmenų nuotaikos neleis jums jaustis ramiai ir saugiai.

MERGELĖ

Per šias išeigines jus vargins spūstys kelyje, paniurę veidai aplinkui. Labiausiai norėsis leisti laiką su antrąja puse ir išvengti bendravimo su tais, kurių matyti nepageidaujate. Vis dėlto neatsukite nugaros sutiktam giminaičiui, kaimynui ar draugui. Kitą savaitę tinkamai ir laiku vykdykite įsipareigojimus. Tik neskubėkite aklai investuoti, skolinti pinigus. Reikėtų pasiskaičiuoti, ką duos staiga sumanytos reformos – naudą ar nuostolį, nes rizika didžiulė. Jei turite negrąžintų skolų, derėtų atsiskaityti su kreditoriais. Regis, pasiduosite tų asmenų įtakai, kurių tiesa jums atrodys priimtina.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį turbūt leisitės į kelią ir turėsite išlaidų. Būkite blaivūs ir budrūs prie vairo. Jeigu bus galimybė, pabendraukite su žmonėmis, kurie jums imponuoja savo darbštumu, gabumais, pasiekimais versle ar kitur. Kuo daugiau dėmesio skirkite vaikams, mylimam žmogui. Kitą savaitę galite pasiryžti rizikingam žingsniui verslo, kūrybos srityje. Tačiau lengva būti demaskuotiems dėl įstatymo pažeidimo, dvigubo žaidimo, aferų. Netikėtai jūs galite kai ką sugadinti karjeros reikaluose ar kažkam pakenkti. Vis dėlto savaitės viduryje galite daug nuveikti, ypač srityse, susijusiose su komercija, draudimu.

SKORPIONAS

Savaitgalį tikriausiai susitiksite su giminaičiais, bus prisiminti seni dalykai, kažkada gyvenę artimi žmonės. Pats laikas atsiprašyti ir atleisti senas kaltes, nuoskaudas, tik nuoširdžiai, be apmaudo ir moralizavimo. Sekmadienį džiaugsmo turėtų suteikti vaikai ir nedidelės pramogos, meilė. Kitą savaitę jausite permainingas įtakas ir nuotaikas. Kai kurie darbo įsipareigojimai sukels rūpesčių. Mažai bus paisoma jūsų nuopelnų ir pastebėjimų, tad gali susikaupti daug apmaudo. Savaitės viduryje pravartu tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo, derinti interesus, finansinius išteklius.

ŠAULYS

Savaitgalį tikėtina išvyka, viešnagė pas giminaičius. Norėsite padaryti kai ką apčiuopiamai naudinga, bet tai jums pavyks tik iš dalies. Neblogai seksis, jeigu pamėginsite keisti įvaizdį, pertvarkyti gyvenamąją patalpą, savo rankomis pagaminti kažką ypatinga. Nuo pirmadienio jums netrūks aplinkinių dėmesio, o gal ir liaupsių. Tačiau įmanomi paslėpti motyvai, kurių jūs iš karto nesuprasite. Intriguojama pažintis vėliau gali atnešti problemų. Saugokite nuo pavojų vaikus. Į periodo pabaigą optimizmo sumažės. Jūsų pretenzijos į gerą atlyginimą, įvairius patogumus, gali pasirodyti nerealios.

OŽIARAGIS

Šeštadienį jausite stiprų komforto ir ramybės poreikį, tad nesidžiaugsite, jei teks leistis į kelią, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, išlaidauti. Sekmadienį būsite labiau nusiteikę kontaktams, ypač su artimos aplinkos žmonėmis. Galite svečiuotis pas gimines, draugus. Kitą savaitę tikėtini įdomūs kontaktai, tačiau galite susierzinti dėl kitų žmonių pastabų, reikalavimų, apkalbų. Jautriai reaguosite į kiekvieną nemalonią smulkmeną. Regis, augs jūsų apetitas turtui ir seksui. Netikėtumų gali pateikti draugai, gerbėjai arba vaikai. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją ir savo ryšius su kitais žmonėmis.

VANDENIS

Savaitgalį itin atsargiai elkitės kelyje ir kuo pagarbiau viešumoje. Pravartu pagalvoti apie turto, nuosavybės reikalus, nuomą, aplinkos patobulinimą, ekonomiškesnį gyvenimo būdą. Regis, būsite dosnūs tiems, kuriuos mylite, ir tiems, kuriems už ką nors jaučiatės dėkingi. Kitą savaitę skubėsite padaryti neatidėliotinus darbus, apginti rūpimą sumanymą ar projektą, pasireklamuoti ar pan. Visa tai žada rezultatų. Vis dėlto neskubėkite austi rožinių iliuzijų. Bus nelengva įtikti aplinkiniams – jie tikėsis daug  daugiau, nei jūs galite pasiūlyti. Pasistenkite, kad jumis nebūtų manipuliuojama.

ŽUVYS

Savaitgalis labai tinkamas apsilankyti kapinėse, bažnyčioje. Sustiprės intuicija, galimi ypatingi potyriai, mistiški išgyvenimai. Pats laikas prašyti atleidimo, jeigu ką nuskriaudėte, nuvylėte. Įspūdžių suteiks netolima kelionė, nauja pažintis. Kitą savaitę jūsų materialiniai, turtiniai planai gali pakibti dėl vilkinamo kredito, apmokėjimo, palūkanų, skolos ar pan. Nebūkite pernelyg griežti sau bei kitiems ir nenuleiskite rankų. Daugiau pasieksite meile nei moralais. Savaitės viduryje tiktų tvarkyti su ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Stenkitės būti diplomatiški, objektyvūs, ir sėkmė nenusigręš.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių