Apsukri nėščia moteris nukando penį savo žagintojui

  • Teksto dydis:

Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) viena moteris nukando penį vyrui, ją žaginusiam penkerių metų sūnaus akivaizdoje, trečiadienį pranešė policija, kuri ieško „sunkiai sužeisto“ užpuoliko.

Nėščia moteris su vaiku šalies šiaurės rytuose esančioje Mpumalangos provincijoje pirmadienį stabdė pakeleivingas mašinas. Sustoję du vyrai juodu įsisodino, pagrasino moteriai ginklu ir nuvairavo automobilį į krūmus.

„Vienas iš vyrų, grasindamas peiliu, jėga ją žagino vaiko akivaizdoje, – sakoma Mpumalangos policijos pareiškime. – Proceso metu moteris sugebėjo nukąsti lytinį organą tam vyrui, ir šis pabėgo.“

Policija paragino rajono medicinos įstaigas susisiekti su pareigūnais, jei jose gydysis vyras „sunkiai sužeistais“ lytiniais organais. Penis nebuvo visiškai atskirtas nuo kūno.

Moteris, kuri yra trys mėnesiai nėščia, buvo užpulta netoli Vait Riverio miestelio.

Kasdien PAR policijai pranešama apie daugiau kaip 100 išžaginimų, bet manoma, kad tikrasis tokių nusikaltimų skaičius yra daug didesnis.

Policija dažnai sulaukia kaltinimų, kad tinkamai neištiria įtariamų išžaginimų ir nederamai elgiasi su aukomis.

Daug įtariamų užpuolikų nebūna teisiami; nuosprendis paskelbiamas tik mažiau nei 10 proc. išžaginimo bylų, rodo nepriklausomos studijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
NESUPRANTU,KUR ČIA TAS APSUKRUMAS

:)

:) portretas
Bepimis dabar zagintojas

Anonimas

Anonimas portretas
ŠAUNUOLĖ
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių