„Emerson Innovation Day“ subūrė besidominčiuosius technologijomis

  • Teksto dydis:

Antradienį Klaipėdos universitete praūžė pirmąsyk uostamiestyje organizuota „Emerson Innovation Day“. Renginys Aula Magna erdvėse dovanojo progą apžvelgti pramonės atstovams aktualiausias temas bei pakvietė į unikalią technologinių sprendimų parodą.

Užsienio ekspertų pranešimų, kurių temos atspindėjo aktualiausias pramonės vystymosi tendencijas ir „Industrijos 4.0“ procesus, klausėsi ne vien gausiai susirinkę verslo atstovai, su automatizacijos sprendimais kasdieniame darbe susiduriantys specialistai, bet ir akademinis jaunimas – SGD terminalų inžinerijos ir kitų specialybių studentai.

„Emerson Innovation Day“ Klaipėdos universiteto erdvėse pakvietė į dvi vienu metu vykusias sesijas. Viena jų apėmė sprendimus gamybinio sandėliavimo srityse, kita buvo skirta efektyviam technologinės įrangos panaudojimui pritaikant įvairias monitoringo sistemas, kurios įgalina itin veiksmingai planuoti įrenginių priežiūros procesus, o taip pat sumažinti energijos sąnaudas.

Renginys taip pat suteikė galimybę susipažinti su išskirtiniais „Emerson Automation Solutions“ technologiniais sprendimais. Siekiant atskleisti kiekvienos sistemos kompleksiškumą ir ypatumus, jas įkūnijo veikiančios mini instaliacijos, prie kurių visą dieną nestigo susidomėjusių renginio dalyvių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių