Astrologinė prognozė rugpjūčio 27-rugsėjo 2 d.

AVINAS

Savaitės pradžioje turėsite dėl ko jaudintis, jeigu neseniai kažkam atvėrėte savo jausmus ar planus. Neblogai seksis darbai, kuriuos galite atlikti neskubėdami, be įtampos, pamąstydami. Galbūt nustebins artimo žmogaus pareiškimai. Verčiau neįsivelkite į priekaištų karą. Savaitgalį nesigailėsite, jeigu pagal galimybes palepinsite save ir artimuosius ar pamėginsite pagražinti namų, sodybos aplinką.

JAUTIS

Savaitės pradžia bus kupina bendravimo, pažinčių. Vis dėlto nepersistenkite plepėdami, žarstydami komplimentus, nes bet kokia veidmainystė, tuščiažodžiavimas bus labai jaučiami ir gadins įspūdį. Savaitės viduryje nebevilios joks šurmulys. Labiau rūpinkitės sveikata, įvaizdžiu, higiena. Nuo penktadienio seksis tai, kam reikia iniciatyvos, originalumo ir darbštumo. Galite kažkuo pasižymėti ir nustebinti aplinkinius.

DVYNIAI

Šią savaitę nejaukiai nuteiks bendravimas su viršininkais, pareigūnais arba žurnalistais. Regis, nelabai seksis nuslėpti trūkumus. Turbūt teks skubiai tvarkyti dokumentus ar kokius oficialius reikalus. Pajusite palengvėjimą, jei pavyks atlikti nelengvą darbą, pasiekti susitarimą. Daugiau dėmesio skirkite draugams, kolektyvui, nevenkite renginių. Savaitgalį būsite linkę svajones painioti su tikrove ir elgtis kiek neįprastai.

VĖŽYS

Šią savaitę tikėtini susitikimai su užsieniečiais, įžymybėmis arba turėsite reikalų, susijusių su dokumentais, kelionėmis, informacija, mokslu, reklama. Regis, būsite gana energingi ir darysite įtaką kitiems. Galimos neblogos permainos darbe ar kitur. Jeigu neturėjote tikro draugo, džiaugsitės užmezgę draugystę. Nuo penktadienio realizuosite norą bendrauti, pasireikšti sporte ar kitur, būti įvykių sūkuryje.

LIŪTAS

Šią savaitę labiau rūpės mokesčiai, finansai, paveldėjimas, draudimas. Svarbu tinkamai įforminti sutartis. Vis dėlto noras daug aprėpti, nuveikti arba savaip keisti ir traktuoti gali gluminti kitus. Galite gauti pranešimą, žinią iš mokslo institucijos, teismo ar pan. Gal kažkuo pasižymėsite viešumoje. Turbūt planuosite kelionę arba mėgausitės įspūdžiais toli nuo namų. Savaitgalį galite susitikti su žmonėmis, su kuriais jus sieja bendri interesai.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje pasistenkite išlikti santūrūs ir tvirti, net jei konkurentai atvirai kaišios pagalius į jūsų ratus. Regis, jūsų norai kirstis su galimybėmis arba slaptais kitų žmonių interesais. Dėl pinigų, verslo, mokesčių, išlaidų ar vaikų poreikių auga įtampa. Partneris ar rėmėjas gali padėti, tačiau psichologiškai jums bus nelengva to prašyti. Daug galvosite apie studijas, išvykas, ateities planus. Savaitgalį pravartu pakeisti aplinką.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite gauti žinią, susijusią su darbu, įsidarbinimu arba medicininio patikrinimo rezultatais. Labai jautriai reaguosite į pastabas dėl išvaizdos, gyvenimo būdo. Jums būtinai reikės draugijos, artimos sielos. Ne pro šalį būtų išsiaiškinti finansines problemas, aptarti skolinimosi, paramos galimybes. Savaitgalį galite patirti pikantišką nuotykį. Tačiau pinigai slyste slys iš kišenės.

SKORPIONAS

Neieškokite laimės per toli – įvertinkite tai, ką turite. Seksis kūrybinė veikla, gerai suprasite augančią kartą. Bus nesunku priimti naujoves ir tapti populiariems, tik nesivelkite į konfliktiškas diskusijas. Gali tekti tikrintis sveikatą, atlikti medicinines procedūras, koreguoti įvaizdį. Galbūt kas nors sutiks tarpininkauti, jeigu ieškote darbo ar reikalingos paslaugos. Savaitgalį tiktų spręsti santuokos ir meilės klausimus.

ŠAULYS

Šią savaitę su aplinkiniais kalbėkite be užuolankų, kad išvengtumėte nesusipratimų ir nebūtų staigmena išgirsti apie numatomus pertvarkymus darbe ar namuose, pageidavimus dėl tarpusavio santykių, kelionių ar kt. Situacija patikrins, kiek turite moralumo, sąžinės. Galite pasireikšti kūrybos, laisvalaikio veikloje. Piniginę teks paploninti dėl vaikų poreikių. Galite gauti netikėtą darbo pasiūlymą.

OŽIARAGIS

Ramybę gali sudrumsti netikėtas transporto įvykis, susitikimas ar pranešimas. Peržiūrėkite dokumentus – gal ką nors reikia pataisyti, perrašyti. Kai tik turėsite galimybę, atsipūsite jaukioje namų aplinkoje ar gamtoje, skirkite laiko šeimai. Artimieji bus dėkingi už darnius tarpusavio santykius. Savaitės pabaiga žada romantišką polėkį, išaugusį kūrybingumą. Tikėtinas pasimatymas su atkakliu gerbėju.

VANDENIS

Teks tvarkyti nekilnojamojo turto, nuomos, piniginius reikalus, prekiauti, sudaryti verslo sutartis. Verčiau nesivelkite į rizikingus reikalus, neaiškų verslą. Tikriausiai sulauksite daugiau giminaičių ir draugų skambučių. Nuo savaitės vidurio palanku užsiimti su reklama, ryšiais, informacija, mokslu, prekyba susijusia veikla. Savaitgalį raskite laiko pasigrožėti gamta, atsipalaiduoti, pramogomis palepinti vaikus.

ŽUVYS

Būsite labai jautrūs ir intuityvūs. Vis dėlto jūsų patarimai ir numatymai nebūtinai bus išgirsti ir įvertinti. Darbe, kelionėje gali kilti tam tikrų keblumų. Regis, nevengsite verslo, finansinių avantiūrų, tačiau tai gali pavykti. Įmanoma materialinė nauda, pasipelnymas. Artėjant savaitgaliui tiktų vykti į netolimą kelionę, sudaryti sutartis, reklamuotis, apsipirkti. Numatoma renginių, susitikimų ir daug naujienų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių