Beatos sriuba, sušildysianti žiemos popietę (receptas)

Vėlyvas ruduo ir žiema – tikras sriubų metas. Tai – laikas, kai sriuba ir pamaitina, ir sušildo, ir suteikia nenusakomo jaukumo, sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir siūlo pasigaminti sriubą iš kiek netikėtų ingredientų – salierų ir obuolių.

„Ši sriuba labai patiko mano draugėms. Visada galiu pasakyti, kad receptas yra vykęs, jei svečiai pavalgę sriubos iškart sako: o kaip čia padarei? O koks gi čia receptas?“ – pasakoja kulinarė.

Jos siūlomai sriubai išvirti prireiks kokosų sviesto, porų, salierų lapkočio ir gumbo, česnako, čiobrelio, kumino, ciberžolės, cinamono, daržovių sultinio, obuolių ir kokosų pieno.

Gaminimo eigą rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Bet kokiam darbe plaukai turi buti susukuoti,suristi o ne issidraike.Labai nemalonu ziureti i susivelusias ir nuolat bebraukiancias,bepurtancias savo plaukus.Visa tai atrodo netvarkingai.

AS

AS portretas
Man irgi buvo nepatogu ziureti ,kad su kunigu nesugebejo apsirengti kukliau.

seimininke

seimininke  portretas
nusibodusi nieko gero ji cia nedemonstruoja nuo jos tu patiekalu bloga nieko ji nesugeba tik kai kumele zvengti nezinia ko
VISI KOMENTARAI 10
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių