Astrologinė prognozė rugsėjo 16–22 d.

AVINAS

Savaitgalį ir apskritai iki kitos savaitės vidurio būsite ne tik kūrybingi, seksualūs, darbštūs, bet ir itin azartiški, tad galite daug nuveikti. Galite sužibėti sporto srityje. Deja, stokosite atsargumo, kantrybės, todėl grės traumos, avarijos. Nesukelkite gaisro, saugokite savo ir kitų sveikatą. Kitą savaitę galite padaryti įspūdį mėgindami įsidarbinti ar gauti vaidmenį, prizą ir pan. Tačiau ten, kur reikia kruopštumo, tikslių skaičiavimų, turbūt darysite klaidas. Nuo trečiadienio prasidės mėnulio jaunatis,  kartu ir neblogas metas naujovėms. Neatidėliokite teisinių reikalų ir nepažeidinėkite įstatymų.

JAUTIS

Savaitgalį bei kitos savaitės pradžioje svarbu daug dėmesio skirti savo atžaloms ir kitiems šeimos nariams. Vaikai bus linkę eiti galvomis, rizikingai elgtis. Ir jiems, ir jums geriau būtų energiją išlieti sportuojant, tačiau ir šiuo atveju reikėtų labai saugotis traumų. Slaptos nuodėmės bus saldžios, tačiau padariniai – nebūtinai. Regis, iki trečiadienio būsite labiau linkę flirtuoti nei dirbti. Antroje periodo pusėje jau skubėsite susidoroti su planiniais darbais, o galbūt ir išskubėsite į komandiruotę, konferenciją ar pan.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite linkę optimistiškai planuoti perspektyvas ir visaip eksperimentuoti, rizikuoti. Regis, drąsiai reikšite savo nuomonę, taikliai argumentuosite. Komentarų portaluose apskritai nevaldysite liežuvio. Atsargiai su ugnimi ir kelyje. Nuo pirmadienio stigs tvarkos jūsų aplinkoje ir bus sunku su tuo taikstytis. Būtų gerai, kad jums padėtų artimi žmonės. Po šiokio tokio blaškymosi pagaliau turėtumėte susivokti, ką mylite, kuo turite užsiimti ar ką keisti savo gyvenime. Derėtų atsakingiau užsiimti vaikų ugdymu.

VĖŽYS

Periodo pradžioje pasistenkite susikurti jaukią aplinką, ką nors skanaus pasigaminti, nes tai padės jums savaitgališkai nusiteikti ir atsipalaiduoti. Nekankinkite savęs dietomis ir įtemptu sportu, jeigu nenorite būti nervingi ir prastai jaustis. Tiktų tvarkyti namus, perstatyti baldus, atlikti kosmetinį remontą. Kitą savaitę sėkmė labiausiai priklausys nuo sugebėjimo bendrauti. Gauta informacija gali sukelti minčių ir abejonių dėl jau padaryto pasirinkimo. Galimas darbo interviu, mokymosi kursų pradžia arba paskata jais domėtis.

LIŪTAS

Savaitgalį būsite linkę išlaidauti. Arba to prireiks, kad skubiai išspręstumėte techninę problemą. Netikėtai galite sublizgėti prieš publiką, auditoriją, kažkuo nudžiuginti vaikus. Galite laimėti prizą, sulaukti komplimentų, įsimylėti. Kitą savaitę aktualūs bus tiek savi, tiek kitų žmonių turtiniai, piniginiai reikalai. Galimi įvykiai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Galbūt jums pasiūlys naudingą verslo, darbo sutartį. Nuo trečiadienio aktyviai nardysite po informacijos jūrą ir noriai dalysitės savo žiniomis. Tikėtinas darbo interviu.

MERGELĖ

Savaitgalį neprisiplanuokite aktyvaus laisvalaikio, nes jums būtina tausoti jėgas, saugoti sveikatą. Galbūt nerimo sukels augintinio būklė. Derėtų ramiai pailsėti ir būti labai atsargiems vairuojant, dirbant su technika, aštriais daiktais, chemikalais, ugnimi ir pan. Tikėtinas meninis įkvėpimas. Nuo pirmadienio nestokosite liežuvio aštrumo ir komercinio apsukrumo. Galite patekti į keblią situaciją dėl sudaryto klaidingo įspūdžio arba apgaulės. Visur remkitės protu ir apskaičiavimais.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį laukia susitikimai ir pasimatymai. Regis, turėsite aktyvią kompaniją arba dalyvausite renginyje, kuriame teks lyderiauti, valdyti publiką ir pan. Galite įsimylėti arba sulaukti meilės prisipažinimo. Pasisaugokite agresyvių neblaivių asmenų. Kitą savaitę pasinaudokite meniniu įkvėpimu, intuicija. Tik nederėtų plepėti apie savo ir kitų paslaptis, skleisti gandų. Svajones pravartu realizuoti, tegul ir po mažytį žingsnelį. Tai ims geriau sektis nuo mėnulio jaunaties. Turbūt išleisite pinigų, įsigydami norimą daiktą.

SKORPIONAS

Savaitgalį mintys suksis apie karjerą, politiką. Regis, turėsite darbo arba teks ruoštis viešam pasirodymui. Bet kuriuo atveju patinginiauti nepavyks. Saugokitės traumų, ugnies, neprovokuokite pavydo. Kitą savaitę galbūt padarysite darbelį, kuris leis pasipelnyti, užsitikrinti finansavimą ar pan. Saugokitės nesąžiningų asmenų. Palanku aiškintis nesutarimus, reguliuoti santykius, dalyvauti sporto renginiuose. Nuo trečiadienio seksis detektyvinis ir bet koks tiriamasis darbas. Vis dėlto kiek sumažinkite tempą. Labiau rūpinkitės sveikata, atsisakykite alkoholio.

ŠAULYS

Savaitgalį domins nekasdieniški dalykai, norėsis kažkur lėkti, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Tikėtinas įsimylėjimas, nuotykis. Venkite rizikos kelyje. Saugiau būtų pasinerti į virtualią erdvę, nei lenktyniauti kelyje. Kitą savaitę gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje, politikos srityje arba asmeniniuose santykiuose. Venkite konfliktuoti su kolegomis. Pasisaugokite vagių, aferistų ir patys nesukčiaukite. Nuo trečiadienio palankus metas susitikimams, renginiams.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galvosite apie permainas ir kiek jos kainuotų. Tikėtina, kad neišvengsite tam tikrų pagundų. Galimas aistringas nuotykis. Tačiau lengva patirti nuostolių, tad būtinas ypatingas apdairumas. Atsargiai kelyje. Kitą savaitę gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, pademonstruotumėte kompetenciją, vyktumėte į konferenciją. Iš užsienio galite sulaukti naujienų apie draugą giminaitį arba apie jums aktualų reikalą. Iš esmės savaitės darbai duos neblogų rezultatų.

VANDENIS

Savaitgalį susidarys įspūdis, kad pradeda dvelkti permainomis. Galite tikėtis komplimentų ir kitokių dėmesio ženklų iš priešingos lyties. Būtų neprotinga ir nesaugu provokuoti ginčus, skandalus, viršyti greitį ar kitaip rizikuoti kelyje. Kitą savaitę galite sudaryti draudimo sutartį, rašyti testamentą arba tuo domėtis. Jei tvarkysite finansinius dokumentus, būkite itin atidūs, siekite aiškumo. Įmanomi susitikimai su oficialiais veikėjais, o iš užsienio galite gauti lauktų žinių arba siuntą. Seksis mokytis ir mokyti, ruošti straipsnius, pranešimus, interviu.

ŽUVYS

Savaitgalį jums rūpės ne pramogos ir malonumai, o ūkiniai darbai, bulviakasis arba transporto, pervežimų reikalai. O jeigu tai nėra aktualu, tuomet tiktų puošti save ir kitus, rūpintis gyvūnais. Pasistenkite išvengti konfliktų, nesivelkite į ginčus. Saugokitės traumų. Kitą savaitę galbūt dalyvausite darbo konkurse, rungtynėse ar pan. Iš jūsų gali būti pareikalauta pasiaiškinimų, atsiskaitymo už kažkokius poelgius. Regis, būsite linkę išsisukinėti, kaltinti kitus. Galite imtis reikalo, susijusio su paveldėjimu, draudimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių