Brazilus šokiravo grupinis 16-metės išprievartavimas

  • Teksto dydis:

Brazilijos policija ieško mažiausiai 30 žmonių, kurie yra įtariami dalyvavę grupiniame 16-os metų merginos išprievartavimu bei iliustracijų ir vaizdo įrašo paviešinimo socialinėje žiniasklaidoje. Šis įvykis šokiravo šios Pietų Amerikos valstybės gyventojus.

Nusikaltimas buvo įvykdytas Rio de Žaneiro lūšnynų rajone praėjusį savaitgalį, praneša cnn.com.

Penktadienį spaudos konferencijoje vietos pareigūnai pranešė nustatę 4 asmenų tapatybes: vienas asmuo buvo matomas vaizdo įraše, du girdimi, taip pat įtariamas 16-metės vaikinas.

Policijos pareigūnai teigia, kad jie dar neapklausė įtariamųjų. Anot jų, tyrimas yra tęsiamas ir suėmimo orderiai dar nėra išduoti. Pareigūnai tiria ne tik kaltinimus išžaginimu, bet ir galimus Brazilijos interneto įstatymų pažeidimus. Pasak policijos pareigūnų, šis nusikaltimas sukrėtė ne tik visuomenę, bet ir pačius policijos pareigūnus.

Laikinasis šalies prezidentas Michelas Temeras sušaukė skubų Brazilijos valstijų saugumo vadovų susitikimą, kuris įvyks antradienį.

„Tai yra absurdas, kad XXI amžiuje mes turime taikstytis su tokiais barbariškais nusikaltimais kaip šis“, – sakė M. Temeras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vila

Vila portretas
Nereikia taikstytis su tokiais barbariskais nusikaltimais,reikia tiek nedaug - iskastruoti tuos parazitus ir viskas!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių