Astrologinė prognozė liepos 22– 28 dienoms

AVINAS

 

Savaitgalį daug kas priklausys nuo aplinkybių ir kitų žmonių valios. Venkite žmonių spūsties, tausokite nervus. Sekmadienį jau būsite nusiteikę aktyviau leisti laiką, demonstruoti sportinius ir kitus gebėjimus bei tam skatinti vaikus. Galimas pasimatymas. Kitą savaitę jums puikiai seksis gražbyliauti, flirtuoti, atlikti norimą vaidmenį ir stebinti aplinkinius ar publiką. Arba didžiuositės, girsitės vaikų sugebėjimais. Galimas tam tikras avantiūrizmas, išbandant naujoves, techniką, mobilias programėles ar kt.

 

JAUTIS

 

Savaitgalį užsiimsite įdomia veikla. Jai paskatinti gali mylimas žmogus arba giminaičiai, kaimynai. Jei liks laiko, turbūt kils noro paplušėti namuose tam, kad jie sublizgėtų švara ir jaukumu. Kitą savaitę pradėsite kiek susirūpinę meilės ir materialinės gerovės klausimais. Norai ir galimybės veikiausiai skirsis. Gali suintriguoti artimo žmogaus atskleista paslaptis. Jei atostogaujate ir esate prisiplanavę pramogų, per kelias dienas spėsite papramogauti bei pamiklinti liežuvį šmaištaudami, flirtuodami. Vis dėlto labai rūpės buities, žemės ūkio, remonto, statybų aktualijos ir tam skirsite daug laiko.

 

DVYNIAI

 

Savaitgalis lyg ir neblogas, tačiau labiau džiaugsis tie, kurie neturi didelių poreikių, neprivalo išlaidauti. Bet kokiu atveju teks išleisti pinigų dovanai, vaišėms ar kt. Kita savaitė prasidės gana nuotaikingai ir informatyviai. Iš visų pusių liesis informacija, kuri jums aktuali arba intriguoja. Deja, meilės fronte tikėtinas tam tikras atšalimas, įtampa. Galbūt pernelyg nenusiminsite, nes neabejotinai rasis draugų, bendraminčių, siūlančių gerai praleisti laiką, pasportuoti. O ir namuose, sode ar kaime nestigs veiklos.

 

VĖŽYS

 

Savaitgalį bus sunku apsispręsti aktualiu klausimu, nes jums trukdys oponentai. Tačiau jei imsitės praktinių, techninių reikalų arba uogausite, grybausite, rezultatai neturėtų nuvilti. Nuo pirmadienio stiprės permainų troškulys. Regis, norėsis rasti įdomesnį ar pelningesnį darbą. Galbūt keisti darbo pobūdį vers sveikatos problema, nustatyta lėtinė profesinė liga, alergija ar kt. Gali būti, kad išgirsite pasiūlymą, kuriuo pasinaudoti reikėtų nedelsiant. Vis dėlto spontaniškumas gali bauginti, jaukti suplanuotas atostogas ar sukelti kitų keblumų, tad nebūtinai tam ryšitės.

 

LIŪTAS

 

Savaitgalį pasižymėsite gera psichologine įžvalga. Galvosite, kaip įgyvendinti kūrybinius sumanymus, socialinius projektus. Venkite svaigalų, saugokitės geliančių padarų. Sekmadienį prasidės mėnulio jaunatis ir tuo metu svarbu gerai jaustis bei tinkamai elgtis. Kitą savaitę galite gauti neblogų žinių iš toli arba iš švietimo įstaigos, tarptautinės organizacijos ir pan. Gali suintriguoti virtuali pažintis. Savaitei įsibėgėjant stiprės noras gauti daugiau naudos, galios. Darbštumas ir energija padės kai ką realizuoti.

 

MERGELĖ

 

Savaitgalį galbūt teks pirkti dovaną ar palepinti vaikus, mylimą žmogų, svečius ar talkininkus, jei pastarųjų prireikė sodyboje ar kitur. Nepersitempkite, jei griebsitės fizinės veiklos. Venkite rizikos ir vandenyje. Nuo pirmadienio jums turėtų sektis protinė veikla, konfidencialūs reikalai, tyrimai ir pan. Gali liūdinti meilės nesklandumai arba artimųjų problemos. Šiuo metu jums stinga atsparumo negatyviems poveikiams, energijos. Gali sužeisti gyvūnai, neblaivūs asmenys. Pasyviai pailsėkite, patinginiaukite.

 

SVARSTYKLĖS

 

Savaitgalį jums svarbūs santykiai gali kiek susikomplikuoti. Į tai jautriai reaguos jūsų psichika. Pasistenkite, kad dėl turtinių ir kitokių rizikų nenukentėtų šeimos interesai. Tikėtinas įdomus renginys, varžybos ar kt. Kitą savaitę pradėsite aktyviai bendraudami su pažįstamais ir nepažįstamais žmonėmis. Jums turbūt seksis rasti neblogą sutarimą net su priešingai mąstančiaisiais. Tačiau labai greitai galite pasijusti nusivylę kai kuriais pažįstamais dėl jų rezgamų intrigų, apkalbų.

 

SKORPIONAS

 

Savaitgalį tikriausiai stengsitės neužsisklęsti nuo tų, kuriems reikia draugiško patarimo, paguodos. Teigiamų rezultatų pasiekti gali trukdyti per dideli jūsų kaprizai. Galite išprovokuoti konfliktą. Atsargiai kelyje. Kitą savaitę daug galvosite apie darbą, karjerą, reformas. Jeigu neatostogaujate, įtemptai darbuositės. Atostogų atveju taip pat nesėdėsite rankų sudėję. Galbūt kaupsite informaciją, eisite į darbo interviu, ieškosite naudingų ryšių ir t.t. Rasite laiko ir susitikimams su draugais, renginiams.

 

ŠAULYS

 

Regis, savaitgalį teks spręsti problemas, susijusias su bendrais finansais, mokesčiais, muitais. Galbūt teks grąžinti skolą. Dėmesio galite sulaukti iš nepažįstamų asmenų. Regis, su jais aptarsite tarptautinius įvykius, kelionių maršrutus ir pan. Kitą savaitę pradėsite įdomiai, jeigu esate kelionėje, toli nuo namų. Turbūt nenuvils tarptautinė stovykla, varžybos, sąskrydis, stažuotė arba naujienos iš švietimo įstaigos. Kiek liūdnesnė situacija gali susiklostyti asmeninių santykių srityje. Regis, jums kažkuo neįtiks partneris.

 

OŽIARAGIS

 

Savaitgalį atkakliai mėginsite paveikti savo partnerį ar kitą asmenį, kad sutiktų su jūsų planais ir įsitikinimais. Tačiau pastarasis arba jumis nelabai tikės, arba nepasitikės. Labiau rūpinkitės sveikata, higiena. Kitos savaitės pradžia bus prieštaringa. Viena vertus, galvosite apie kelionę, jai ruošitės arba jau mėgausitės naujais įspūdžiais. Gali džiuginti ir iš toli atvykę brangūs jums žmonės. Kita vertus, nerimo kels sveikata arba situacija darbe. Regis, negausite kažkokių pinigų, rezultatų. Arba išleisite didesnę sumą, nei planavote. Jei turite skolų, patirsite spaudimą atsiskaityti, sumokėti įmokas, alimentus.

 

VANDENIS

 

Savaitgalį turbūt paaštrės keisti polinkiai, pomėgiai. Galite ne itin gerai pasijusti dėl sveikatos sutrikimo, streso kelionėje ar kitų priežasčių. Pasistenkite nevartoti neįprasto maisto, svaigalų. Kitą savaitę su partneriais pagal interesą arba su gabiais tarpininkais galite pasiekti gerų rezultatų aktualiu reikalu, gauti dominančią informaciją, sudaryti sutartį ar pan. Dėl tikslo net su aršiais oponentais galite susiburti į bendrą komandą. Būsite kūrybingi, originalūs, tad daug kam imponuosite. Kita vertus, draugiškumas labai lengvai gali virsti priešiškumu.

 

ŽUVYS

 

Savaitgalis neblogas, tik išlaidos nedžiugins. Regis, vaikų arba mylimo žmogaus poreikiai augs lyg ant mielių, o jums bus svarbu juos patenkinti bet kokia kaina. Kitą savaitę svarbiausia aktualija tikriausiai bus darbas ir įvykiai, susiję su konkurencija, partneryste. Turėtų neblogai sektis, jei ieškote galimybių bendradarbiauti, leistis į kelionę, įspūdingai priimti svečius ar pan. Kita vertus, galite nepastebėti reikšmingos informacijos. Norite ar nenorite, teks vykdyti finansinius įsipareigojimus.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 29 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.)

    AVINAS. Tai gali būti finansinių reikalų diena. Jeigu šioje srityje viskas sutvarkyta, apmokėta, tuomet mintys suksis apie meilės troškimus, erotiką, domins sportas ir pramogos. JAUTIS. Tarp jūsų ir aplinkinių šiandien užsimegs ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

Daugiau straipsnių