Savaitgalio iškylai – gaivios salotos su jautiena

  • Teksto dydis:

Kviečiame pasigaminti gaivias salotas su jautiena, kiaušiniu ir miso padažu. Patiekalas puikiai tiks savaitgalio iškylai.

Receptą pristato restorano „Trinity“ virtuvės šefas Dalius Aleksiejevas.

Vienai porcijai reikės:

100 g jautienos išpjovos

20 g sviesto

Raudonojo svogūno

Druskos

Konservuotų keptų paprikų

1 kiaušinio

Įvairių salotų

Padažui:

200 g sojų pastos

Žaliosios citrinos

Žuvies padažo

Raudonųjų aitriųjų paprikų

Skiltelės česnako

Vandens

Alyvuogių aliejaus

Kaip gaminti – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių