Patarė, ką daryti su moliūgų derliumi: galima panaudoti ir saldiems kepiniams

  • Teksto dydis:

Moliūgas yra itin dėkingas gaminimui, teigia žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič.

Anot jos, moliūgas yra „tinkamas viskam – galima termiškai apdorotą, galima tarkuoti“ ir t.t.

„Tai puiki dirva improvizacijoms“, – teigia E. Monkevič bei prideda, kad moliūgą galima naudoti gaminant vaflius, virtinius, galima jį ir šaldyti.

Daugiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

qqq

qqq portretas
Man reklamos nereikia.
VISI KOMENTARAI 1
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių