Burokėlių troškė – skanu ir sveika

Nuolatinė mūsų laikraščio skaitytoja ir sveikos mitybos propaguotoja Danutė Kunčienė siūlo niūrias žiemos dienas praskaidrinti skaniu ir sveiku patiekalu.

Reikės:

1 burokėlio (kepto arba virto),

0,5 stiklinės obuolių sulčių,

paruoštų pagal skonį tarkuotų krienų,

1 svogūno ropelės,

daigintų spindulinių pupuolių,

alyvuogių ar mėgstamo fermentinio sūrio.

Gaminimas:

Keptuvėje pakaitinti sviestą, suberti smulkintą svogūną. Tada sudėti sutarkuotą burokėlį, daigintas spindulines pupuoles, viską paskaninti krienų padažu (galima pirkti parduotuvėje indelį tarkuotų krienų). Galiausiai įpilti obuolių sulčių ir viską patroškinti. Prie šio skanaus karšto patiekalo labai tinka alyvuogės arba mėgstamas sūris.

Pasak recepto autorės, ši labai skani troškė praskaidrins niūrią ir žvarbią žiemos dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Minde

Minde portretas
Gal troskinys

kas per

kas per portretas
kvailas žodis "troškė"
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių