Astrologinė prognozė rugpjūčio 1 – 7 dienoms

AVINAS

Savaitgalį planuokite taip, kad šeštadienį, kuris žada daugiau jėgų ir populiarumo, skirtumėte laiko draugams, kitiems žmonėms, sportui, renginiams, o sekmadienį – asmeniškai sau, pasyvesniam poilsiui, apmąstymams. Nuo pirmadienio jausite tarsi kokią nematomą sieną, užkardą, trukdančią jums būti suprastiems, įgyvendinti planus. Kažkokio sandorio rezultatai gali būti ne tokie, kokių laukėte. Gali tekti aiškintis dėl finansinės ar kitokios atsakomybės, vertybinės orientacijos ar kt. Jausite didelį pinigų ir komforto poreikį.

JAUTIS

Šeštadienį iš galvos neišeis nebaigti darbai, globali politika, vieši reikalai. Tačiau atsipalaidavimo poreikis didėja, o ką nors rimta dirbti vis sunkiau. Savo namų, ūkio, šeimos komforto aktualijos bus arčiau širdies ir tam negailėsite laiko, lėšų. Sekmadienį galite sutikti žmogų iš savo praeities. Gali atsiskleisti sena paslaptis. Kitą savaitę teks peržiūrėti senus reikalus. Gali sužlugti kai kurie jūsų planai arba atsiras laikinų kliūčių jiems įgyvendinti.Atrodo, kad neišsigąsite painių problemų ir sugebėsite rasti jų sprendimo būdus.

DVYNIAI

Šį savaitgalį nepristigs įspūdžių. Galbūt leisite laiką toli nuo namų ar su žmonėmis iš toli. Būsite nusiteikę susitikimams, džiaugsitės netikėtais skambučiais ar laiškais, ekskursijomis, virtualiu bendravimu ir pan. Pašnekovus žavėsite įdomiais minčių šuoliais. Nepraraskite atsargumo vandens telkiniuose. Nuo pirmadienio kelias dienas seksis neblogai, jeigu būsite solidarūs ir veiksite išvien su kitais. Atsisakykite savanaudiškų tikslų. Tikėtina, kad susitiksite seną pažįstamą. Galite turėti reikalų su labdara, medicina. Bendraujant svarbiau bus ne tai, kas sakoma, o tai, kas slypi potekstėje.

VĖŽYS

Šį savaitgalį jūsų mintys skrajos toli nuo kasdienybės. Regis, bus priežasčių  prisiminti praeitį, panirsite į filosofinius apmąstymus apie gyvenimo prasmę, baigtį, amžinybę ir t.t. Gali  keistis jūsų požiūris į materialines vertybes, drabužių spintą,  galbūt kils noras daug kuo atsikratyti, kad sumažėtų nebūtinų daiktų. Nuo pirmadienio ims labiau varginti įtempta atmosfera darbe. Būtina savitvarda, antraip, rizikuojate šio to netekti. Labiau pasirūpinkite sveikata, subalansuokite mitybą. Regis, kažkieno draugiškas patarimas išvaduos jus iš keblios situacijos arba padės kitaip į ją pažvelgti.

LIŪTAS

Savaitgalį jūsų nuotaika bus permaininga ir veikiama artimų žmonių. Skirkite laiko mėgstamiausiems užsiėmimams, sportui, meditacijoms, tik venkite svaigalų ir kvaišalų. Dėl pastarųjų gali rimtai nukentėti jums svarbūs santykiai. Šiuo metu galite išvykti ar ką nors išlydėti į tolimą kelią. Kitą savaitę stengsitės išspręsti užsitęsusius sunkumus. Jeigu turite psichologinių problemų, nesivaržykite kreiptis į psichologą ar tiesiog atverkite sielą artimam žmogui. Galbūt teks leistis į kelionę. Galima pažintis su užsieniečiu arba įstrigs įdomus epizodas. Jausite poreikį įsimylėti.

MERGELĖ

Savaitgalis bus darbingas, jei esate suplanavę kokią talką, ūkinę veiklą ar kt. Vis dėlto dabar pravartu būtų tausoti jėgas, sveikatą. Meno, grožio sritys turbūt leis pasireikšti ir kils įdomių idėjų. Daugiau dėmesio skirkite partneriui, nes jam reikia emocinio palaikymo. Atsargiai – vandenyje. Kitą savaitę jausite finansinę krizę ar jos grėsmę. Gali paaiškėti, kad viršijote savo galimybes. Jus gali suerzinti partnerių egoizmas arba apvilti žmogus, iš kurio nemažai tikėjotės. Venkite bet kokios rizikos. Regis, aktualūs bus su morale, švietimu ar užsieniu, teisėtvarka susiję reikalai.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pravartu skirti pramogoms, meilei, vaikams, kūrybai. Galite drąsiai išbandyti jėgas scenoje, konkurse. Tik pasisaugokite alerginių reakcijų dėl įkandimų, įgėlimų, maisto toksinių infekcijų, apsinuodijimo dujomis. Nuo pirmadienio nuosekliai vykdykite savo pareigas, tuomet viskas vyks sklandžiai. Turbūt labiausiai nerimausite dėl pinigų, skolų ir šeimos gerovės. Būkite taupūs, planuokite išlaidas. Atsargiai elkitės su dokumentais, kad jų nesugadintumėte, nepamestumėte.

SKORPIONAS

Šį savaitgalį noriai leisite laiką su artimaisiais, vaikais. Kartu galite kai ką nuveikti, kad pagerėtų buitinės sąlygos arba draugiškai padėti giminėms kaime, sodyboje. Kitą savaitę galite gauti žinią, įvertinimą. Seksis keisti kai kuriuos įpročius ar stilių, mitybos pobūdį. Galite tikėtis pasiūlymų bendradarbiauti ar partneriauti.Tikėtina, kad sudomins nelegali veikla, uždraustas vaisius, neduos ramybės svetima nauda. Tai gali kiek pakenkti jūsų reputacijai, piniginei ar prislėgti sąžinę. Vis dėlto jūsų troškimas, susijęs su įsidarbinimu, įvaizdžio, darbo aplinkos ar technologijų modernizavimu, gali pradėti pildytis.

ŠAULYS

Savaitgalį tikriausiai daug bendrausite ir flirtuosite. Atsargiai – galite ir  bėdų prisidaryti, stengdamiesi atrodyti ypatingi, kontroliuodami kitus žmones ar situaciją. Venkite aferų, svaigalų ir rizikos vandenyje. Kitą savaitę susitvarkykite darbo vietą, namus. Pravartu paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti šeimos narių interesus. Prieštaringų emocijų patirsite per vaikus, jaunimą. Galimi išbandymai ir meilės, kūrybos srityje. Galbūt užlies meilės prisiminimų banga, bet kartu atgis senos nuoskaudos, abejonės. Labiau jaudins su sveikata, grožiu susiję reikalai, jautriai reaguosite į pastabas.

OŽIARAGIS

Savaitgalį būsite nusiteikę peržiūrėti savo turtą ir kai kuo galbūt pasidalyti su kitais, paaukoti. Nebūtinai tai bus teisingai suprasta ir įvertinta. Rūpesčių gali kelti sveikata arba artimo žmogaus psichologinė būsena. Kitą savaitę jus vargins šurmulys, nuomonių įvairovė. Kuo daugiau į reikalą įsijungs žmonių, tuo sunkiau bus rasti bendrą kalbą ir racionalų sprendimą. Tačiau smulkius buitinius rūpesčius įveiksite nesunkiai. Venkite svaigalų, neįprasto maisto. Galbūt teks spręsti vaikų problemas. Vis dėlto nepatartina imtis labai rimtų reikalų, nes jums stigs objektyvumo.

VANDENIS

Šis savaitgalis suteiks gerų emocijų ir gilių įžvalgų, originalių idėjų. Galbūt sukursite intriguojamą straipsnelį, kažką originaliai pareklamuosite ar sužavėsite savo komentarais, laiškais, rankų darbo kūriniais ar kt. Nuo pirmadienio būsite linkę imtis veiksmų, kad gautumėte kreditą namui statyti, verslui plėsti ar kitiems reikalams. Naujienų galite sulaukti iš giminaičių, draugų. Regis, dėl to keisis jūsų planai, susiję su kelione, pervežimu, ryšiais, studijomis. Kontroliuokite savo kalbą, jei nenorite pakenkti draugystei, santykiams. Seksis geriau, jei neignoruosite kitų žmonių interesų bei teisių.

ŽUVYS

Šį savaitgalį norėsis ilsėtis ir tinginiauti. Atrodo, pasiilgote nieko neveikti, trokštate ramybės ir vienumos. Svarbu, kad pajėgtumėte atsispirti svaigalų traukai ir nepervertintumėte savo jėgų vandens telkiniuose. Nuo pirmadienio, jei būsite užsispyrę, galite patys save įvaryti į aklavietę. Bus sunku susitaikyti su aplinkinių savanaudiškumu, nesiskaitymu. Tačiau jūsų įtaka žmonėms kur kas didesnė, nei jums atrodo, tad negalite sau leisti elgtis nebrandžiai. Nebėkite nuo tikrų jausmų, meilės. Gali pavykti realizuoti planus, kuriuos ne kartą atidėliojote.

Sidonija



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių