Astrologinė prognozė rugpjūčio 29–rugsėjo 4 dienoms

AVINAS

Savaitgalį stokosite energijos, jausitės vieniši, kamuos keistos nuojautos. Galite užsisklęsti savyje. Svarbu visur jausti saiką, o ypač – vartojant svaigalus. Kitos savaitės pradžioje jus valdys emocijos, kurios vis keisis. Ir dėl impulsyvumo, ir dėl patiklumo galite prisidaryti problemų. Kita vertus, jūsų originalumas, spontaniškumas arba ypatingas mokslinis požiūris turėtų labai patikti priešingai lyčiai. Gali būti, kad kažkuo nudžiugins vaikai, tačiau jie bus linkę pagražinti savo pasiekimus ar planus. Kaip bebūtų, geriau dažniau nei per retai juos pagirkite, paskatinkite.

JAUTIS

Savaitgalį įvairiais būdais ieškosite tinkamos draugijos, nes jokiu būdu nenorėsite būti vieni. Vienaip ar kitaip atsiras galimybių smagiai praleisti laiką, sulaukti dėmesio, draugiškų papokštavimų, o gal ir romantikos. Seksis bendrauti su vaikais. Pirmos kitos savaitės dienos tarsi slopins jūsų iniciatyvą. Galbūt kiti žmonės kažką vilkins, klaidins. Kita vertus, savo asmeninę erdvę mielai tvarkysite, dailinsite, o artimuosius – lepinsite, uoliai globosite arba patys sulauksite jų aktyvaus rūpesčio. Nuo trečiadienio viskas pajudės sparčiau, bet kartu išgaruos ir vidinė ramybė.

DVYNIAI

Savaitgalio dienomis nerimausite dėl realių ar tariamų problemų. Regis, stengsitės laikyti vadeles savo rankose ir diktuoti aplinkiniams jų teises bei pareigas. Bet aplinkiniams reikia supratimo, palaikymo. Venkite svaigintis, nes didelė grėsmė apsinuodyti ar kitaip nukentėti. Nuo pirmadienio nestigs ūpo bendrauti, susitikinėti su žmonėmis, imtis viešųjų ir visuomeninių reikalų. Pasitaikys intriguojamų kontaktų ir flirto. Pagrindinius darbus namuose ir darbe būsite linkę atidėti. Nuo trečiadienio nebesinorės ne tik dirbti, bet ir būti šurmulyje. Pageidausite atokvėpio. Galbūt teks kažkuo pasirūpinti, slaugyti.

VĖŽYS

Savaitgalio pasižmonėjimas praplės akiratį ir suteiks įspūdžių. Regis, vidinė būsena jus ragins ištrūkti iš siaurų įprastos kadienybės rėmų, ieškoti naujų saviraiškos, laisvalaikio praleidimo galimybių. Galite susižavėti nepažįstamu asmeniu. Kitos savaitės pradžioje užgrius daugybė darbų. Bus ir nervingų, ir džiaugsmingų situacijų. Galbūt nudžiugins gautas honoraras ar geras atlyginimas už paslaugą, šauni dovana arba kito žmogaus nuoširdi padėka už jūsų dovaną. Nuo trečiadienio daugės ūpo būti įvykių sūkuryje, tarp žmonių. Turbūt paišlaidausite tam, kas malonu, bet nebūtina.

LIŪTAS

Savaitgalio šurmulyje derėtų nepamiršti, kad visi malonumai turi kainą. Jeigu norite darnos, meilės, jaukumo, turite prisidėti šiuos dalykus kuriant ir saugant. Kitą savaitę būsite darbštūs, energingi, kūrybingi, linkę daug ką keisti, reformuoti. Ne visos jūsų idėjos pasiteisintų, tad neignoruokite kitų žmonių perspėjimų. Regis, noriai dalysitės kelionių įspūdžiais arba tuo, ką naujo išmokote, sužinojote. Meilės romanas gali įsiplieksti užsienyje arba internetu. Ir mokslo metų pradžia pažers gausybę įspūdžių.

MERGELĖ

Savaitgalį galite ne visai teisingai suprasti jums kažkieno rodomą dėmesį. Kaip bebūtų, visais atžvilgiais seksis geriau, jeigu nepamiršite saiko ir skleisite daugiau dvasinės šilumos bei pagarbos, nes tai, ką dalysite kitiems, iš dalies gausite ir patys. Kita savaitė prasidės rūpesčiais, veikiausiai, finansiniais, draudimo, buhalteriniais ar net susijusiais su laidotuvėmis, paveldėjimu. Būkite atidūs, sudarydami sandorius, nes pasitaikys nedorų žmonių. Nekonkretūs sutarčių punktai gali būti interpretuojami skirtingai. Nuo trečiadienio jau kiek palankiau ieškoti teisybės. Augs ūpas mokytis.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pravartu daug dėmesio skirti mitybai, sveikatos ir grožio profilaktikai. Galbūt įsigysite naminį gyvūną arba tam, kurį jau turite, teks skirti daugiau dėmesio. Kitą savaitę būsite ypač jautrūs aplinkinių nuomonei apie jus, jų požiūriui, simpatijoms ir antipatijoms. Gali nustebinti dominančio asmens netikėtas poelgis ar pareiškimas. Kaip bebūtų, turėsite kam pasiguosti ir su kuo paflirtuoti. Regis, atsiras padedančiųjų spręsti finansines ir psichologines problemas. Jeigu sutuoktinis jūsų nesupras, rasite nusiteikusiųjų suprasti ir paguosti.

SKORPIONAS

Šis savaitgalis gali atgaivinti jausmus, santykius. Jeigu reiškiates scenoje, sulauksite populiarumo. Tik neskubinkite įvykių meilės reikaluose. Klasta, nesusipratimai gali labai pakenkti. Kita savaitė prasidės darbais darbeliais. Bedirbdami ir besidžiaugdami flirtu darbe, nepamirškite pasidomėti, kaip sekasi jūsų vaikams, artimiesiems. Savaitės viduryje aktualūs gali būti su tarpininkavimu, kitų žmonių problemomis susiję reikalai, kuriuos neblogai tvarkysite. Ir vis tiek kažkam nelabai įtiksite arba patys būsite itin reiklūs sau bei kitiems. Galimas įsimintinas pasimatymas ar susitikimas.

ŠAULYS

Šį savaitgalį pravartu pailsėti ramiame namų užutėkyje arba savo sodyboje. Būsite linkę svyruoti, abejoti savimi ir kitais. Nederėtų pernelyg atvirauti, nes kažkas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų nuoširdumu, pažeidžiamumu. Nuo pirmadienio jums ne iš karto parūps darbai, nes galvoje suksis mintys apie pramogas, pasimatymus, renginius, vaikus. Savaitės vidurys jau bus darbingas, tačiau kai kuriems projektams gali stigti kompetencijos ar informacijos. Reikės vikriai suktis. Viskas turėtų pavykti, jeigu tik nesušlubuos sveikata.

OŽIARAGIS

Savaitgalį tikriausiai nenuobodžiausite. Patiks bendrauti, diskutuoti su pažįstamais ir su nepažįstamais žmonėmis, domins naujos idėjos, netyrinėti pasauliai. Galbūt susitiksite su seniai matytais asmenimis ir patirsite nekasdieniškų nuotykių, atsidursite neįprastoje situacijoje. Kitą savaitę netingėkite pasirūpinti buitimi, kai ką paremontuoti, sutvarkyti, padėti šeimos nariams. Regis, stiprės grožio, harmonijos, meilės poreikis. Norėsis atsidėti kūrybai, sportuoti, skirti pasimatymus, užsiimti vaikų lavinimu.

VANDENIS

Beveik visą savaitgalį suksite galvą dėl piniginių reikalų, nuosavybės klausimų. Nusimato išlaidų, o jeigu apsiimsite papildomai padirbėti – galbūt ir pajamų. Drauge augs noras išlaidauti, lepinti save ir artimuosius. Deja, ne visi norai bus realiai įgyvendinami. Nuo pirmadienio didės noras mokytis, atnaujinti žinias, trauks kolektyvinis šurmulys, diskusijos, meilės nuotykiai. Galite susidurti su reikalavimais, kurie prieštarauja jūsų interesams. Galbūt teks ginti savo nuomonę. Pasistenkite ramiai išaiškinti aplinkiniams, kad stengiatės kaip įmanydami, be to, ne vien dėl savęs.

ŽUVYS

Regis, savaitgalį regsite slaptus planus, susijusius su meiles ryšiais, uždarbiu arba naujais pirkiniais. Pasekmių neišvengsite, jeigu ketinate lengvabūdiškai elgtis, aklai bet kuo pasitikėti, be saiko išlaidauti pramogoms. Kitą savaitę galite gauti atlyginimą arba papildomai užsidirbti pinigų iš kokios nors veiklos. Tikriausiai bandysite pretenduoti į norimą darbo vietą. Regis, tykos apgaulės, intrigos. Jeigu susidarys palankios aplinkybės, pamėginkite pasinaudoti suteikta naudinga informacija ir paaštrėjusia komercine uosle. Galite sudaryti sutartį, duoti ar imti interviu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių