Prancūzų sukurto dviračio rėmas sukiojasi į skirtingas puses

  • Teksto dydis:

„The Trocadero Fixie“ yra nepaprastas dviratis. Žiūrint į jį sunku patikėti tuo, ką matome: jo ratai, užuot riedėję vienas paskui kitą, gali išsiskirti į skirtingas puses.

Šią konstrukciją sugalvojo broliai iš Prancūzijos, kurie tiesiog laisvu metu mėgo važinėtis dviračiais. Jie teigia, kad naujasis dviratis yra beveik neslystantis ir gali atlikti neįtikėtinai staigius posūkius.

Jį nėra taip sunku valdyti, kaip gali pasirodyti. Tačiau visiškam kūno prisitaikymui prie neįprastos transporto priemonės gali prireikti poros dienų.

Internautai vis dėlto įžvelgė ir keletą problemų, susijusių su šiuo nauju dizainu. Jei ratas prarastų sukibimą su kelio danga, jis gali nuslysti į šoną ir apversti dviratininką. O jei tai vyktų greta automobilių, gali atsitikti rimtų avarijų. Problemų gali kilti ir tuo atveju, jei dviračio ratas nuslystų nuo šaligatvio atbrailos – jį suvaldyti būtų išties mažai galimybių.

Tiesa, broliai prancūzai kol kas savo kūrinio pardavinėti neketina. Šiuo metu tokių dviračių yra pagaminta vos 30. Tačiau atlikus daugiau bandymų ir išanalizavus visuomenės susidomėjimą naująja konstrukciją, vyrai neatmeta galimybės pristatyti dviratį rinkoje.

Ar jiems pavyks, tai tik laiko klausimas, tačiau pripažinkite, konstrukcija išties atrodo įdomiai ir išbandyti visai knieti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių