Astrologinė prognozė spalio 15–21 dienoms

AVINAS

Savaitgalis tikriausiai bus kupinas pavojų, nesantaikos. Nieko gero, jei susipainiojote savo santykiuose, emocijose, troškimuose. Kitos savaitės pradžia atrodys rami, soti, norėsis patogumų, malonumų, lengvos naudos. Regis, kaip tik dėl to galima susigundyti piktnaudžiauti tarnybine padėtimi, imti daugiau, nei jums priklauso, ir pan. Bus nemalonu, jeigu teks turėti reikalų su pareigūnais, žurnalistais ar nedraugiškai nusiteikusiais konkurentais. Tramdykite savo impulsyvumą, norą ginčytis, nes tai į gera nenuves.

JAUTIS

Savaitgalį galimas keistas incidentas ar sveikatos sutrikimas. Gali pasirodyti, kad iliuzijos, susijusios su kokiu nors asmeniu ar veikla, nelabai pagrįstos. Kitą savaitę pradėsite neblogai nusiteikę, tačiau nebus lengva suvaldyti emocijas. Gali nustebinti žinia iš toli arba netikėtas jūsų kompetencijos, įstatymų paisymo, higienos patikrinimas darbe ar kt. Tikėtini neįprasti įspūdžiai komandiruotėje. Galbūt daug jėgų pareikalaus ruošimasis konferencijai, egzaminui, viešai kalbai ar pan.

DVYNIAI

Savaitgalis gali pridaryti nuostolių, jei tik pasiduosite neprognozuojamų draugų ar gerbėjų vilionėms, priimsite avantiūristišką pasiūlymą. Regis, mylimas žmogus, vaikai sukels rūpesčių, nepasitenkinimo. Nuo pirmadienio ne iš karto atsikratysite apnikusio tingulio, svajingumo. Kai pažvalėsite, dėl rimtos finansinės, verslo ar kitos problemos galite vėl labai sutrikti. Nežiopsokite pasirašinėdami dokumentus, vairuodami. Jeigu būsite išsiblaškę ir patiklūs, už nosies jus vedžios netgi vaikai.

VĖŽYS

Nors ir sudėtinga, bet savaitgalį pasistenkite atsiimti skolas. Kitos savaitės pradžia bus aktyvesnė ir malonesnė už jos vidurį. Jausite bendraminčių ar kolektyvo palaikymą ir tai padės jums atsilaikyti prieš įnirtingus konkurentus ir oponentus. Pastarieji šiuo metu gali labai suaktyvėti ir rengti nemalonius, o gal net agresyvius išpuolius. Savaitės viduriukas bus sunkus tiems, kurie turi dėl ko nors konkuruoti, bylinėtis, teisintis. Atpirkimo ožiu galima tapti be jokios kaltės. Saugokitės klastūnų.

LIŪTAS

Savaitgalį derėtų taktiškai spręsti tarpasmenines problemas. Susikompromituoti galima dėl nesugebėjimo teisingai reaguoti į situaciją ir ištartus žodžius. Kitą savaitę pradėsite darbingai nusiteikę. Nestokosite kūrybinės ugnelės, o jūsų ambicijos nebus tuščios. Gali pavykti įsidarbinti, jeigu tai aktualu. Kita vertus, turite labai saugotis techninių avarijų darbe ir laikytis darbų saugos taisyklių. Žinių, instrukcijų pritaikymas dabar išties svarbus. Jeigu teiksite interviu, galvokite, ką kalbate.

MERGELĖ

Šį savaitgalį jums gali kilti keblumų dėl nepakankamo nekilnojamojo turto rinkos, verslo peripetijų, kainų srities suvokimo. Aktyvios veiklos savaitė įsibėgės nuo pat pirmadienio. Regis, jums teks demonstruoti ir žinias, ir įgūdžius, ir ypatinguosius savo gebėjimus, talentus. Vis dėlto net įdėjus daug jėgų, azarto, širdies, nebūtinai gausite tai, ko esate verti. Konkurentai ir žmonės, su kuriais gali tekti varžytis dėl naudos ar kažką dalytis, bus pasirengę viskam.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būkite atlaidesni savo partneriams. Nederėtų priekaištauti dėl jausmų ar pinigų stygiaus. Raskite bendrų pomėgių ar bent jau nevaržykite vienas kito iniciatyvos. Nuo pirmadienio prasidės nelengva savaitė. Per didelis noras ir užmojai gali nuvesti į aklavietę. Kažkas jums kaišios pagalius į ratus. Lyg be galvos lėkdami, skubėdami, save demonstruodami, galite apleisti šeimą ir neužkirsti kelio problemai namuose. Reikėtų itin saugotis buitinių avarijų, gaisro. Norinčiųjų sumenkinti jūsų autoritetą taip pat netrūks. Nepasiduokite provokacijoms.

SKORPIONAS

Savaitgalį jums nebus lengva bendrauti ir suprasti kitus žmones. Nesistenkite primesti savo valios ir norų kitiems, kad ir brangiausiems žmonėms. Nuo pirmadienio derėtų daugiau dėmesio skirti partneriams bei atidžiau stebėti konkurentų užmačias ir veiksmus. Nebūsite linkę paisyti kompromisų, susitarimų. Per kieta pozicija, storžieviški žodžiai tikriausiai sukels nemalonų atgarsį. Jei jums aktualu parduoti ar įsigyti techninę prekę, bus lengva apsigauti. Su technika, kelyje elkitės ypač apdairiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių