Draugystės horoskopas: kas artimiausias Dvynių sielai?

Pagarba, atvirumas, nesavanaudiškumas, ištikimybė, pasitikėjimas, tolerancija – kertiniai akmenys statant gyvenimą džiuginančios draugystės tiltus.

Gyvenimą be tikro draugo dažnas sunkiai įsivaizduoja, o neturintys jo jaučia ilgesį ir trūkumą. Vieniems lengvai pavyksta susirasti draugų, kitus supa tik keletas, patikrinti gyvenimo negandų, treti draugais vadina tuos, kurie nuolat kelia įtampą ir verčia jaustis prastesniais, dar kitiems išvis nesiseka patirti nuoširdžios draugystės.

Ar su žmogumi draugystė gali tęstis visą gyvenimą, ar su juo galima leistis į žygį, ar verčiau kartu nesiimti jokios bendros veiklos ir pasitenkinti diplomatišku bendravimu? Patarti šiuo atveju gali jei ne jūsų širdis, tai žvaigždės.

Kurio Zodiako ženklo atstovas gali būti tikras Dvynių sielos draugas, o su kuriuo bendraujant tektų perlipti per save?

Dvyniai ir Avinas

Jų draugystė susiduria su daug sunkumų. Dvynių prigimtis gana materialistinė, reikalaujanti apčiuopiamų rezultatų, ir pakeisti ją praktiškai neįmanoma, o Avinas vengia stoviniuoti ant tvirto pagrindo ir visuomet ieško platesnių horizontų bei siekia idealo.

Dvyniai mėgsta kalbėti apie naujas galimybes, kurios leis tiesiog kasti pinigus, o Avinas mieliau iškels rankas į dangų kviesdamas pakilti palankius vėjus. Ar Dvyniai palenks Aviną prie žemiškojo pasaulio, ar Avinas trauks Dvynius į dangų – į šį klausimą bus labai sunku atsakyti.

Dvyniai ir Jautis

Jei meilėje ir šeimoje ši sąjunga – labai sėkminga, tai draugais Jautis ir Dvyniai būna retai. Jie turi kai kurių panašumų, kurie suartina, visgi santykiai dažniausiai susiaurėja iki mandagumo frazių „Labas“, „Kaip sekasi?“ Sunku įsivaizduoti, kad jie turėtų, ką daugiau vienas kitam pasakyti.

Visgi reikia pridurti, kad ilgainiui ir abipusio geranoriškumo dėka Jaučiui ir Dvyniams pavyksta užmegzti tikrą draugystę. Tokiu atveju santykiai būna geri ir tvirti. Kad ir kaip būtų, nesutaikomos prieštaros tarp šių Zodiako ženklų atstovų nėra.   

Dvyniai ir Dvyniai

Tokia draugystė yra įmanoma ir net gali labai sėkmingai klostytis atsižvelgiant į tai, kad gimusieji po Dvynių ženklu natūraliai mėgsta teikti malonumą kitam. Visgi jiems būtina atkreipti dėmesį į savo charakterio neigiamus bruožus ir juos pažaboti, priešingu atveju draugystei kils didelių sunkumų.

Gali būti, kad du Dvyniai ilgainiui imsis gudrauti ir išnaudoti vienas kitą net patys to nesuprasdami. Be to, pavydas ir apkalbos, kurio nė vienas nevengia, tikrai nesukuria draugystei palankios terpės, ypač kalbant apie po Dvynių ženklų gimusias moteris.

Dvyniai ir Vėžys

Dvynių ir Vėžio santykiai klostosi kuo puikiausiai tiek kalbant apie šeimos kūrimą, tiek apie tikrą draugystę. Tai tobula Zodiako ženklų dermė klestėti draugystei, apie kurią rašomos knygos. Vėžio tikėjimas gėriu veikia kaip priešnuodis Dvynių polinkiui pasipelnyti.

Jiedu praleidžia daugybę nuostabių akimirkų kartu tiesiog juokdamiesi, o sunkiausiais gyvenimo momentais tvirtai laikosi vienas kito. Dvynių ir Vėžio draugystei labai tinka tokia frazė: jei visi draugai būtų tokie kaip jie, žmonija būtų neabejotinai laimingesnė. Paprastai toks ryšys kitų minimas kaip tobulos ir trokštamos draugystės pavyzdys.

Dvyniai ir Liūtas

Šių Zodiako ženklų atstovai turi gerų galimybių sutarti. Vienas kitame jie atras tai, ko trūksta. Dvynių ir Liūto draugystė, kaip ir meilė, yra globėjiška.

Jiedu vertins tarpusavio ryšį, kuris išties praturtins gyvenimą. Tokią draugystę taikliai apibūdina toks posakis: „Žemė mus verčia laukti jos dovanų visą sezoną, bet draugystės derlių mes nuimame kiekvieną akimirką“.

Dvyniai ir Mergelė

Jei Dvyniams ir Mergelei pavyksta išlaikyti daugiau ar mažiau korektiškus santykius, tai galima laikyti dideliu pasiekimu. Paprastai tarp šių Zodiako ženklų atstovų tvyro šaltasis karas. Mergelės yra gana sėslūs žmonės, namisėdos, naivoki lyginant su Dvyniais, kuriems pažįstami ne tiesūs, o vingiuoti gyvenimo keliai ir kuriems artimesnis ryšys ne su namais, o su plačiu pasauliu.

Mergelei Dvyniai gali pasirodyti išnaudotojai, o Dvyniai nesikuklina gimusį po Mergelės ženklu laikyti tiesiog kvailiu.

Akivaizdu, kad jų draugystei vystytis nėra tinkamų sąlygų. Jei tarp jūsų svečių bus Dvyniai ir Mergelė, tik nesugalvokite jų pasodinti greta ar priešais, – sklandžiam jūsų vakarui kils labai realus fiasko pavojus.

Dvyniai ir Svarstyklės

Puoselėti tokią draugystę nėra sunku, nes Dvyniai ir Svarstyklės vienas kitą moka papildyti. Dvyniams nuolat reikia palaikymo, rodomo pasitikėjimo, o Svarstyklės visada turi „rezerve“ tinkamų patarimų. Beje, tie patarimai būna labiau filosofiški ir konkretaus atsakymo neduodantys, bet ar tai svarbu, jei Dvyniams jie leidžia pasijusti tvirčiau.

Savo ruožtu Dvyniai Svarstyklėms suteikia realybės pojūtį – nuleidžia ant žemės, bet nepastūmėja į pesimizmą ir nedaigina nepasitikėjimo žmonėmis. Jie abu yra plepūs ir gali praleisti daugybę valandų kalbėdami apie viską, apie nieką ir nė nejaučia nuovargio.

Dvyniai ir Skorpionas

Mažai kuo panašūs ir neturintys bendrų interesų Dvyniai ir Skorpionas paprasčiausiai negali palaikyti artimos draugystės. Jų santykiai dažniausiai būna paviršutiniški, apsiriboja mandagumo „ataskaitomis“. Trokštantys artimo ryšio Dvyniai gali dėti išties pagirtinas pastangas, bet Skorpionui, tiesą sakant, tai nelabai įdomu.

Visgi Dvyniai ir Skorpionas žino, kad nutikus nelaimei, kilus problemoms, gali pasitikėti vienas kitu. O tai – vienas labiausiai draugystėje vertinamų dalykų, ar ne? Kaip sakė Epikūras, „mums reikia ne tiek draugų pagalbos, kiek įsitikinimo, kad jie atskubės mums į pagalbą“.

Dvyniai ir Šaulys

Dvynių ir Šaulių draugystė yra ne tokia rizikinga kaip meilės ar šeimos santykiai, bet neapsieina be sunkumų. Iš prigimties jie nėra sutverti sutarti. Abu pernelyg ambicingi ir besikratantys lankstumo, kompromisų. Prie tokio savybių rinkinio reikia pridėti tylią vienas kito pajuoką.

Šių Zodiako ženklų atstovams patariama nebandyti santykių kreipti artimos draugystės link, kad būtų išvengta skaudžių pasekmių. Geriausias būdas sutarti ir išvengti abipusės neapykantos – palaikyti diplomatiškus santykius.

Dvyniai ir Ožiaragis

Draugiškas sutarimas yra įmanomas, jei vienas kitam nebando primesti savo nuomonės. Dvynių ir Ožiaragių tarpusavio nesupratimas yra ne išimtis, o tendencija, todėl jie patys labiau linksta palaikyti neutralius santykius ir taip išvengti trinties rizikos.

Tinkamiausias būdas palaikyti gerus santykius šiuo atveju – reguliariai sportuoti kartu ir vėliau išlenkti bokalą ar pasivaišinti restorane.  Yra galimybė, kad taip bendraujant gali užsimegzti artimesnė draugystė.

Dvyniai ir Vandenis

Draugystės tikimybė yra labai didelė. Dvyniai ir Vandenis turi daugiau panašumų nei skirtumų. Gali būti, kad Dvyniai nebus visuomet ištikimi, tačiau tai Vandeniui, kuris taip pat linkęs į dvigubus žaidimus, nesukels problemų. Reikia pabrėžti, kad šių Zodiako ženklų atstovai puikiai žino vienas kito stipriąsias savybes ir tai leidžia vienam kitą gerai suprasti.

Dvyniai ir Vandenis nebūna nemalonūs ir žavisi vienas kitu. Tikėtina, kad jų draugystė bus ilgalaikė. 

Dvyniai ir Žuvys

Jų draugystė būna nei šiokia, nei tokia, bet konfliktų tikimybė yra labai menka. Geriausias būdas išlaikyti tokius santykius yra per daug nesistengti jų išlaikyti.

„Draugystę stiprina draugų lankymas, bet retas jų lankymas“, – toks būtų patarimas šių Zodiako ženklų atstovams. Abi pusės savo draugystę paprastai palieka savieigai. Jų ryšį padeda išsaugoti oficiali pagarba, o ne gilesni jausmai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vanesa

Vanesa portretas
As esu Dvynis,o mano drauge yra Skorpijonas as nesutinku ,kad mes negalim palaikyti draugistes. Mes kaip tik galim mes esam kaip Dvynis su Veziu mes viena kita visada palaikom.

Matas gedvilas

Matas gedvilas portretas
Liūtas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių