Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 21 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė liepos 21-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien tikriausiai turėsite išlaidų, susijusių su remontu, apdaila arba partnerio poreikiais. Tam tikra prasme gali tekti pakovoti už artimą asmenį, už savo ir/ar jo interesus.

JAUTIS. Nuo santykių su artimais žmonėmis, partneriu priklausys savaitgalio kokybė. Jūs galite labai pagerinti tuos santykius bei suteikti džiaugsmo vaikams, šeimai netikėtais laisvalaikio pasiūlymais.

DVYNIAI. Būsite žvalūs, energingi. Tikėtina, kad užsiimsite mėgstama veikla. Galbūt pajusite įkvėpimą pagerinti namų ar sodybos dizainą, įsigyti naminį augintinį ar kt.

VĖŽYS. Šiandien turėsite kuo pasidžiaugti. Galbūt širdį glostys meilė, vaikų pasiekimai, o gal jums patiems seksis pasireikšti sporte, scenoje ar tiesiog smagiai paturistauti, papramogauti. Galite tikėtis naudos per meną, parodas, renginių vedimą.

LIŪTAS. Šiandien tiktų užsiimti buitine ruoša, žemės darbais. Su artimu žmogumi bus lengviau pagerinti santykius, jei rodysite nuoširdų dėmesį, nupirksite dovanėlę, suvenyrą ar gardumynų. Jeigu esate išvykę, norėsis namo.

MERGELĖ. Aktyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite sužinoti intriguojamą naujieną. Tikėtinos išlaidos, susijusios su artimųjų progomis arba netolima kelione, viešnage.

SVARSTYKLĖS. Būsite linkę nesavanaudiškai elgtis, rodyti dosnumą, rūpestingumą. Didelė tikimybė, kad užmegsite ryšius su jus dominančiu asmeniu, susitarsite dėl aktualaus reikalo ar norimos prekės.

SKORPIONAS. Šiandien jums norėsis meilės, spindesio. Regis, rasite kuo pasidžiaugti. Malonu bus leisti laiką su mylimu žmogumi, vaikais, megzti pažintis, degustuoti gardumynus. Atsargiai kelyje, stenkitės išvengti nemalonių incidentų.

ŠAULYS. Jums šiandien pakaks ramios, jaukios vietelės ir galimybės be rūpesčių patinginiauti, kad išties pasijustumėte komfortiškai, kaip savaitgalį. Seksis meninė kūryba.

OŽIARAGIS. Iš kitų šiandien reikalausite daugiau dėmesio arba patys būsite kažkam labai reikalingi. Galbūt turėsite progą pasireikšti visuomeninės organizacijos veikloje, bendraminčių kolektyve, draugų kompanijoje.

VANDENIS. Jausite emocinę įtampą, stigs kantrybės. Būsite gana kandūs, linkę kritikuoti daug ką, pradedant nuo politikos ir baigiant maistu. Arba patys su tokiais žmonėmis susidursite, bendrausite.

ŽUVYS. Turėtų sektis geri užmojai. Įdomiam užsieniečiui galite sudaryti trumpalaikę draugiją. Jeigu pavyks, užsimegs ir ilgalaikis ryšys. Jeigu keliaujate, laukia stiprūs įspūdžiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių