Astrologinė prognozė sausio 14–20 dienoms

AVINAS

Savaitgalį bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis, vaikais. Galbūt puikiai pasireikšite scenoje, varžybose arba pagaliau išdrįsite paskirti pasimatymą. Galite įsigyti namų ūkiui skirtą techninę prekę. Nuo pirmadienio kuo apdairiau elkitės su technika, įranga. Regis, atliekamas darbas reikalaus daug jėgų, sveikatos ir patyrimo, bet dar labiau – tinkamo bendradarbiavimo su kitais. Deja, santykiai su konkurentais ir verslo partneriais bus įtempti. Pasistenkite nepiršti savo nuomonės, nes bus lengva susipriešinti.

JAUTIS

Savaitgalis turėtų būti šeimyniškas. Galbūt kils noras geriau susitvarkyti buitį, pasmaližiauti kartu su artimaisiais. Regis, savo dėmesiu labiau palepinsite ir vaikus. Jus gali aplankyti žmogus, kupinas naujienų. Sulauksite komplimentų. Kitą savaitę bus daug gero ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės finansinė klaida ar problema. Gali atsirasti nenumatytų išlaidų, galbūt ką nors teks taisyti, remontuoti. Į periodo pabaigą itin parūps partnerystė, meilė. Vietoj priekaištų dovanokite malones staigmenas antrajai pusei. Nesigailėsite.

DVYNIAI

Savaitgalis bus malonus. Užteks laiko ir pabendrauti, ir pabūti asmeninėje erdvėje bei namams apsitvarkyti. Tikėtinas naudingas pokalbis su giminaičiu ar įtakingu draugu. Nuo pirmadienio reikės pasistengti suderinti asmeninius ir profesinius interesus. Galite įsijungti į aktyvią veiklą, reklamuotis, užsiimti komercija, ieškoti rėmėjų, rengti ar pateikti savo projektus, mėginti laimę scenoje. Vis dėlto kai kurie reikalai, planai gali pasisukti į negatyvią pusę. Neprovokuokite jums nepalankių asmenų pykčio, pavydo.

VĖŽYS

Savaitgalį veikiausiai bus ramu, nestigs komforto ir jums pavyks gerai pailsėti bei pabendrauti. Regis, susitiksite su jus dominančiu žmogumi. Gauta informacija gali padėti sutvarkyti kai kuriuos reikalus arba dėl kažko apsispręsti. Kitą savaitę turėsite reikalų, susijusių su pervežimais, technikos pirkimu–pardavimu ar remontu, reklama, žiniasklaida. Gali pavykti susitarti dėl bendradarbiavimo, informacijos. Vis dėlto nemalonios smulkmenos gadins nuotaiką. Laimei, į periodo pabaigą daugės aistros, meilės, kūrybinio polėkio.

LIŪTAS

Šis savaitgalis turėtų būti nuotaikingas ir produktyvus, kad ir kuo užsiimtumėte. Atskleisti jausmus galite beveik nesivaržydami, nes aplinkiniai bus gana supratingi. Kitą savaitę neblogai seksis visi darbai, nepaisant pasitaikančių nesklandumų. Seksis tartis dėl užsakymų, sutarčių, studijuoti, ruošti publikacijas, rašyti. Galbūt imsite kreditą, paskolą, nusipirksite techninę prekę arba ką nors priduosite taisyti, parduoti. Būsite nusiteikę bendrauti, flirtuoti. Svarbu kontroliuoti emocijas, nedemonstruoti egoizmo, arogancijos.

MERGELĖ

Savaitgalį patausokite save, kad nesusirgtumėte, nes atsparumo infekcijoms jums stigs.Venkite svaigalų, nepiktnaudžiaukite stipriais vaistais. Jei susidomėsite dvasiniais mokymais, joga, tai galbūt prisiliesite prie ypatingo žinių, energijos šaltinio. Kitos savaitės pradžia žada įtampos, akibrokštų. Galite likti nepatenkinti bendravimu, pirkiniu ar paslauga. Nepatartinas pretenzingumas, savo ambicijų iškėlimas. Gali būti, kad gausite žinią apie reikalus, susijusius su artimais žmonėmis, turtiniais santykiais. Į periodo pabaigą vis labiau domins ir džiugins meilė, pramogos.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį daug dėmesio sulauksite iš draugų, pažįstamų ir gerbėjų. Galite būti pakviesti į proginį vakarėlį, visuomeninį renginį ar pan. Kad ir kur eitumėte, būsite pastebėti. Tačiau turite saugotis infekcijų, kruopščiau plauti rankas. Kita savaitė nežada stabilumo. Nepatartina pasitikėti pirmu įspūdžiu ir klaidinti kitų. Viską sverkite sąžine ir protu, nesureikšminkite sausų taisyklių. Jei mėginsite susitarti dėl tolesnio dalykinių ar asmeninių santykių pobūdžio, finansinių reikalų, kai kas pavyks. Vis dėlto neskubinkite įvykių, nedarykite spaudimo aplinkiniams.

SKORPIONAS

Savaitgalį jus gali prisiminti senas pažįstamas ar draugas. Tai, ką jis siūlys ar ko prašys, gali būti naudinga ne tik jam, bet ir jums. Gali būti, kad priartėsite prie kažkokio tikslo. Kitą savaitę turėtų pavykti užglaistyti kai kuriuos nesutarimus, užmegzti ryšių. Vis dėlto nestigs įtampos, o bent kiek intensyvesnis bendravimas vargins. Turbūt teks susirūpinti sveikata. Būkite atidūs dirbdami, vairuodami.Venkite alkoholio, svaigalų. Stenkitės kurti savyje harmoniją, vidinę šilumą. Jei pavyks, būsite apdovanoti meile, komplimentais ar net aplodismentais.

ŠAULYS

Savaitgalis skatins domėtis užsienio naujienomis, kelionėmis, filosofuoti, susirašinėti su nepažįstamais žmonėmis. Galbūt dalyvausite svarbiame renginyje, prezentacijoje. Galite šauniai pasirodyti žmonėms, kurie jums atrodo reikšmingi, sublizgėti pasisakymais. Kitą savaitę sudėtinga situacija gali susidaryti darbe, politikos arenoje, asmeniniuose santykiuose. Bet kokia jūsų klaida ar kompetencijos stoka bus itin akcentuojama. Nusimato svarbus pokalbis, susirinkimas. Būtina girdėti, suprasti ir gerbti kitus žmones.

OŽIARAGIS

Savaitgalį tiktų saikingai ir apgalvotai paišlaidauti. Įsigytos prekės ar paslaugos nenuvils. Palanku bendrauti su užsieniečiais, įtakingais pažįstamais, nueiti į prasmingą renginį, mokytis ir pan. Nuo pirmadienio sugebėsite priešintis išbandymams, tvarkyti sudėtingus reikalus, įrodinėti savo teisybę. Vis dėlto jums bus sunku adekvačiai vertinti situaciją. Gali kilti įtarimų dėl tariamai kilnių kai kurių jūsų ar su jumis susijusių žmonių sprendimų, planų. Kad ir kaip būtų, savaitės pabaigoje galite tikėtis pakvietimo į renginį, bendraminčių susibūrimą ar pasimatymą.

VANDENIS

Savaitgalį jums norėsis pramogų, lengvo pasipelnymo ir populiarumo. Verta užsiimti veikla, kuriai reikia kūrybingumo ir psichologinės įžvalgos. Galbūt įsigysite trokštamą daiktą, sulauksite dėmesio ženklų. Kitą savaitę turbūt teks rimčiau pamąstyti apie tai, kas yra toli nuo rutinos ir nuo ko priklauso jūsų perspektyvos. Jeigu turėsite reikalų su valdininkais ar užsieniečiais, pasirenkite netikėtumams. Pasiseks, jeigu rasite protingų pagalbininkų. Tokiu atveju oficialūs susitikimai turėtų baigtis taip, kaip tikėjotės.

ŽUVYS

Savaitgalį nesėdėkite rankų sudėję – tai, ką nuveiksite, bus naudinga. Palanku tvarkyti ūkinius reikalus ir rūpintis įvaizdžiu, sveikata. Galite tikėtis ir romantikos, nuotykių. Tik būkite atsargūs, jei netrokštate pasikeitimų santykiuose. Kitą savaitę tikriausiai nesusilaikysite nuo išlaidavimo, finansinių avantiūrų. Tokiu atveju galite prarasti kolegų, klientų arba partnerio pasitikėjimą. Darbe, versle tikėtinos problemos. Situacija susiklostys palankiau, jei būsite atsargūs, korektiški, užuot veikę impulsyviai. Nusimato intriguojamas pasimatymas, meilės laiškas ar pan.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

linas iš laisvamaniai com

linas iš laisvamaniai com portretas
Lietuvos Respublikos visuomenės informavimo įstatymas žiniasklaidos priemonėms kelia šį reikalavimą: "Neturi sudaryti įspūdžio, kad astrologai, chiromantai, ekstrasensai, bioenergetikai gali teikti patarimus dėl ateities, sveikatos, pinigų ir panašiai." O kol redakcija pažeidinėja įstatymus, kviečiu prisijungti Facebook'e prie puslapio "Laisvamaniai".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 25 d.)

    AVINAS. Kai kurie dalykiniai ar finansų reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Labai svarbu rimtai susikaupti ir susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad būtų tvarkingi dokumentai, ypač finansiniai. JAUTIS. Aiškinsitės santyk...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

Daugiau straipsnių