Astrologė N. G. Wolmer ramina: superpilnaties bijoti nereikia

Pirmadienį, lapkričio 14 dieną, 15.52 val. Lietuvos laiku dangų nušvieš supermėnulis. Astrominerologijos mokyklos vadovė, žinoma astrologė Nijolė Gabija Wolmer ramina: superpilnaties bijoti nereikia.

Palanku atlikti ir nemalonius darbus

Arčiau Žemės nei šį pirmadienį Mėnulis pilnaties metu buvo tik 1948 metų sausio 26 dieną, o kitą kartą vadinamoji superpilnatis įvyks tik 2034 metų lapkričio 25 d.

Superpilnaties metu Mėnulis atrodo 12–14 proc. didesnis nei mikromėnulis – nei pilnatis, kuomet Mėnulis yra labiausiai nutolusioje pozicijoje nuo Žemės arba apogėjuje.

Šiuo metu Mėnulis atrodo 30 proc. šviesesnis nei mikromėnulis.

Per pilnaties maksimumą 15.52 val. Mėnulis dar nebus pakilęs virš horizonto, tačiau maždaug už valandos jį galima bus matyti pakilusį virš rytinio horizonto bei pasirodžiusį visu didžiulės pilnaties grožiu. Jei dangus bus giedras, superpilnatimi bus galima grožėtis ir naktį.

Kuo ypatingas priartėjusio Mėnulio poveikis? Astrologė N. G. Wolmer ramina: baimintis nereikia, nes tuomet formuojame negatyvų santykį į būsimą veiksmą.

„Tačiau šios pilnaties metu poveikis gali būti stipresnis žmogaus emocijoms, pasąmonei nei kitu metu, kai matome įprasto dydžio Mėnulį, – aiškino Nijolė Gabija. – Ypač, jei kalbama apie emocingą ar net savo emocijų nevaldantį žmogų“.

Kuo pirmadienio Mėnulio superpilnatis ypatinga astrologine reikšme? Pilnaties maksimumo metu Saulė yra 23 Skorpiono ženklo laipsnyje. Šalia jos, 20 Skorpiono laipsnyje – Lilit, arba Juodasis Mėnulis.

„Tokia konfigūracija nėra palanki – Lilit šalia Saulės išryškina tamsiąsias Skorpiono ženklo savybes: niūrumą, įtarumą, pavydą, pyktį, tamsius pasąmonės impulsus, – perspėjo astrologė. – Tačiau konfigūracija palanki atlikti nemalonius, bet būtinus darbus ar veiksmus. Pavyzdžiui, neefektyvių santykių ar darbų nutraukimas, būtinos kritikos išsakymas“.

Pasaulyje daug grožio ir meilės

Mėnulis pilnaties metu bus Jaučio ženkle – priešingoje ekliptikos pusėje nei Saulė bei Lilit.

Jaučio ženkle Mėnulio pozicija stipri, palanki meilės reikalams, kūrybai, materialiai gerovei pritraukti, įvairiems materialiems darbams be grožiui kurti. „Ši Mėnulio pozicija, jei atsigręšime į geruosius gyvenimo dalykus, suteiks mums ramybės, stabilumo, gilios meilės ir artumo jausmą mylimiesiems, papildys „skorpionišką“ metą ramesnės energijos, – tęsė N. G. Wolmer. – Tai – aistringas, tačiau ir prieštaringas metas. Pilnaties metu ypač svarbu, kur nukreipsime sąmonę. Nešokinėkime nuo emocijos prie emocijos, neskubėkime kaitalioti nuomonių, neužsikraukime pernelyg daug darbų, susiplanuokime jų tiek, kad galėtume daryti neskubėdami“. 

Astrologė ramina: stipri Mėnulio padėtis opozicijoje Saulei Jaučio ženkle yra ne tik negatyvus dalykas. Netgi priešingai – Mėnulio jėga intuityviai padės gana stipriai susiformavusį niūrumą, negatyvą keisti į ramybę, stabilumą. „Ir dieną papildys meilės, gerovės energija, jei tik tam skirsime dėmesio. Todėl pilnaties metu atsigręžkime į vidinę ramybę, gerumą, – pasakojo N. G. Wolmer. – Prisiminkime, kad mes daug ką turime mylėti, kiek daug pasaulyje grožio, gerovės, kiek daug nenorėtume prarasti“.

Superpilnaties metu svarbu negalvoti apie problemas, negalvoti apie tai, ko nėra, ko neturime, negalvoti apie skurdą, skolas, pyktį, neapykantą. „Dėmesį skirkime kūrybai, grožiui, meilei, gerovei. Apsupkime save grožiu, žmonėmis, kuriuos mylime, – patarė astrologė. – Kaip tą padaryti? Bendraudami su kolegomis, artimaisiais ar draugais, akcentuokime tas vertybes, dėl kurių esame kartu: draugiškumą, savitarpio pagalbą, rūpestingumą, meilę“.

Gyvenimo taurė yra sklidina

Be to, superpilnatis palanki išspręsti problemas, prieštaravimus. Svarbu tai padaryti su mažiausiais nuostoliais bei didžiausia nauda. „Būkime budrūs, suvaldykime emocijas, kreipkime jas tinkama linkme, suvokime, ko siekiame, – ragino Nijolė Gabija. – Beje, kūrybingi žmonės, įpratę prie vidinės disciplinos, šį pilnaties metą gali išgyventi kaip ypač įkvepiantį, kupiną gyvybės jėgų, meilės, grožio“.

Po 68 metų vėl atkeliavusią superpilnatį N. G. Wolmer apibūdina ir kodiniais žodžiais. „Jei pirmadienio superpilnaties metu siekiame sėkmės, mylėkime, džiaukimės, bet jauskime saiką, nepersivalgykime, žiūrėkime į kvaišalus kaip į šnypščiančią gyvatę... – pasakojo astrologė. – Darykime ir nemalonius, griežtus veiksmus, jei to labai reikia, bet ne su pykčiu, nesivelkime į konfliktus, būkime sąmoningi, neskubėkime. Svajokime apie gerovę, meilę, grožį, sakykime komplimentus, savo jausmus, bet neskubėkime jaustis auka“.

Superpilnaties metu skubėkime būti čia ir dabar, išgyventi akimirkos unikalumą, grožį, ieškokime palaimos mažuose gyvenimo stebukluose. „Pilnaties metu ir diena, ir naktis šviesi. Gyvenimo taurė kaip niekada yra sklidina, – posakį apie pilnatį priminė N. G. Wolmer. – Mokėkime tuo išmintingai naudotis, nes daug nuveiksime ir patirsime laimę“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaivė

Vaivė portretas
Raganų bijoti reikia. Plačiau,: biblija apie astrologiją.

Jule

Jule portretas
Va per nesenai ta grazuji super menuli vos nenumiriau,nes istiko toks galvos priepolis,kad net pradejo tirpti galva,veidas,lovoje ta nakti neteko guleti.siaubas bijau ir sito menulio.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių