Naujas būdas išsikepti duoną be riebalų

  • Teksto dydis:

„Prieš kelias savaites išsiviriau nuostabią pomidorų sriubą, o šalia labai užsimaniau keptos duonos. Tada ir nusprendžiau, kad savo laidos žiūrovams turėčiau papasakoti savo naują receptą, kaip išsikepti duoną be riebalų“, – sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson.

Žinoma kulinarė tikina duoną kepanti ne šiaip į puodą įpylusi aliejaus, o pagal savo naują metodą, kuris patenkina keptos duonos poreikį, bet nereikalauja aliejaus.

B. Nicholson pasakoja, jog pirmiausia reikia nupjauti truputį pajuodavusias duonos pluteles ir riekes supjaustyti juostelėmis. Jas, būtinai paliekant tarpelius, išdėlioti kepimo skardoje.

Tuomet kiekvieną duonos riekelę reikėtų lengvai patepti aliejumi. Tam rekomenduojama naudoti konditerinį teptuką. Česnaku riekeles reikėtų patrinti ne iškart, o kai duona jau šiek tiek apkepusi. Galima naudoti ir česnako granules.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vile

Vile portretas
As tai,pavyzdziui, negaliu ziureti tos Beatos virtuves sou. Pasakysiu kodel. Moteris plaikstosi su palaidais ilgais plaukais ir nemanau,kad tai yra estetiska. Manau, kad gali koks plaukas atsidurti patiekale. Reiketu,kad plaukai butu paslepti po kokia kepuraite ar skarele, o ne plaikstytusi apie galva gaminant patiekalus. Labai neprofesionalu! Idomu,. ten,kur ji mokesi, taip pat galvos apdangalai buvo nereikalingi?

Kaip iškept be riebalų

Kaip iškept be riebalų portretas
bet panaudojant vistiek nedaug riebalų... kosmosas

na taip

na taip portretas
tai kam iš viso duoną kept?Rykim grūdus nuo varpų ir bus gerai.
VISI KOMENTARAI 3
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių