Astrologinė prognozė vasario 4–10 dienoms

AVINAS

Savaitgalį daugiausia džiaugsmo teiks paprasti žemiški dalykai, komfortas. Galite įsigyti planuotą daiktą kuo palankiausiomis sąlygomis. Numatomi svarbūs asmeniniai pokalbiai. Tiktų keisti ar patobulinti įvaizdį. Kitos savaitės pradžia bus kupina įspūdžių, kontaktų. Noriai bendrausite, demonstruosite žinias, žarstysite patarimus. Savaitės vidurys gali būti nervingesnis, aplinkiniai nebe tokie geranoriški. Nedramatizuokite, nes viskas turėtų išeiti į gera. Regis, susitiksite su gerbėjais, bičiuliais, džiugins flirtai.

JAUTIS

Savaitgalį galite nemažai nuveikti, jeigu ieškosite reikalingų prekių, informacijos. Tai, dėl ko pavyks susitarti, tikriausiai atneš naudos ir emocinio pasitenkinimo. Pagaliau gali išsispręsti ir buitinė problema, padaugėti komforto. Nuo pirmadienio neblogai seksis įgyvendinti komercinius, reklamos tikslus. Galite pasipelnyti iš informacijos teikimo, mokymo. Galbūt įdomų ryšį užmegsite internetu arba gausite svarbų pranešimą. Nepamirškite šeiminių pareigų, nenumokite ranka į artimųjų problemas. Atsargiai kelyje ir su technika – gresia avarijos.

DVYNIAI

Savaitgalis gali būti labai ramus, atpalaiduojantis. Tačiau didelė infekcijų, alergijų tikimybė, tad saugokite sveikatą. Būkite pakantūs kitų nuomonei, tikėjimui. Laisvalaikį paskirkite fiziniam ir dvasiniam tobulėjimui. Kitą savaitę palanku imtis svarbių darbų, aiškintis finansinius ir meilės santykius. Turbūt pavyks padaryti įspūdį jus dominančiam asmeniui. Regis, sieksite susikurti tvirtesnį materialinįi pagrindą, labiau įsitvirtinti darbe. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio.

VĖŽYS

Savaitgalis žada kontaktų su draugais, bendraminčiais, renginių. Galima maloni pažintis, naujas arba atnaujintas senas hobis. Labiau rūpinkitės sveikata, nes tyko infekcijos, o organizmo atsparumu šiuo metu negalite pasigirti. Nuo pirmadienio tiktų užsiimti menine veikla, kūrybiniais ar socialiniais projektais. Iš esmės iki pat kito savaitgalio jums viskas klosis kuo puikiausiai, jei tik sugebėsite kontroliuoti savo emocijas ir žodžius. O impulsyvumas būtų ne į gera – lengva išprovokuoti konfliktus arba net nelaimingus atsitikimus.

LIŪTAS

Savaitgalį nesėdėsite rankų sudėję. Regis, norėsis pasirodyti viešumoje, prieš publiką arba draugus. Atrodo, kad jums pavyks sublizgėti. Tik ne kiekvienam iš jūsų gerąja prasme. Turbūt teks pakartoti seniau išmoktus dalykus ar pasinaudoti ankstesne patirtimi. Kita savaitė džiugins įdomiais susitikimais, naujomis pažintimis. Gerų vilčių teiks besiplečiantys visuomeniniai ryšiai, organizacinė veikla. Tačiau jei siekiate karjeros, gali tekti patirti slaptas intrigas, šmeižtą ar kitokius klastingus išpuolius. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais.

MERGELĖ

Savaitgalį leisite kažkaip virtualiai, nekasdieniškai arba planuosite ypatingas atrakcijas, tolimas keliones. Saugokite savo turtą, automobilį, pinigus nuo vagių ir įvairaus plauko sukčių. Kitą savaitę palanku diegti naujoves, keisti darbo profilį, tvarkyti finansinius reikalus. Regis, parodysite daugiau iniciatyvos ir valios siekdami įgyvendinti savo sumanymus. Kažkokio postūmio galite tikėtis iš pažįstamų ir draugų. Į periodo pabaigą pajusite jėgų trūkumą, abejones. Galbūt prireiks pagalbos, gydymosi.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį jums labai rūpės pinigai, ypač svetimi ir partnerio. Gali pavykti pasiskolinti norimą sumą ar daiktą ir tikslingai tuo pasinaudoti. Tik nežadėkite to, ko negalėsite padaryti, o prisiimtus įsipareigojimus vykdykite atsakingai, neišsisukinėdami. Nuo pirmadienio sudarytas sandoris, naujai užmegztas romantiškas ar dalykinis ryšys gali būti perspektyvus. Vis dėlto dėl jūsų ar kitos pusės impulsyvumo, nekantrumo gali nutrūkti reikalingos derybos. Gali tekti prisiimti atsakomybę už reikalus ar komplikacijas. Jums gali padėti gebėjimas bendrauti, derinti nuomones, diskutuoti, organizuoti.

SKORPIONAS

Savaitgalį svarbi bus meilės, sekso, sporto ir pramogų sritis. Regis, gerų poslinkių galite tikėtis vedybinio gyvenimo, partnerystės srityje. Galite išgirsti tai, ko tyliai troškote. O ir patys nebedelskite atsakyti į seniai pateiktus klausimus. Nuo pirmadienio bus aktualu sudaryti draudimo sutartį, mokėti mokesčius, pirkti ar parduoti akcijas ir pan. Galimi svarbūs pranešimai. Planai, susiję su kelione, užsieniu, publikacijomis, mokslu tam tikra prasme turėtų būti realizuoti, tačiau kliūčių pasitaikys. Būtų gerai užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą.

ŠAULYS

Savaitgalį jums gali pavykti šauniai padirbėti ir aktyviai pailsėti, pasportuoti. Regis, jus gerai įvertins kiti žmonės, partneris. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Niekada nevėlu juos pakeisti. Kitą savaitę tikriausiai teks mokėti mokesčius ar baudas, grąžinti skolas. Galbūt kils įtampa dėl įsiskolinimo, nesumokėto atlygio. Kartu kils naujų idėjų, susijusių su investicijų galimybėmis, verslu, bendradarbiavimu. Pravartu pasidomėti įstatymais. Meilės reikalai kryps į gera. Numatomas pasimatymas.

OŽIARAGIS

Savaitgalį padaugės meilės širdyje, kūrybinio įkvėpimo. Jums bus nesunku nudžiuginti vaikus, gerbėjus. Seksis atlikti suplanuotus darbus, pasirūpinti grožiu ir sveikata. Tikriausiai kils minčių, kaip panaudoti nebereikalingus daiktus. Kitą savaitę galite daug nuveikti, nes pati aplinka jums visur padės. Tikriausiai gausite naudingos informacijos, susijusios su įsidarbinimu, sveikatos atkūrimu. Neskubėkite nutraukti sutarties arba santykių. Jei labai pasistengsite arba pasitelksite į pagalbą tarpininkus, galite pasiekti palankų susitarimą jums aktualiu klausimu.

VANDENIS

Savaitgalį derėtų leisti šeimyniškai, palepinti artimuosius dėmesiu, naminiu maistu, kartu papramogauti, pasportuoti. Vis dėlto gali tekti eiti į renginius, susitikimus, nors ir pageidausite likti namuose. Galite pasižymėti kokiame nors konkurse, diskusijoje. Kitą savaitę nesunkiai susidorosite su darbais. Gali nustebinti ypatingas kolegų dėmesys. Tik pasistenkite nekonfliktuoti dėl smulkmenų. Pasisaugokite gamybinių traumų, laikykitės technikos eksploatavimo ir eismo taisyklių. Vis geriau seksis kūrybinė ir intelektinė veikla.

ŽUVYS

Savaitgalį jūsų nuotaikos bus permainingos. Regis, daug bendrausite arba kitais būdais kaupsite informaciją ir ja dalysitės. Galimas kūrybinis įkvėpimas. Skirkite šiek tiek laiko ir namams susitvarkyti, buičiai, artimų žmonių poreikiams. Nuo pirmadienio jums nestigs praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. Regis, aktyviai bendrausite su priešinga lytimi arba su vaikais. Domins protiniai žaidimai, kūrybiniai konkursai. Gali atsirasti proga viešai pademonstruoti kompetenciją ir intuiciją.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių