Astrologinė prognozė lapkričio 22–28 dienoms

Šauliams savaitgalį derėtų pasitelkti logiką, kad tarp jūsų svajonių ir realybės nebūtų kosminio atstumo.

AVINAS

Savaitgalį trauks platesni horizontai, norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos. Tačiau galimi rūpesčiai per nepažįstamus asmenis, beprasmės išlaidos. Vertėtų atsargiau žvelgti į siūlomas naujoves, peršamus pirkinius. Kitą savaitę patartina rimtai susikoncentruoti sprendžiant dalykines problemas, bendraujant su kolegomis ir klientais. Pasistenkite išlikti korektiški, jei teks išklausyti kitokią nuomonę. Tai, kas kelia abejonių, turi būti kruopščiai patikrinta – neteisybės, klastos, gedimų tikimybė gana didelė. Jeigu jums kils įdomių kūrybinių idėjų, stenkitės jas įgyvendinti. Galimas spontaniškas pasimatymas. Atsargiai kelyje.

JAUTIS

Savaitgalį aktualios bus seksualinės problemos, pinigai, skolos. Jausite didelį norą kažką pirkti, rekonstruoti. Neskubėkite išlaidauti – neapsimokės. Venkite lengvabūdiškų nuotykių. Sulauksite priekaištų, jeigu nepakankamai dėmesio skirsite šeimai, antrajai pusei. Kitą savaitę sumokėkite mokesčius, sutvarkykite finansinius dokumentus. Gali tekti vykti į komandiruotę, pasirūpinti kitais, tarpininkauti. Būkite apdairūs, siekite aiškumo, nes šalia jūsų yra nesąžiningų asmenų. Ieškokite naujų kūrybos ir darbo formų, metodų, bendraukite su specialistais, galinčiais pakonsultuoti. Kai kurios jūsų idėjos gali įgyti realų pagreitį.

DVYNIAI

Savaitgalį pozityviai galvokite ir nekenkite nei sau, nei kitiems, nes mintys gali materializuotis. Nerodykite nepagarbos aplinkiniams. Partneriui, artimiesiems skirkite kuo daugiau dėmesio, kad jų neapimtų jausmas, jog atstumas tarp jūsų didėja. Kitą savaitę norom nenorom teks imtis darbų ir kitų privalomų reikalų. Galbūt prispaus kreditoriai, arba su antrąja puse, verslo partneriais, konkurentais kažko nepasidalysite. Gali būti, kad jums teks atsisakyti kai kurių ambicijų, nes stigs palaikymo. Būkite išradingi, racionaliau naudokite resursus, santaupas. Darbe venkite aplaidumo, o vairuodami būkite labai atidūs.

VĖŽYS

Šį savaitgalį tiktų pradėti laikytis dietos, jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda arba šlubuoja sveikata. Galbūt atsisakysite siūlomos pramogos dėl kažkokių suplanuotų reikalų. Beje, tai gali apsaugoti jus nuo papildomų problemų. Saugokite sveikatą, nežiopsokite kelyje. Nuo pirmadienio būsite gana neramūs, visur jausite konkurenciją. Tikriausiai pajusite, kaip slegia įgrisusi rutina ir nemėgstami žmonės. Būtina diplomatija ir atsargumas. Labiau prižiūrėkite vaikus. Regis, būsite nusiteikę ieškoti papildomo uždarbio galimybių, sudaryti sutartis. Jums išties gali pavykti susitarti dėl finansavimo, norimo kontrakto. Tik įveikite pagundą pirkti nereikalingus daiktus, lįsti į skolas.

LIŪTAS

Šį savaitgalį seksis neblogai, jeigu vengsite rizikos ir stengsitės ne vien dėl savęs. Pralinksminę, pamaloninę aplinkinius ir patys jausitės puikiai. Pasirūpinkite, kad jūsų vaikai saugiai leistų laisvalaikį, pasidomėkite jų poreikiais. Jeigu išsisukinėjate grąžinti skolą, jūsų gali nebegerbti. Kitą savaitę gali varžyti, spausti profesiniai reikalai. Į paviršių gali iškilti informacija, kurią vertėjo jums ar kitiems nutylėti. Dėl didelio darbo krūvio galite jaustis nekaip. Jeigu įmanoma, užsiimkite tik produktyviausiu darbu. O po darbo venkite relaksacijos būdų, galinčių pakenkti sveikatai. Meilės reikalai turėtų džiuginti.

MERGELĖ

Savaitgalį jums itin rūpės nuosavybės, materialinės gerovės klausimai, jaudins artimų žmonių problemos, bėdos. Galbūt teks susitaikyti su dalykais, kurių nebegalima pakeisti. Daug nedirbkite, pailsėkite, pabendraukite su šeima. Gerai atpalaiduotų kulinarija, meistravimas, rankdarbiai. Kitą savaitę būsite darbštūs, veiklūs, bet ne itin padorūs. Venkite dviprasmiško elgesio su priešinga lytimi. Galite būti neteisingai suprasti ir patekti į keblią situaciją. Galbūt teks pasinervinti dėl slaptos avantiūros ar informacijos nutekėjimo. Neregzkite intrigų. Labiau rūpinkitės vaikais, nemenkinkite jų problemų.

SVARSTYKLĖ

Savaitgalį turėtumėte susitikti su giminaičiais, senais draugais. Gali išaiškėti dalykai, kurie buvo rezgami už jūsų nugaros, arba tai, ką rezgėte jūs. Nepraleiskite progos atitaisyti skriaudą, atsiprašyti. Kitą savaitę jus baugins neaiški ateitis, galimi nepritekliai. Geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje. Verčiau neikite ten, kur tyko pagunda išleisti pinigus. Antra savaitės pusė gali padovanoti kūrybinį įkvėpimą. Regis, visus žavėsite savo sąmoju, kūrybingumu. Padarysite įspūdį patinkančiam asmeniui. Venkite familiarių juokelių tam netinkamose situacijose ir mažiau liežuvaukite apie kitus.

SKORPIONAS

Savaitgalį kursite planus, kaip paspartinti tai, ko tikitės. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su verslu, nuoma, reikalingomis prekėmis. Jei galite, ribokite bendravimą. Tai leis jums nepervargti ir apsisaugoti nuo nereikalingų rūpesčių, apkalbų. Būkite atidesni vaikams. Kitą savaitę galite visur suspėti, daug nuveikti, jei tik nepasiduosite pagundai į viską numoti ranka. Bus reikalų, kur reikia intensyviai bendrauti su žmonėmis, reklamuoti, sudaryti sutartis. Jauskite atsakomybę už kiekvieną ištariamą žodį, pažadą. Atmeskite abejotinus pasiūlymus. Stenkitės išlikti santūrūs, jei reikalai klostysis ne visai taip, kaip buvote suplanavę.

ŠAULYS

Savaitgalį pasitelkite logiką, kad tarp jūsų svajonių ir realybės nebūtų kosminio atstumo. Kas buvo slapta, gali tapti akivaizdu. Nepervertinkite savo jėgų ir saugumo. Pasirūpinkite artimaisiais. Nuo pirmadienio jau puikiai jausite pagrindą po kojomis ir sugebėsite į situaciją pažvelgti racionaliu žvilgsniu. Tikriausiai gyvenimas vers taupyti, kruopščiai apskaičiuoti pajamas ir išlaidas. Vykdykite finansinius įsipareigojimus, jei jų turite. Jeigu apkalbėjote pažįstamą asmenį, teks išsisukinėti, stengiantis išsiginti kai kurių ištartų frazių. Saugokite savo turtą nuo vagių. Meilės objektas turėtų džiuginti ir stebinti. Galbūt netikėtai teks leistis į kelionę. Atsargiai kelyje.

OŽIARAGIS

Savaitgalį gana neadekvačiai vertinsite kitus žmones ir bendrą situaciją. Gali paaiškėti, kad pervertinote savo arba jų sugebėjimus. Gali sugriūti kai kurios iliuzijos. Būkite realistai ir blaiviai vertinkite savo galimybes. Kitą savaitę būsite pakankamai aktyvūs ir gana įtemptai darbuositės. Galbūt sulauksite pasiūlymų dėl bendradarbiavimo. Tačiau jums norės diktuoti savo valią, brukti nuomonę. Galite susidurti su ignoravimu, veidmainyste. Saugokite vertybinius popierius, santaupas, nesigirkite pajamomis, ypač nelegaliomis. Pravartu pasirūpinti kūno reikmėmis, materialiniais dalykais.

VANDENIS

Savaitgalį turbūt nerimausite dėl savo vaidmens ir įtakos kolektyve, visuomenėje. Bus daug šurmulio, prieštaringų nuotaikų. Derėtų pasimokyti iš žmonių, patyrusių panašias situacijas. Geriau seksis, jeigu sugebate eiti į kompromisus. Kitą savaitę jus turbūt kamuos abejonės dėl neaiškios situacijos versle ar kitur. Galite susipainioti savo nuostatose ir planuose. Neįsivelkite į intrigas, apkalbas, nelegalius reikalus. Tiktų viską apmąstyti, nedaryti greitų išvadų. Galbūt gausite svarbią žinią ar bendrausite su jus dominančiu asmeniu. Galimas spontaniškas susižavėjimas, įsimylėjimas.

ŽUVYS

Savaitgalį augs noras kontroliuoti situaciją ir aplinkinius. Kuo ryžtingiau elgsitės, tuo nepatikliau į jus reaguos aplinkiniai. Reikėtų vengti pabrėžti savo išskirtinumą ir kritikuoti kitus. Gresia apsinuodijimas, kibs infekcijos. Kitą savaitę galite sulaukti pakvietimo į profesinį pokalbį, konkursą ar kt. Jums gali prireikti pažįstamų ar draugų paramos. Kreipkitės į juos taktiškai ir diplomatiškai, bet aiškiai, nevyniodami į vatą. Jūsų jausmai ir piniginė gali nukentėti, jeigu turite per daug iliuzijų ar bandote žaisti dvigubą žaidimą. Venkite pasiduoti blogai įtakai, leistis suklaidinami. Kiek įmanoma daugiau laiko skirkite poilsiui, tausokite sveikatą, nervus.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijapognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

Daugiau straipsnių