„Samsung“ pristatė naują „Galaxy Note9“: telefoną trokštantiems to, kas geriausia

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Niujorke „Samsung“ pristatė naują aukščiausios klasės „Note“ serijos flagmaną – išmanųjį telefoną „Galaxy Note9“.

Šios serijos įrenginiai vertinami ir atpažįstami dėl pažangiausių ir inovatyviausių kompanijos technologijų. Naujasis bendrovės produktas „Note9“ pasižymi itin našiu veikimu, jame įdiegta geriausia kada nors sukurta „Samsung“ išmaniojo telefono kamera, o patobulintas rašiklis „S Pen“ nuo šiol atlieka dar daugiau funkcijų – „Bluetooth“ ryšio dėka, nuotoliniu būdu juo galima valdyti kamerą, prezentacijas ir atlikti kitus veiksmus.

„Naujasis „Note9“ dar kartą patvirtina, kad aukščiausios „Galaxy“ klasės flagmanai yra kokybiškiausių technologijų ir inovacijų junginys. Šis išmanusis sukurtas vartotojams, kuriems svarbus našus, galingas ir sumanus veikimas“, –  sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje. – „Note“ serijos naudotojai yra patys ištikimiausi „Samsung“ gerbėjai, kurie trokšta to, kas yra geriausia ir siekia aukščiausių rezultatų ne tik dirbant, bet ir pramogaujant.“

Galingas veikimas visą dieną

Šiandieniniams vartotojams reikia išmaniojo, kuriuo jie galėtų pasikliauti visą dieną. Naujasis „Galaxy“ turi didžiausią šios serijos flagmanuose iki šiol įdiegta 4,000 mAh talpos bateriją. Ši baterija neleis išmaniajam išsikrauti net jei visą dieną kalbėsite, rašysite žinutes, žaisite žaidimus ar nuo ryto iki vakaro žiūrėsite filmus. Itin galingame „Galaxy Note9“ įdiegtas pažangiausias 10 nm procesorius palaiko didžiausią tinklo greitį rinkoje (iki 1,2 gigabaito per sekundę) transliuojant vaizdo įrašus tiesiogiai arba siunčiant duomenis.

„Note9“ Lietuvoje bus galima įsigyti su 128 GB talpos vidine atmintimi, tačiau į šį flagmaną galima papildomai įdėti ir 512 GB Micro SD atminties kortelę, kas suteiks užtektinai vietos nuotraukoms, vaizdo filmukams, žaidimams ir programėlėms. „Galaxy Note9“ įdiegta pirmaujanti rinkoje ir „Samsung“ išvystyta „Water Carbon Cooling“ aušinimo sistema, o įrenginio dirbtinis intelektas pagrįstas darbą reguliuojančiu algoritmu, užtikrinančiu galingą ir stabilų veikimą.

„S Pen“ evoliucija

Naujasis telefonas, kaip ir jo pirmtakai, turi rašiklį „S Pen“, jau tapusį pagrindiniu šios serijos išmaniųjų bruožu. Šis rašiklis, anksčiau sukurtas kaip įrankis rašymui ir piešimui, dabar vartotojui leis atlikti daug daugiau.

Patobulintas „S Pen“ pasižymi mažo energijos vartojimo „Bluetooth Low-Energy“ (BLE) technologija. Vos vienu rašiklio paspaudimu dabar nuotoliniu būdu bus galima fotografuoti, rodyti bei keisti skaidres, paleisti arba sustabdyti vaizdo filmuką ir dar daugiau. Taip pat bendrovė šiais metais savo vartotojams ruošiasi pristatyti dar vieną naujovę: su „Bluetooth Low-Energy“ technologija „S Pen“ rašikliu bus galima valdyti telefone įdiegtas programėles.

Pažangiausia kamera ir dar geresnės nuotraukos

Didelei daliai vartotojų vienas svarbiausių dalykų išmaniajame yra kamera, kuri geba užfiksuoti profesionalias nuotraukas. Todėl „Galaxy Note9“ kameroje bendrovė integravo keletą naujovių:

• Vaizdo optimizatorius. „Galaxy Note9“ integruota kamera atpažįsta vienoje nuotraukoje esančius atskirus elementus ir juos automatiškai suklasifikuoja į tam tikras kategorijas. Tokiu būdu išgaunamos gyvos, ryškių spalvų ir dinamiškos nuotraukos.

• Trūkumų aptikimas. „Galaxy Note9“ aptinka ką tik įamžintos nuotraukos trūkumus ir iš karto informuoja vartotoją. Nufotografavus nuotrauką nešvariu objektyvu, užfiksavus išsiliejusį ir nesufokusuotą vaizdą ar įamžinus sumirksėjusį objektą, išmaniojo ekrane iš karto atsiranda pranešimas įspėjantis apie nekokybišką nuotrauką.

• Aukščiausios kokybės kamera. Dėka pažangiausių funkcijų ir aukščiausios kokybės technologijų kombinacijos, „Galaxy Note9“ turi geriausią kamerą rinkoje. Naujas išmanusis pasižymi patobulinta vizualinio triukšmo mažinimo technologija bei turi dvigubą diafragmos objektyvą , prie šviesos prisitaikantį taip, kaip ir žmogaus akis. Nesvarbu, kokioje šviesoje fotografuosite, nutraukos visuomet bus ryškios.

Kokybiškiausios patirtys dirbant ir pramogaujant

Naujasis „Galaxy Note9“ išmanusis išlaikė vieną pagrindinių „Samsung“ flagmanų dizaino elementų – bekraštį ekraną  „Infinity Display“. Beje, naujojo telefono „Super AMOLED“ ekranas yra dar didesnis ir siekia 6.4 colius  Telefone taip pat integruoti kokybišką garsą užtikrinantys „AKG“ garsiakalbiai, o erdvinį garsą palaiko „Dolby Atmos“.

„Samsung Dex“ leidžia išmanųjį, sujungiant patogiais HDMI adapteriais , prijungti prie monitoriaus arba kito ekrano, taip paverčiant telefoną savarankišku arba laisvai funkcionuojančiu antru ekranu. Šis sprendimas vartotojui išmaniuoju leidžia naudotis kaip kompiuteriu, kurti prezentacijas, redaguoti nuotraukas ir žiūrėti mėgstamiausias laidas. Pavyzdžiui, monitoriuje vykdant vaizdo peržiūrą, tuo pačiu metu rašikliu „S Pen“ galima žymėtis pastabas ar savo išmanųjį naudoti kaip kompiuterio pelės klavišus: dešiniuoju pelės klavišo spustelėjimu perkelkite, pašalinkite ar monitoriuje naudokite kelis skirtingus langus.

Kas dar slypi už „Galaxy“?

„Note9“ taip pat pasižymi greitu bevieliu įkrovimu, atsparumo tiek vandeniui, tiek ir dulkėms IP68 standartu  bei turi tokias „Samsung“ programėles, kaip „Samsung Health“ bei „Samsung Pay“. Naujame flagmane taip pat integruota „Samsung Knox“ saugumo platforma ir biometrinio autentifikavimo funkcijos, įskaitant pirštų atspaudų ir akies rainelės skaitytuvus bei veido atpažinimo funkciją.

Naujasis „Galaxy“ atveria dar didesnes galimybes darbui ir pramogoms bei užtikrina sklandų į vieną ekosistemą sujungtų „Samsung“ įrenginių veikimą. Su „Note9“ ir „SmartThings“ galima lengvai valdyti į daiktų interneto (IoT) sistemą sujungtus prietaisus ar nuveikti dar daugiau su personalizuotu išmaniuoju asistentu „Bixby“ . Bendrovė taip pat turi naujienų ir muzikos gerbėjams – kompanija pradėjo bendradarbiauti su muzikos platforma „Spotify“ . Ši partnerystė leidžia lengvai sinchronizuoti ir dalintis muziką, grojaraščiais ir tinklalaidėmis tarp „Note9“, „Smart TV“ įrenginių ir „Galaxy watch“ išmaniojo laikrodžio, kuris taip pat buvo pristatytas Niujorke vykusio „Unpacked“ renginio metu.

Nuo rugpjūčio 24 d. naujuosius flagmanus bus galima įsigyti Lietuvos parduotuvėse. Vartotojai galės pasirinkti iš dviejų įrenginio spalvų – vidurnakčio juodos ir vandenyno mėlynos su derančiais „S Pen“ rašikliais.

Taip pat „Samsung“ vartotojams, kurie „Galaxy Note9“ įsigys išankstinių užsakymų metu, nuo rugpjūčio 9 d. iki rugpjūčio 23 d., siūlo grąžinti savo seną telefoną ir už tai gauti specialią premiją. Pasiūlymas ypač turėtų sudominti ankstesnių „Note“ modelių vartotojus. Šis pasiūlymas galioja naująjį „Galaxy Note9“ užsisakant „Samsung“ firminėse ir partnerių parduotuvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
GERIAUSIAS Xiami Mi Max 3. Kaina 300 Eur. O cia Samsungo eilinis sudas pamelsti pinigus is durneliu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių