Astrologinė prognozė spalio 10 – 16 dienoms

AVINAS

Kad ir kuo šį savaitgalį užsiimsite, turėtumėte pasiekti norimą rezultatą, jei tik tam užteks vien šeštadienio pastangų. Gali pakenkti per didelis pasitikėjimas užsieniečiais bei nepažįstamais tarpininkais, talkininkais. Saugokitės elektros iškrovos. Nuo pirmadienio išgyvenimų arba nuostolių galite patirti per meilės ar verslo partnerius. Galbūt kažkas kurstys ambicijas. Regis, prasidėjus mėnulio jaunačiai dar labiau daugės ryžto siekti tikslų, nepaisant didelių pastangų, įtempto darbo ar išlaidų. Galimas perspektyvus darbo pasiūlymas.

JAUTIS

Savaitgalį jus trauks meilės nuotykiai, pramogos. Vis dėlto ne viskas džiugins. Romantiškas iliuzijas gali išsklaidyti nemalonus incidentas. Nepatartina keisti aplinkos, ieškoti naujų pažinčių. Nuo pirmadienio užsiversite darbais, gausite skubių užsakymų arba teks vykti į komandiruotę. Būsite nusiteikę keisti darbą arba įsidarbinti, formuoti naują savo įvaizdį, tobulinti darbo metodus. Į periodo pabaigą stiprės seksualiniai poreikiai, apims sportinis ar kitoks azartas, meilės nuotykių troškimas. Galite išdrįsti pasielgti taip, kaip dažniausiai sau neleidžiate. Regis, rizika pasiteisins.

DVYNIAI

Jeigu savaitgalį nuoširdžiai bendrausite su šeimos nariais, kartu šio to imsitės, tikriausiai visi ramiai praleisite laiką, apsitvarkysite buitį. O jeigu mėginsite išvengti šeimyninių pareigų, turbūt užsitrauksite artimųjų nemalonę, galbūt tarp jūsų iškils net šalta siena. Kitą savaitę būsite linkę žavėtis ekstravagantiškais pasiūlymais bei projektais. Saugokite nuo pavojų artimuosius ir vaikus. Prasidėjus jaunačiai, daugės energijos, gerų idėjų, romantiško polėkio. Seksis dirbti kūrybinį darbą, ugdyti vaikus, suktis šou versle. Nuo savaitės vidurio itin rūpės pertvarkos namuose, norėsite kažką keisti asmeniniame gyvenime. Būsite nusiteikę į tai investuoti pinigų, laiko ir pastangų.

VĖŽYS

Šeštadienį galite sėkmingai įgyvendinti planus, susijusius su transportu, pervežimais, reklama. Sekmadienis žymiai niūresnis. Atsargiai su elektra, ugnimi. Kitą savaitę gali užgriūti gausybė keistų rūpesčių. Gali būti, kad vietoj planuotos naudos ar malonumo patirsite nuostolių, nusivylimą. Saugokitės nelaimingų atsitikimų, traumų. Nuo savaitės vidurio palanku sudaryti sutartis, dalyvauti pristatymuose. Tačiau patys svarbiausi jums atrodys vaikų poreikiai ir reikalai, artimųjų planai. Nuoširdžiai stengsitės jiems padėti arba patys nesunkiai prisikviesite ką nors į pagalbą ūkiniams darbams atlikti arba ką nors pervežti, parsivežti ir pan.

LIŪTAS

Savaitgalį galite gauti pajamų iš nuomos, individualių paslaugų, prekybos, arba jums parūps svarbūs pirkiniai. Derėtų neprarasti saiko mėgaujantis malonumais. Galbūt leisitės į kelionę. Nederėtų aklai pasitikėti užsieniečiais. Būkite atsargūs kelyje. Kitą savaitę kažkokie santykiai, sutartys gali nutrūkti ar pakeisti veiklos kryptį. Turbūt reikės greitai apsispręsti dėl pateiktų pasiūlymų ar galimų permainų. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūryboje, sporte. Nuo savaitės vidurio neblogai seksis šeimos, namų, nuomos, ūkiniai reikalai, verslas ir pan. Galite naudingai padirbėti, užsidirbti papildomų pinigų, įsigyti ilgalaikio vartojimo daiktą ar technikos prekę už prieinamą kainą ar kt.

MERGELĖ

Energijos antplūdį savaitgalį pasistenkite išnaudoti kuo produktyviau. Jeigu elgsitės netinkamai, galimos pavydo scenos, meilės nesusipratimai. Pasistenkite nesunaikinti šiltų jausmų. Kitą savaitę galite susigundyti greita ir lengva nauda, kurią mėginsite pasiekti kitų sąskaita, naudodamiesi tarnybine padėtimi arba susidursite su taip besielgiančiaisiais. Regis, pasižymėsite komercine uosle. Galbūt gausite svarbią žinią ar pakvietimą. Antroje savaitės pusėje nestokosite energijos, azarto. Galite imtis daug fizinių jėgų reikalaujančios veiklos, pasižymėti sporte, scenoje, daug nuveikti namų ūkyje.

SVARSTYKLĖS

Šį savaitgalį nelengva bus bendrauti, teks pasitelkti kantrybę, supratingumą. Galimi išgyvenimai dėl verslo arba meilės. Vis dar labai lengva susipykti su asmeniu. kuris jums daug reiškia. Saugokitės traumų, apgaulių. Kitą savaitę galima nesuvaldoma aistra, pavydo priepuolis, staigus išsiskyrimas. Saugokitės traumų, stenkitės išsaugoti finansinį stabilumą, išlaikyti užsakovus, klientus, susitvarkyti nuosavybės dokumentus. Siekdami savo tikslų, galite veikti ne visiškai legaliais būdais. Turbūt stengsitės dėl artimų žmonių ir manysite, kad tikslas pateisina priemones.

SKORPIONAS

Šeštadienį teks pasirūpinti artimų žmonių, draugų reikalais, aiškintis asmeninius santykius. Galite dalyvauti renginiuose. Sekmadienį jau jausitės pavargę nuo šurmulio, dėmesio. Galimi sveikatos sutrikimai. Nuo pirmadienio turėsite rūpesčių, susijusių su šeima, darbu. Galite nukentėti dėl neapgalvotai ištartų žodžių, paskleistų gandų. Saugokite reputaciją ir sveikatą. Regis, prasidėjus jaunačiai vis labiau trauks išlaidauti, o mintys suksis apie pramogas. Jūsų galias stiprins draugai, pažįstamieji ir šiaip jums palankūs artimos aplinkos žmonės. Tikėtinos papildomos pajamos, daugiau populiarumo.

ŠAULYS

Savaitgalis neleis pamiršti rūpesčių. Vargu ar pavyks išvengti įtampos bendraujant su partneriu. Būtų neprotinga pasiduoti emocijoms ir iškloti viską, ką galvojate. Gali nustebinti draugų, pažįstamųjų planai ar pasiūlymai. Nuo pirmadienio bus nelengva išvengti išbandymų. Kažkas gali nuvilti atliekant svarbų reikalą ir per tai galite patirti nuostolių arba gali nukentėti reputacija. Dėl neatsargumo gali nukentėti artimas žmogus. Nuo savaitės vidurio iki savaitgalio būsite kiek aptingę. Labai domins įvairios paskalos, gandai, nelegalūs dalykai, paslaptys. Būsite linkę svajoti, fantazuoti. Galimas meninis įkvėpimas.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galite gauti žinią iš toli arba kažkur vyksite, dalyvausite. Jūsų pasisakymai kitiems darys įtaką, tad jauskite atsakomybę. Kad išvengtumėte problemų, sekmadienį viską darykite neskubėdami, nepažeisdami taisyklių. Kitos savaitės pradžioje daugiau dėmesio skirkite profesiniams reikalams, nes dėl aplaidumo gali kilti avarinė situacija. Saugokitės traumų, konfliktų. Nuo savaitės vidurio aktyviau bendrausite. Tai geras metas ir draugiškiems, ir oficialiems susitikimams, renginiams organizuoti, visuomeniniams projektams vykdyti, keliauti, stažuotis.

VANDENIS

Savaitgalį suksite galvą, kaip be didelių pastangų pagerinti savo  materialinę padėtį. Tai, ko imsitės, gali pridaryti nuostolių arba skriaudų kitiems. Galbūt kils rūpesčių, susijusių su kelione ar svečiais. Didelė avarijų tikimybė, tad būkite atidūs. Nuo pirmadienio tvirčiau laikykite vadeles, kad nenuklystumėte ir išvengtumėte problemų. Galbūt nekantriai lauksite egzamino, publikacijos, projekto įvertinimo. Labai darbingas turėtų būti savaitės vidurys. Galimi reikšmingi susitikimai su užsieniečiais, intelektualais, politikais. Galite padaryti įspūdį vadovybei ar publikai. Regis, viešumas jums nepakenks.

ŽUVYS

Savaitgalis gali prasidėti smagiai, o baigtis visiškai nelinksmai. Kad ir ko imsitės, nepraraskite saiko ir atsargumo. Būkite labai dėmesingi mylimam žmogui, padoriai elkitės viešumoje. Gerbkite senyvus asmenis, net jei jie atrodo nemalonūs ir įkyrūs. Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio teks sukti galvą dėl reikalų, susijusių su alimentais, draudimu, vertybiniais popieriais. Aplinkiniams galite atrodyti priekabūs, nenuoseklūs. Saugokitės traumų, infekcijų. Nuo savaitės vidurio galima tikėtis sėkmingų dienų, jei jūsų veikla susijusi su finansais, tarptautine prekyba, teise, tarpininkavimu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių