Astrologinė prognozė vasario 28–kovo 6 dienoms

AVINAS

Savaitgalį būsite emociškai įsitempę. Nustebins netikėtas artimo žmogaus poelgis, pasiūlymas. Jums atrodys, kad jis žaidžia dvigubą žaidimą. Venkite šeiminių scenų, Pravartu tvarkyti buitinius reikalus. Kažką originaliai pakeisite savo aplinkoje. Kitą savaitę būsite aktyvūs kūrybos ir sporto srityse. Jei esate įsimylėję, sulauksite norimo atsako.

Palankus metas ir kolektyviniams projektams, renginiams, įvairioms pramogoms, pažintims. Galite sužibėti savo gabumais, sulaukti komplimentų, meilės prisipažinimų. Tačiau gali paūmėti kai kurios lėtinės ligos. Pasisaugokite ir intrigų darbe, politikoje.

JAUTIS

Savaitgalį jums gali tekti priimti svečius ir skirti jiems daug dėmesio, suteikti pageidaujamos informacijos. Susitikimas su brangiu žmogumi arba pažintis, įvykusi artimų žmonių dėka, gali tapti itin reikšminga. Būkite atsargūs kelyje. Kitą savaitę ramybės neduos darbo, verslo arba turto klausimai. Suksite galvą, kaip užlopyti asmeninio biudžeto skyles ir kai ką galite padaryti nelegaliu būdu. Geriau jausitės, jei daug bendrausite su šeima, vaikais. Jausite meilės troškulį, vilios slaptos pagundos, bet turbūt vengsite artimo kontakto dėl kirbančių abejonių. Išties verta pagalvoti apie galimus padarinius.

DVYNIAI

Savaitgalį pravartu rūpintis materialine gerove, komfortu, individualiu verslu. Kažkas gali patarti, kaip rasti išeitį iš keblios situacijos, susijusios su namais, šeima, nekilnojamuoju turtu. Kitą savaitę turėtų neblogai sektis darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, raštvedyba, reklama, transportu. Gali nustebinti netikėtas pranešimas, laiškas, meilės prisipažinimas ar intriguojamas pasiūlymas. Malonių emocijų gali suteikti romantiškas nuotykis, laimėjimas žaidime ar pan. Tik venkite skolinti pinigus ir daiktus, nepirkite brangių prekių be garantijos. Vagys, sukčiai nesnaus, tad būkite budrūs.

VĖŽYS

Šį savaitgalį gyvensite savomis ir svetimomis problemomis, prisiminimais. Galbūt jus užlies energija, skatinanti veikti. Bendraukite, rašykite, skambinkite, būkite draugų ir artimųjų apsuptyje. Nuo pirmadienio jums gana gerai seksis dirbti, prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Būsite praktiški ir dalykiški, sumaniai vadovausite kolektyvui. Gali užsimegzti nauji dalykiniai, verslo, o gal ir kitokie ryšiai. Gali būti, kad neatsispirsite pagundai leistis į meilės nuotykį darbe. Tokiu atveju neišvengsite padarinių. Nuo jūsų elgesio, minčių ir įsitikinimų dabar itin priklauso, ar pildysis jūsų geri norai.

LIŪTAS

Šį savaitgalį neverskite savęs įtemptai darbuotis, skubėti. Vertėtų pasiklausyti svetimų problemų ir lyg iš tolo įvertinti savas. Pamėginkite artimiausioms dienoms skirti pasimatymą asmeniui, kurio slapta ilgitės. Kitą savaitę sumaniai ir racionaliai spręsite praktinius reikalus, aiškiai žinosite, ko norite ir siekiate. Puikiai seksis atlikti patikėtą užduotį, pademonstruoti žinias, įgūdžius. Galite kreiptis į įtakingus asmenis ar teisininkus, įsitraukti į naują verslą arba jį projektuoti, vykti į kelionę. Džiugins meilė, flirtai. Tik nemėginkite ko nors apgauti ar kažko laimėti nuskriausdami kitus.

MERGELĖ

Savaitgalį neturėsite galimybės tinginiauti, nes kažkam reikės jūsų dėmesio. Džiugins susitikimai, renginiai. Turėtumėte patekti į įvykių sūkurį. Kai kas jums gali pasiūlyti draugystę, kelionę ar pramogą. Tik neišplepėkite svetimų paslapčių, neregzkite intrigų. Kitą savaitę itin susidomėsite menu, sąmokslo teorijomis, mistika. Kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus, sapnus, nuojautas. Paviršutiniškas bendravimas vargins, norėsis gilumo, intymumo. Galimi įvykiai, kontaktai, kurie sukels jaudinamų vilčių. Vis dėlto gana lengva suklysti renkantis ateities kelius, sprendžiant moralines dilemas.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį kils minčių, planų, susijusių su karjera, politika ar verslo užmojais. Galite tikėtis originalios draugijos ir neplanuotų išlaidų. Svyruosite tarp kelių pasirinkimo variantų. Kai kurias pagundas naudingiau būtų įveikti. Kitą savaitę jausite didesnį kolektyvo palaikymą. Galima įdomi diskusija, pažintis. Nepraleiskite progų pademonstruoti savo sugebėjimų, plėsti naudingų pažinčių ratą. Galbūt pulsite ieškoti pikantiškų meilės pojūčių, nuotykių, siekdami atsiriboti nuo smulkių problemų, rutinos. Derėtų atsargiau elgtis su slapta ir nepatikrinta informacija, gandais.

SKORPIONAS

Savaitgalį mintimis lėksite tolyn nuo kasdienybės, galbūt ir realiai kur nors toli vyksite. O gal nepažįstamas asmuo staiga nustebins savo ypatingu dėmesiu. Domins kultūriniai renginiai. Galite būti pakviesti į proginį vakarėlį, visuomeninį renginį. Kitą savaitę nusiteikite rimtiems darbams. Dalykinis susitikimas, siekiant aukštesnio posto, naujo darbo ar naujų užsakymų, bus rezultatyvus. Galite pasiryžti svarbiam žingsniui. Gali įsiliepsnoti tarnybinis romanas. Jeigu keisite stilių, išvaizdą, rezultatas bus originalus ir daug kam patiks. Puikus metas ir kūrybai, bendrauti su vaikais.

ŠAULYS

Savaitgalį norėsis pramogų, būsite nusiteikę išlaidauti, atsipalaiduoti, neskaičiuodami valandų ir pinigų. Tikėtinas meilės nuotykis, permaina asmeninių santykių srityje. Kitą savaitę jūsų laukia įtakingų žmonių palaikymas, vadovybės įvertinimas, o gal ir įdomus visuomeninis renginys. Galite gauti gera lemiančių žinių iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Jei tai būtų pasiūlymas vykti į komandiruotę, stažuotę ar užmegzti bendradarbiavimą su užsieniečiais, pradėti naują originalų projektą, tai net nedvejokite. Domėsitės priešinga lytimi ir domėsis jumis. Gali išsipildyti kažkokia jūsų svajonė.

OŽIARAGIS

Savaitgalį kuo daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Vertėtų pasikalbėti su šeimos nariais apie įvairius neatidėliotinus klausimus. Vertindami savo jausmus, psichologinį saugumą, nepamirškite, kad ir kitiems tai svarbu. Būkite korektiški. Kitą savaitę palanku konsultuotis su specialistais, ieškoti rėmėjų, galimų verslo dalininkų ir pan. Yra vilties, kad labai palankiai kažką išspręsite, laiku pasitelkę reikiamus žmones. Vis dėlto neskubėkite pulti į euforiją dėl gražiai skambančių pažadų, tiksliai išsiaiškinkite, kas, kaip ir už kiek. Nerizikuokite tuo, kas jums brangu.

VANDENIS

Savaitgalį jums parūps turiningas poilsis. Domėsitės savo išvaizda, galbūt keisite šukuoseną, apsirengimo stilių. Nevenkite kalbėti, lieti jausmus, tačiau pasistenkite girdėti ir pašnekovus. Jūsų valioje gera linkme pakreipti santykius šeimoje, išspręsti neaiškumus su mylimu žmogumi. Kitą savaitę galimos įdomios peripetijos  santykių su dalykiniais ar meilės partneriais bei konkurentais srityje. Su kažkuo iš jų netikėtai galite susieti savo likimą. Aktyviai tvarkykite aktualius reikalus, kreipkitės dėl įsidarbinimo, juridinės ar verslo konsultacijos. Plykstelės meilės aistra, jeigu tik priimsite mestą iššūkį.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite nusiteikę pramogauti, linksmintis. Gali gimti meilės pagundų. Arba mielai leisite laiką su vaikais. Jų labui galite išleisti nemažai pinigų. Pravartu pasinerti į kūrybinę veiklą, vos tik pajutus įkvėpimo ugnelę. Kitą savaitę gerai suktis darbe padės ir išaugusi energija, ir kolegiškas solidarumas. Jeigu mėginate susirasti darbą, galbūt būsite pakviesti į dalykinį pokalbį. Gali būti kompensuotas kažkoks nuostolis, jei patys tuo pasirūpinsite. Galbūt įsigysite naują drabužį, originalų aksesuarą. Pasisaugokite apkalbų, intrigų. Kažkas gali mėginti jums pakenkti – galbūt apšmeižti ar paviešinti paslaptis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šetono spastuose

Šetono spastuose portretas
Šia proga noriu patarti: jei kas nors prisimintumėte, jog, pavyzdžiui, jūsų namuose knygų lentynoje yra knygų ar kažkokių leidinių apie burtus, horoskopus, kortas, sapnininkus, ezoteriką, magiją ir kitus panašius dalykus, ir turite kažkokių amuletų, talismanų, įvairių „laimės" pakabukų, akmenukų ir kitų panašių „smulkmenų", tuomet reikėtų tuos leidinius sudeginti, suplėšyti ar suskaldyti ir išmesti į jiems skirtą vietą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių