Buvęs JT generalinis sekretorius ir B. Gatesas vadovaus komisijai dėl klimato kaitos

  • Teksto dydis:

Buvęs Jungtinių Tautų generalinis sekretorius Ban Ki-moonas (Ban Kimunas) ir milijardierius, filantropas Billas Gatesas (Bilas Geitsas) vadovaus kitą mėnesį pradėsiančiai dirbti tarptautinei komisijai dėl klimato kaitos, pirmadienį paskelbė Nyderlandų vyriausybė.

Pasaulinio adaptacijos centro (Global Center on Adaptation), Nyderlandų ir pasaulinės ne pelno organizacijos „World Resources Institute“ komisija sieks „įtikinti šalis visame pasaulyje imtis priemonių apsisaugoti nuo klimato kaitos padarinių“, sakė olandų infrastruktūros ir vandentvarkos ministrė Cora van Nieuwenhuizen (Kora van Niuvenheizen).

Pasaulio banko vadovė Kristalina Georgijeva taip pat prižiūrės Roterdame įsikūrusią komisiją, vadinančią save „sprendinių tarpininku“ siekiant paspartinti reformas dėl klimato, susiejant vyriausybes ir tarpvyriausybines institucijas, privatųjį ir valstybinį sektorius, sakoma pranešime, pasirodžiusiame dvi dienos po visame pasaulyje įvykusių protestų dėl klimato.

„Tikimės, kad būtinybė adaptuotis prie klimato kaitos gali būti jaučiama pasauliniu mastu“, – sakė ministrė C. van Nieuwenhuizen. Ji pridūrė, kad kitų metų rugsėjį bus pristatytas veiksmų planas dėl labiausiai klimato kaitos pažeidžiamų zonų apsaugos.

„Nyderlandų vyriausybės šiandienos pranešimai yra labai svarbus žingsnis į priekį siekiant atkreipti didesnį dėmesį į adaptaciją prie klimato ir išprovokuoti veiksmus dėl jos“, – sakė Ban Ki-moonas. Jis pridūrė, kad komisija leidžiasi į „pasaulinę misiją paspartinti adaptaciją“.

Ban Ki-moonas, „Microsoft“ įkūrėjas B. Gatesas ir K. Georgijeva spalio 16 dieną Nyderlanduose dalyvaus konferencijoje, kurios metu oficialiai pradės dirbti minima komisija.

Komisija steigiama 17-os Amerikos valstijų koalicijai pažadėjus mesti iššūkį prezidentui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui), kurio sprendimu JAV pasitraukė iš Paryžiaus susitarimo dėl klimato kaitos, ir įsipareigoti laikytis taisyklių dėl klimato, priimtų valdant ankstesniam prezidentui Barackui Obamai (Barakui Obamai).

Tuo tarpu tūkstančiai delegatų renkasi San Fransiske į šią savaitę vyksiantį trijų dienų Pasaulinį klimato susitikimą (Global Climate Action Summit), kuriuo siekiama paramą Paryžiaus susitarimui pakylėti į naują lygį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

III-jo ir IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas R.Zubinas

III-jo ir IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas R.Zubinas  portretas
ĮDOMU?! Kodėl, atrodytų, toks rimtas dienraštis kaip Kauno DIENA, visiškai nereaguoja į mano, jau 12 metų, skelbiamus ŠIO TŪKSTANTMEČIO PASAULINIUS ATRADIMUS, KLIMATO KAITOS, TEMA?! Nei Ban Kimunas, nei Bilas Gatesas nieko nesugebės padaryti šioje srityje, jeigu NEPAŽINS MANO ATRASTUS TREČIĄJĮ IR KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS ir JŲ GEOFIZIKĄ!!! PADĖKITE ŠIEMS VADOVAMS ir PASAULIUI viešindami TREČIĄJĮ IR KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS!

III-jo ir IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas R.Zubinas

III-jo ir IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas R.Zubinas  portretas
Seniausios Žemėje Lietuvių kalbos dėka yra atrasti TREČIASIS IR KETVIRTASIS ŽEMĖS AŠIES FIZINIAI JUDĖJIMAI! Pasirodo, kad ŽEMĖ - NE TIKTAI SUKASI APIE SAVO AŠĮ ir ORBITA SKRIEJA APIE SAULĘ, bet ir PASTOVIAI (6000 metų PERIODIŠKUMU!) VERČIASI PER SAVO AŠIGALIUS! (Tai yra TREČIASIS ŽEMĖS AŠIES FIZINIS JUDĖJIMAS!). Beja, (INVERSIJOS PLOKŠTUMA), kurioje Žemė verčiasi per ašigalius, savo ruožtu, (96 000 metų periodiškumu) SUKASI APIE STATMENĮ Į EKLIPTIKĄ! . (TAI KETVIRTASIS ŽEMĖS AŠIES FIZINIS JUDĖJIMAS)! AMEN! Šie Žemės ašies fiziniai judėjimai, puikiai paaiškina - Kodėl? ir kaip? Žemėje kinta klimatas!

kas

kas portretas
isto jei kiti nesuinteresuoti nes tokie /balvonai/ kaip kariskiai palaikomi pentagono kaip terse taip ters gamta kartu su verslininkais nes ju protelis sukoncentruotas savo veiklai kuri ir tersia aplinka reikia bendro sutarimo kurio nebus kol vyks kariniai konfliktai taip bus zudomi zmones o kartu ir gamta......
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių